Fredagsmys.

Har varit på stan i evigheter och handlat en massa nödvändigt så som fransar och grejer till min klänning, fjädrar, torrschampo, ansiktsrengöring och ungefär exakt 32 liter läsk. De 16 två-litersflaskorna blev burna av mig, Malin och Tippen. Men aldrig skulle vi tjejer klara av att bära så mycket så vi ringde upp Jocke för att få lite manlig muskelhjälp. Lämnade läsken hos Malin (som sedan ska transporteras till Rebecca N imorrn) för att sen gå tillbaka till stan med henne och köpa lite mer saker. Fika gjorde vi också, hihi.

Nu är det tacos och familjemys på g. Sen blir det att sy på min klänning tills jag somnar.


Längtan.

Dagen har varit så sjukt seg. Det enda jag längtar efter är lovet som sakta börjar närma sig. Två dagar kvar att stå ut. Nu ska jag sätta mig och fortsätta klura ut måtten på min klänning.

Slit

Nu håller jag på med mönstret och ritar upp det på papper för att sen kunna klippa efter mönstret. Det tar så himla lång tid! Jag går inte efter nåt annat mönster utan ritar upp ett helt eget. Krävande! Måste gå och lägga mig snart ...

Ritningar.

Johanna var nyfiken på vad jag har ritat tidigare och hon bad mig visa det i bloggen. Jag vet att jag visade den för ca nåt år sen eller två så vissa av er har sett den. Men men ...

Jag tycker det är väldigt kul att rita med blyerts. Roligast är att skugga. Och tråkigast är att få till alla former rätt för det är så svårt. Därför blir detta inte av så ofta och jag har bara tre ritningar. Två halvfärdiga för jag inte orkat rita klart dom. Plus att jag har sjukt mycket att lära och bli bättre.

Klicka på dom för att se större.
Vänster - Kate Moss, mitten - Lady Gaga, höger - random modell

Let the progress begin.

Kom hem runt fem. Var på stan efter skolan och köpte tyg! Bussen var enormt seg hem, jösses.
Innan jag sätter igång med syandet ska jag göra kemi först. Jag har planerat hur jag ska arbeta hela veckan och för att jag ska hinna med och orka allt. Ska försöka komma i säng runt halv elva.

Nu måste jag äta för jag är superhungrig.

Idag.

En underbar liten sak.

Jag satt uppe till halv ett igår natt därför att jag höll på att skissa på lite klänningar. Jag har nämligen bestämt mig för att sy en egen halloweenklänning. Och jag är SÅ TAGGAD. Om den blir som jag har tänkt kommer den bli underbar. Sen finns ju en större chans att det failar ... Men den situationen finns inte med på kartan. Just nu har jag exakt en vecka på mig att få de klar.

Så idag var jag alltså på stan och kollade upp tyger och annat krimskrams som kan behövas. Ett par vänner följde med som smakråd.
Jag kommer lägga upp bilder under processen så får ni se hur det går!

Klänningen är i 20-talsstil.


The jacket.

Hittade denna jacka i Elle och fastnade för den. En röd skotskrutig jacka är inte särskilt vanligt och då tänkte jag - hur häftig är man inte om man kommer i en sån? Alla bär ju mörka färger på sina kappor. Mer ord kan jag inte riktigt sätta på den. Den bara är älskvärd. Och übercool.

Levi's 1799kr.

Försök.

Jo men hörrni. Vad sägs om en Marabou Dukat och en bamsebit Daimtårta? Men vad bra, för jag har redan slukat båda.

Har dåligt samvete för att jag ett) inte gjort några läxor under hela helgen, två) för att jag är pank och lånar pengar av vänner (jag är en dålig vän),  tre) för att jag äter onyttigt och jag har lovat mig själv att komma i en galet snygg klänning tom den 12:e november, fyra) jag har inget extrajobb vilket medför att jag blir ännu pankare och måste snåla och fem) jag har suttit inne hela dagen och bara förflyttat mig mellan kylskåpet och datorn och nyss för att köpa choklad och en tårta.

Vad ska jag ta mig till? Hur gör man för att diciplinera sig? För att få motivation? Går det att lära sig?

Miniuppdatering

Har uppdaterat designen ytterligare. Har ändrat hela sidstapeln. För bara musen över sidstapeln så får den full opacitet (blir fullt synlig). Där har jag bara skrivit lite kort om bloggen men om ni för musen över texten så kommer en hel text upp om mig själv. Tänkte att den här metoden att visa text och bilder i sidstapeln är mycket mer effektiv. Och visst är den? (Coolast blir effekten om ni använder Google Chrome, hehehe)

Har inte kommit långt med läxorna men ska minsann sätta igång nu. Är lagom sugen på Ben & Jerry's. (Tänkte förkorta så att jag skulle skriva "Är lagom sugen på B&J" men kom på att det lätt kan missuppfattas av läskiga typer)

As time goes by

Tänk vad tiden går snabbt. Ja ni har hört det förut. Och ni känner igen det. Alla bloggare skriver så när de inser att de har bloggat en viss tid. Och det är precis så jag kommer inleda mitt inlägg.

