Detta gör vi på rasterna.

Bättre dag idag än igår iaf. Blev bättre i och med att jag hälsade på Becca efter skolan i typ 30 min. Det var ett efterlängtat möte! Blev plötsligt hungrig hos Becca så jag hittade lite kräm i kylen och lite kinapuffar i skafferiet, haha. Jag har inte gjort särskilt mer idag. Ska påbörja bilden som bör vara klar imorgon och kudden som SKA vara klar imorrn.

Juste, vi hade picknick på franskan och åt ost som smakade tåbira. Äckligt.


Jag har ingen aning om var ljudet tog vägen.

Kan man ha så många olika känslor på en dag?

Det har inte varit en särskilt bra skoldag. Kom försent till NO:n som också gick skit. IngMarie är dum. (Hon är absolut inte värd en blomma på avslutningen) På h-tiden hade jag knappt nåt att göra. Tråkigt. SO:n var intressant men lite långtråkig. Hkk:n var det enda som var en ganska okej lektion. Förutom att allt vi bakar smakar och luktar kylskåp i hemkunskapen. Grädden gick inte att äta för min del. Smakade kylskåp rätt igenom. Jag fattar inte att alla andra inte känner av den smaken. Jo Becca skulle lätt ha gjort det. Vet inte om Anhthu skulle det, gjorde du det? Och det absolut tråkigaste med dagen var att Becca inte var där. På morgonen såg jag fram emot att krama om henne efter alla dessa dagar på sjukhuset och hemma. Men nepp, hon var inte där! Nu ser jag fram emot nästa dag.

Solade lite idag och det var så skönt. Det gjorde dagen en smula bättre. 

Red också idag. Det gick bättre än väntat. Ännu en gång blev en häst, som jag skulle ha, dubbelbokad. Då blir det i sista minuten att få en annan häst och slänga på sadel och tränset. Jag kom ihåg hur man fattar galopp rätt! Egentligen trodde jag att jag gjorde någorlunda rätt, men hur mycket jag än slog med fötterna på hästens mage, slappnade av och guppade i sadeln och slog till med spöt sköt hästen bara fram med huvudet och travade lite snabbare. Sen kom jag på vad som egentligen saknades, ryggen. Jag behövde bara räta på ryggen och skrika "HAYIIIA!" så var det lätt som en plätt.

Skoltröjorna kom idag till klassen. Hatar färgen. Den påminner om fjortisar som går i såna hära med smutsigt vitt linne under, jeans och typ foppa tofflor eller nåt. Påminner om nördiga killar som går i sunkiga kläder, som tex en marinblå munktröja som tvättas två gånger per år. Motivet är väl någorlunda töntigt ... men ganska gulligt.


Två favoriter.

Det är ingen nyhet att jag är ett fan av henne men tänkte bara berätta vilka som är mina två favoriter just nu.


Krasch.

Gårdagen var lite galen. HAHA. Jag skjutsade Matilda och Malin samtidigt på min cykel på väg till Konsum. Vi kraschade allihopa utanför Konsum och börjar asgarva som fan. Jag kunde knappt andas. Vi drog till oss ett antal blickar. HAHA herregud ...
Vi käkade utomhus nån random stans och köpte B&J för att smaska på den hemma framför tvn.
Asrolig kväll till jag höll på att däcka runt halv ett. Var astrött haha.
Ska på kalas kl fyra hos lilla kusinen som fyller elva haha. 


Lilla Becca som blivit opererad låg i sängen medans vi besökte henne i torsdags.

M.

Dagen har varit riktigt slapp. Har inte alls fått mycket gjort.
Förresten så cyklade jag till skolan! Tvingades cykla hem också medans det regnade. Jättekul. -.-
Innan jag trampade hemåt cyklade jag till stan. Matilda smsade mig medans jag satt på cykeln. Jag var väldigt fokuserad på just mobilen då jag cyklade rätt in i en blöt gren med en massa blöta blad. SMACK sa det och slog in i ansiktet. Så jävla pinsamt! Jag var helt blöt i ansiktet och flera kollade på mig som om jag var dum i huvudet.

