Ni måste se detta. Vilket skämt.

Shit. Är det någon som har sett den här videon än? Den las upp i början av februari, har 66 miljoner visningar och mer än 1,2 miljoner som tryckt på ogilla knappen. Det är askul att se kommentarer strömma in sekund efter sekund (om man har aktiverat automatisk uppdatering, haha) och varje sekund höjs antalet "ogillningar" med typ 10-20 st.

HAHA. Jag kan fatta varför hon är hatad. Hennes röst är som en seg smet som luktar illa. Videon är så himla lame och texten är usel. Jag menar, kolla bara när de sitter i bilen och hennes så kallade kompisar sitter och gör vågrörelser med armarna. Wtf?


Kommentarer
Postat av: Alexandra

"Jag kan fatta varför hon är hatad. Hennes röst är som en seg smet som luktar illa."



Söta syster,

vem är du att döma henne?

Det är en 13-årig (läs igen: t-r-e-t-t-o-n-å-r-i-g) tjej som betalat typ två tusen kronor för möjligheten att spela in en låt+video hos ett företag som specialiserat sig på just detta. Precis som miljoner andra kids valde hon att lägga upp den på YouTube. Vad som gjorde att just denna låt pep iväg och fick sån uppmärksamhet är nog mest slumpen. Men att vi i skydd av miljoner andra som sett videon (bara för att "alla" pratar om den) tycker att det är ok att säga elakheter om henne, det är mobbing. Tänk om det var du? Är det mer ok att vara elak på nätet än om man träffar någon ansikte mot ansikte?



Puss,

arg storasyster.

2011-03-30 @ 21:57:09
Postat av: becca

jag håller iaf med dig anna...den sög.

2011-03-30 @ 22:37:16
Postat av: Agnes

ahahahhahahah den är sååååååååååå dålig.

Har du sett denna paraodi? http://www.youtube.com/watch?v=zzfQwXEqYaI

hahaha

2011-04-08 @ 23:02:26
URL: http://whatstone.blogg.se/
Postat av: victoria

DEN ÄR JU FETT BRA!

2011-04-09 @ 13:08:42
URL: http://drewek.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0