Nu är Matilda här och vi väntar bara på resten av gänget. Det blir filmmaraton, ehehe!

Becca på operationsbordet avklarat.

Besöket hos Becca var jätteroligt. Det har varit två tråkiga dagar utan henne. När vi kom in i hennes rum var hon vaken och hennes pappa satt bredvid henne. Min idé var att ta det lite lugnt med henne eftersom hon hade opererat sina fötter igår och var troligtivs trött. Men Anhthu hade helt andra idéer. Hon viftade med kryckorna hit o dit, råkade slå med handen farligt nära den opererade foten ... Som sagt, vi garvade allihopa som vanligt. Eftersom Becca hade fått morfin och det var lite kvar i kroppen var Becca på ett väldigt ärligt humör. Vad man än frågade henne svarade hon ärligt, hihi, kul! Vi utnyttjade situationen lite ...

På stan gick mamma och jag till Sisters där vi igår råkade få syn på en väldigt snyggt klädesplagg till mig som jag nu ska ha till avslutningsmiddagen. Inne på BikBok hittade jag ännu ett plagg som passade utmärkt till det andra. Nu fattas bara färgglada smycken. Jag funderar på att byta de skorna jag köpte häromdan till skolavslutningen. Jag kan inte bestämma mig mellan 3 par skor om inte 5 par! Jösses ...
Väskan som jag så gärna önskar ha får vänta ett slag, vi hann varken igår eller idag att kolla på den.

Jag håller det hemligt vad jag ska ha på mig på skolavslutningen och middagen. Lite suprise får det väl allt bli då de flesta kommer väl ha lika dana outfits antar jag.

Kom också hem med tre nya nagellack som man får från BikBok. Helt okej färger.

Glömsk.

Har varit iväg på stan hela eftermiddagen idag också med mamma eftersom vi inte hann kolla på allt jag ville. Jag och Anhthu var dessutom och hälsade på Becca på sjukhuset! Nu ska jag följa med mamma för att hämta cykeln i stan där jag glömde den. -.-
Uppdaterar när jag kommit hem igen.

Latar mig som vanligt.

Jag har verkligen bara suttit och gjort en massa onödigt vid datorn när jag istället borde jobba med bilden som ska vara inne imorrn. Jag har inte ens börjat. Tänkte göra det nu. -.-

På stan har jag spanat in dessa två väskor, och jag har oerhört svårt att bestämma mig vilken jag vill ha. Den första väskan är lite mörkare i verkligheten och den andre är lite ljusare. Imorgon blir det att bestämma mig.

New shoes.

Dagen var inget speciell, förutom kanske några asgarv då och då. OCH (!) jag visade engelskafilmen som några av oss i klassen har spelat in. Jag har suttit i några dar för att klippa ihop allt. Det var en himlans massa jobb och sena kvällar. Men jag är riktigt glad över att alla blev roade över den, haha.

Skorna jag köpte häromdan, så här ser de ut! De här är inte avslutningsskor utan bara vanliga sandaletter. Avslutningsskor kommer jag leta efter imorrn med mamma.

Hektisk dag ... typ.

Imorse var jag hos specialisttandläkaren för att kolla tandställningen. Jag var oerhört lycklig när han sa att allt satt fint och att jag kan ta ut den. Sen sprack min fantasibubbla om att få ut skrotet innan avslutningen. Jävla skit också. Får vänta tills augusti med att ta ut den, trots att jag inte behöver ha den i munnen mer. Alla tider är upptagna plus att folket ska ha semster också. -.- Fan. Jag MÅSTE göra nåt åt det här, hitta en privat tandläkare eller så som vill slita ut den. Jag har pratat med mamma men hon är tveksam, "tänk om privattandläkaren gör fel o blablabla ... du kommer ångra dig för livet mehmehmeh". Jag är näst intill desperat att få ut den.

Under dagen blev det inte mycket av att träffa kompisarna som vanligt (då vi brukar garva ihjäl oss), först tandläkaren på morgonen, lite läsning på h-tiden, mat, yttepyttelite SO innan jag stack på "möte", sen hemkunskap där alla var fullt upptagna med sitt. Det var faktsikt väldigt skönt att åka hem ensam lite tidigare från hkk:n då vår grupp var klar lite tidigare. Läste på bussen, haha, som jag också gjorde större delen av förra veckan. Läser ju en sån spännande bok. ^^

Nu är det att fixa den förbannade filmen tills imorrn. Peyda tjatar så mycket att jag vill smälla till honom och sen kommer Amed och frågar lite försiktigt. Vill smälla till han med. Haha.

Mötte pirater igår och solen idag.


Idag har jag inte gjort mer än att sola, dammsuga och panta flaskor. Och nu tänker jag sätta mig med läxorna.

Igår träffade jag trötta Victoria, haha. Men det var kul att träffa nån ny människa. Om vi hänger igen vore det ju trevligt att umgås när du är lite piggare, haha. ^^ På kvällen träffade jag Becca, vi stack direkt till bion för att se Pirates of the Caribbean 4. Den var helt ok, mest kul att se just för att det är P of the C men hade inte nån speciell handling verkade som.


Skor hela dagen.

Har varit hela eftermiddagen med mamma på stan. Det var faktiskt väldigt mysigt, jag var på bra humör och mor med. Oftast blir vi väldigt irriterade på varandra när vi går på stan men nu gör vi det så sällan att vi har det trevligt istället, haha. Dessutom är det positiva att när man går med mamma betalar hon allt man ska ha. Idag letade vi efter skor och jag lyckades på nåt mirakelvis hitta ett par riktgit coola klackar. Nästa gång vi är på stan, vilket jag hoppas är snarast, ska jag leta efter kläder till skolavslutningsmiddagen och ljusa jeans som jag faktiskt inte äger för tillfället.

Det största miraklet som skett idag är att mamma gav mig ett kuvert som tydligen var ifrån julas som jag redan hade öppnat ... men inte behållt innehållet. I kuvertet fanns 300kr som jag fått av min morfar. KACHING säger jag bara. Nu kan jag lägga pengarna på en fantastisk väska jag såg idag medans mamma lägger resten av pengarna på en annan väska jag vill ha. HEEHEE.


Finally that damn thing.

ÄNTLIGEN är jag klar med det jävla arbetet. JAG HAR INGEN MER I SO. Yehaa!
Nu ska jag fira med att gå och lägga mig.
Godnatt!

så tråkigt.

Direkt efter att jag kommit hem från skolan satte jag mig i soffan för att läsa. Jag läser en hemskt bra bok just nu - Ondskan av Jan Guillou. Lite svårt att släppa den nu när jag har SOn ikväll att göra. Det är precis vad jag kommer göra hela kvällen. SO. Fan.

Fullt arbete igång.

Har flängt fram o tillbaka mellan skolan och hemmet för att leverera 10 st extra bullar tills ikväll. Becca kunde inte baka. Som tur var hade jag precis 10 st i lager hemma. I gengäld ska hon baka 20 bullar åt mig, haha.
Nu ska jag sätta igång med SO-arbetet. Alltid detta JÄVLA SO-arbete. Åhhh. Vill att det ska bli helg nu. För sen är det inte mycket kvar.

Som tur är har jag redan fixat all fakta för några dagar sen.
Dock har jag inte kommit lika långt på reflektionsdelen.

Action - reaction.

Har precis kommit hem från Simon där han, Nils och jag spelade in en sak till engelskan, haha. Asså det är så töntigt. Men det är rätt så kul.

Nu ska jag baka bullar till imorrn, ska bara leverera 10 st, men måste göra en halv sats, som blir ca 50 st. Ganska onödigt. Plus att jag måste göra en massa andra saker, som att klippa ihop filmen och sen en jävla massa SO.

Ha en bra natt hörrni. Det känns som om den kommer bli lång ...

Osig eftermiddag.

Innan jag åker till stallet ska jag fortsätta med engelskaprojektet som jag påbörjade förra veckan. Killarna i klassen har tjatat hur mycket som helst. Så jag får väl sätta igång då. Efter ridningen blir det mer engelskaarbete. Sen sova. Längtar redan till sängen.

Tidningar, Timido och fint sällskap.

När man är så pass inaktiv som jag är på helgerna finns det inte mycket att blogga om. Jag menar, ska jag uppdatera varannan timma om att jag fortfarande slappar? Det är det mina helger består av. Mysigt. (Och nej Becca, jag kopierar INTE ditt ord mys)

Igår köpte jag mig en tidning och idag ännu en. Jag bara älskar att läsa tidningar. Nytt hela tiden. Men jag är också en sån som läser ut dem jättesnappt och sen lägger jag undan den och köper en ny. Det är bara vissa tidningar som får mig att vilja läsa om dem. En sån tidning var bland annat Chic, en tidning som jag läste om och om igen under hela sommaren, haha.

Den här gången är det nya tidningen Visage, som jag kommer läsa om och om igen. En bra tidning rent ut sagt som jag köpte igår. Och typiskt för mig så innehåller den bara repotage om skönhet. Ikväll köpte jag mig en också relativt ny modetidning, Style By (Kling såklart). Har inte hunnit läsa den ännu men det ska bli!

Lämnade över de 36 kronorna jag var skyldig Becca och det resulterade i att jag blev kvar där ett tag. Jag smälter varje gång jag gosar med Timido (stavning Becca?), hennes nya lilla valp. Han är ju för gullig!


Schlager är så ute.

Har precis kommit hem från spåret, varvade det idag också. Den här gången gick det inte lika bra, värmde inte upp ordentligt, var stressad och så ansträngde jag mig för hårt. Nu varvar jag ner med Eurovision Song Contest!

Slapp dag.

Var hemma en stund igår på eftermiddagen med vänner så då uppdaterade jag inte. Resten av kvällen spenderades i stan på olika ställen och sen senast på kvällen i Vidingsjö. Lyckad kväll!

Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på. Ska väl bara ta det lugnt. Måste klippa gräset på baksidan, annars bli mamma o pappa arga, får dessutom betalt för det, NICE, haha.

Medans Matilda tränade gick jag till konsum och köpte mig en yoghurt. Måste ju äta nån gång. Käkade upp den på vägen, haha.

Spåret 2,2

Erica och jag skulle ha åkt till gymmet idag, men hon hann inte följa med. Joggade spåret istället. När jag var klar träffade jag plötsligt på Erica på spåret! Cyklade en runda med henne medan hon joggade. Åkte hem sen runt ... nån gång, nio - halv tio kanske?

Grejen med att springa utomhus är att det är så mycket jobbigare än att springa på löpband (som jag är van vid). Trots det joggade jag hela spåret, utan att stanna, på ca en kvart. Lite mindre kanske. För mig är det riktigt bra. Har aldrig sprungit så långt ute, 2,2 km, utan att stanna. (på löpband är mitt rekord 32 min för ca 5,3km). Det känns bra det här, som om jag är på rätt väg till att få ... bättre kondition? Smalare kropp? Aja, same shit. Bättre ska det bli i alla fall. Åtminstone hälsan.

Haha, andfådd tjej på den andra bilden. Hade precis sprungit klart spåret.

Bara maj än så länge.

Tänkte uppdatera lite här nu va.
Cyklade till gymmet igår med Erica, det var ... jag vet inte. Både skönt och inte skönt att gymma. Hm. Konstigt.
Kanske cyklar dit idag igen, eller så tar jag bussen, haha.

Har slappat nästa hela veckan och inte gjort några läxor alls. Så jävla skönt. Jag har varit på topphumör mer än 5 dagar i rad vilket nog kan räknas som att jag är ganska lycklig nu som det är. Nu är det liksom chill. Bara umgås med vännerna och bara göra lite som man vill.

Förresten såg jag på Australia igår. Den är min absoluta favoritfilm. Jag är inte en sån som gråter till filmer och jag gjorde inte det till den här heller. Men om jag hade släppt efter lite hade jag storgråtit. Haha, gråten satt verkligen i halsen. Jag tycker att det är pinsamt att gråta till en film oavsett om jag sitter med människor runt om mig eller om jag är ensam. Det är bara ... akward liksom ... Aja, sjukt bra film i alla fall.

1. Tom korridor ger en många möjligheter.
Resten: Dagens if you wanna know. 

Väldigt bra dag.

Kom hem från skolan med Matilda och Anhthu sölandes efter mig. Nädå, köpte bj, smaskade och pratade en bra stund hemma hos mig innan de åkte hem. Mys. ^^
Det var tänkt att jag skulle göra matte ... men nae.

1. Vi upptäckte att Becca har kindpåsar.
2. Matilda o Anhthu rotade fram skedar när de fick reda på att jag hade frysen full med glass. Och ja, vi åt ur glasspaketen.
3. Min älskling.
4. Matilda städade on demand.

Yeehaa.

När det väl är otroligt fint väder ute sitter jag inne vid datorn och håller på med engelskasaken. Inte särskilt peppad. Dock måste det göras, vill ha klart det. Får se vad jag hittar på att göra när jag är klar. Fast då kanske det är läggdags? ...


Våran Gaga är tillbaka.

Det enda jag kan göra är att gapa. Hennes musikvideo för Judas finns nu. (Jag är lite efter, trodde den skulle släppas senare) Det är faktiskt själva musikvideon som får mig att gilla låten. Den är riktigt bra, den passar till låten. Hennes Telephone-utseende är desstuom (nästan) tillbaka! (vilket jag totally love, älskar den videon och låten)


Yeah. That's nice.

Nu med engelskasaken klar har jag umgåtts med Anhthu ett bra tag. Vi har bland annat suttit ute på verandan och solat medans vi har pratat om en massa. Det var mysigt!


Ööh.

För ca en kvart sen ploppade plötsligt Simon L upp utanför min dörr med en random kille bredvid sig. Jag öppnade i mitt nattlinne då jag trodde att det var nån jag inte kände, spelar ingen roll hur jag ser ut då. Men det visade sig vara Simon som sa att klockan var tolv och vi hade saker att göra. Gissa om jag såg ut som ett frågetecken. Det blev lite awkward. Stängde dörren. Gick och klädde på mig lite kläder. Öppnade dörren igen och låtsades som jag visste preics vad vi snackade om. Om 30 min kommer ytterligare några stycken hit (nu är jag faktiskt medveten om det) och innan dess ska jag fixa mig. Vi ska nämligen fixa en engelskasak till skolan.

Vi får se hur lyckat det blir.

Snapshots.

Kom nyss hem från Anhthu. Jag hjälpte henne med att göra en marsipantårta. Den blev ... ganska fin. Sen började vi prata om tyger och om hur hennes avslutningsklänning skulle se ut. Jättefint tyg hon hade. Man får en massa idéer ju! Då kom vi in på symaskiner. Jag skulle faktiskt vilja lära mig sy. Det vore nog lite kul. För tillfälligt är jag usel på det. Sen visade Anhthu mig jätteroliga bloggar o sen så snackade vi lite till om lite annat. Det var allmänt lugnt och mysigt där man bara pratar och kan slappna av. Skönt. Vi borde träffas oftare Anhthu och ta det lugnt. Dock INTE se på film som du påpekade, haha, utan göra roligare saker.
Imorn händer det andra grejor. Ska fixa en massa saker om det lyckas bli av och om jag hinner med vill jag gärna träffa Becca och Anhthu om de kan.
Förövrigt är det läggdags för mig. Godnatt.

Snapshots.

Sunshine = solsken. Såklart.

Fick en fin kommentar angående en väska i förra inlägget:
Det är mycket fina , men tänk på krokodilen :O :)
*Facepalm* Det är fake. Duhh. :*

Ännu en bra dag med vännerna. Hade livräddning i simhallen idag med klassen. Det var intressant. Var helt slut efter lektionen. Gick på stan en liten liten stund med tjejerna. Köpte två gigantiska Marabouchoklad - det var två för 20kr, klart man slår till!

Ska möta upp Anhthu om en stund, sen kanske Becca om hon orkar träffa oss töntar, sen kanske möta Josse somewhere in Lambotown.


En väska. (Vill ha) flera väskor.

Jag kollar vääääldigt sällan på nätshoppar eller vad de nu kallas. Är så omodern när det gäller sånt att jag knappt vet vad det heter. Iaf, kollade in på Nelly. Har plötsligt hittat en massa snygga saker. Ni som hänger med in the future vad gäller "nätshopppar" tänker säkert ... facepalm. Öh. Ja. Jag är seg.

Jag funderar seriöst på Tiger of Sweden plånboken (649kr, den med krokodil-liknande skinn). Väskan av samma märke(längst ner) är to die for. Lööve it. Kostar typ 2200kr mer än vad jag har på mitt kort vilket kanske är under hundra kronor. Det blir ett tag jag måste spara ...

I heard there was a secret chord ...

Trots att jag har mens + mensvärk och att mina vänner bråkar är jag på bra humör. Delvis för att jag inte blev en del av bråket, dels för att jag har haft en bra dag och jag blev just sugen på en chokladbollssmet. Det goda humöret steg när jag insåg att jag är ensam hemma några timma framöver och kan avnjuta smeten ifred och möjligtvis se på en bra film tack vare att jag inte har några läxor för tillfället. Orden som kom ut ur min mun löd Haaaallelujaah, halleluja, haaaallelujah .... Bokstavligt talat, jag sjöng.

Nu ska jag inte sitta vid datorn och slösa bort min dyrbara tid med chokladbollarna.


Vill handla ett par skor.

Nu är jag så hungrig att jag har ont i magen och mår illa. Ibland händer det att jag glömmer att jag måste äta, tänker liksom på annat ... typ datorn. Vill ha sirap- och sockerdränkta pannkakor som jag åt häromdan. Mumsigt asså. Istället får jag äta det som passar mina tänder för tillfället, nämligen varma mackor och youghurt, lagom mjukt.

Efter det ska jag sätta mig med matten.
Trevlig kväll.

As usual.

I måndags bytte jag metallbågen i tandställningen. Det är den sista jag kommer ha. De orden låter så otroligt bra. Sista bågen sen är allt skrot väck ur munnen. Dock vet jag inte när. Ont har jag i alla fall i tandraderna. Vaknade igår morse utav värken, fick ta en ipren då och även under dagen. Har aldrig haft så ont utav en båge, förutom i början när jag fick tandställning. Kan knappt äta vanlig mat, måste käka varma mackor för att det ska bli lite lättare, haha. Men om några dar är värken borta och då blir allt bra igen.

Har haft NO-prov idag som gick åt skogen bokstavligt talat, haha.
Förövrigt har det vara en bra dag.

Dagens:


Fjärde maj tvåtusenfemtioåtta.

Lyssna på denna medans jag slänger ihop lite bilder åt er.
Hon är ju bara för bra.


Nu ska jag torteras. Med stökiometri.

Häromdan köpte jag lite hudvårdssaker. Fick 500kr av mamma och pappa för att hitta lite åt mig själv. Trots det spenderade jag över 600, var försvinner pengarna? Komiskt, pappa berättade imorse att i tidningen stod det att ungdomarna har noll koll på pengarnas värde ...
Trots att concealern från Make Up Store kostade 275 så köpte jag den. Man betalar för kvaliten ... right?
Jag har dessutom redan två ögonfransböjare ... dock är de båda lika usla. Den ena klibbar ihop fransarna till lera och den andra har gått sönder. Därför har jag inhandlat en tredje som var lite dyrare dessutom, hoppas att jag denna gång verkligen betalat för kvaliten ... -.-

Glömde också visa mascaran som jag köpte.

Som sagt, vi har inte kommit längre än maj


Bildfest

I fredags spenderade jag eftermiddagen och kvällen med Malin på stan och hemma hos mig. Igår blev det födelsedagsfirande med släkten sen fest i Ljungsbro somewhere.
Haha inga bilder direkt från själva festen, de blev mobbade.





RSS 2.0