Tänk vad tiden går snabbt! Det var den 16 oktober förra året i 9:an som jag började blogga. Alltså har det gått över ett år. Shit. Coolt. Wow. Ok, nä, så fantastiskt är det inte men kom igen, ett år! När jag tänker tillbaka på mig själv för ett år sen så hade jag ju precis börjat 9:an. Så liten man var men kände sig så stor. Nu har jag faktsikt börjat inse att jag fortfarande är liten ... och kommer förbli det tills jag blir rynkig. Eller ligger i kistan, död. Det är ju alltid nån som ska vara större och mäktigare, inte sant?

Men idag är jag på bra humör. Av nån anledning. Egentligen borde jag absolut inte vara det. Jag menar, jag ska ju sitta fastkedjad vid mitt skrivbord och torteras med läxor. Det är inte nånting man borde se fram emot.
Aha! Nu kom jag på varför jag är glad. Jo, Malin L och jag spenderade eftermiddagen inne i Guns Hobbybod. Där finns en massa maskeradkläder och annat roligt. Jag hittade nämligen vad jag ska ha på mig! Så nu har jag hela outfiten klar ... i huvudet. Det enda jag kom ut med ur affären var ett par huggtänder. Kunder inte betala för mer för tillfället. Måste be min mor om pengar ...

Yesterday.



You asked for it.

Här har ni den nya designen som jag ÄNTLIGEN (!) lyckats fixa. Om ni ser nåt fel så är ni snälla och kommenterar det.

Nu ska jag iväg till Matilda för en myskväll med några saknade.

Fick en fråga häromdan:
Hej! Skulle inte du kunna ha frågestund i bloggen? älskar din blogg. kram!

Svar:
Nemen se där, tackar!
Ok då. Vi kör igång en liten frågestund då under helgen så fråga på ni!
Och så svarar jag när jag har en tillräckligt stor hög med fina frågor. ^^



Hello.

Tjoohoo! Sticker iväg till stan för att möta upp Malin L. Ska kolla upp lite maskeradkläder och sånt roligt. Hehehe. Sen ska vi hem till mig och förbereda lite saker.

Igår var det myskväll hos flickan jag ska möta upp i dag. Kul som vanligt!

Uppdaterar senare, plus, jag har en överraskning!

Uppdatering ppl!

Sry. Har varit väldigt omotiverad att blogga. Men peppar istället inför halloween. Det ska bli så kul! Kollar runt på maskeradkläder och det finns ju så mycket roligt att välja mellan.

Förövrigt gick det uselt på sam-provet som gjordes förra veckan. När jag pratade med sam-läraren om det beskrev hon provet som hemskt, förskräckligt och fruktansvärt. Vad tror ni att jag fick? Jo, F. Det kändes som en bomb i ansiktet.

Nu ska jag duscha. Har varit på ridning. Hade förresten skolfoto idag. Igen. Förra försvann ju för det blev stulet. Hoppas detta också blir det för jag blir banne mig aldrig bra på bild.

Wohoo!

Nu, efter alla om och men så har jag skrivit mig ett CV. Nu ska det banne mig efterlysas jobb imorgon! ... Och så får vi se om det lär strömma in samtal efter samtal eller om mobilen lär ligga spökligt tyst under denna månad. Som sagt, det återstår att se.

Imorgon blir det träning, plugg och fixa den där jäkla utväxten jag har på skallen.

Shoot me.

Min bloggdesign är heeelt fuckad. Jag har absolut ingen aning om vad som är fel eller hur man fixar det. Som sagt, jag skapade inte detta problem. Det dök upp ur tomma intet.
Därför råder denna äckligt tråkiga design så länge. Funderar på att ta bort bloggen och starta en ny på samma namn och se om det funkar. Annars kanske jag byter till devote.

true blood hela dagen

När jag satt på bussen på väg till ridningen kom jag att tänka på hösten. Det känns inte verkligt. Nu är den verkligen här. Hösten är så underbart mysig. Det är då jag bara kan gå ut och känna ett lugn svepa över mig. Det är inte alls lika dant de andra årstiderna. Hösten är den tid jag tänker mest och går in i mig själv och arbetar med mig och mina tankar. Det är på hösten som jag mår bra. Och det är varje höst som nåt nytt börjar. Varje gång. Underbart.

Debuten.

Ok. Sry. Anledning till att jag inte uppdaterade igår var för att jag och ett gäng mysiga människor gick på LHC:s hockeymatch. Min debut alltså! Det var riktigt kul faktiskt. LHC gjorde mål redan efter 28 sekunder in på matchen. Sen segade dom resten av matchen. Men intressant var det ju!
Innan vi gick dit satt vi på McDonalds och åt. Vi tänkte visa upp hockeybiljetten som gav rabatt på nåt man köpte. Så jag visade upp den men då sa han att han måste ta biljetten. Slängde ur mig kommentaren: vadå, ska vi offra en match för 12 kr? Han: asså du kan ju äta efter matchen ... (Där kännde jag mig passande nog korkad)

Aja. Idag har det varit segt. Franskaläxförhör och ett kemiprov som gick så uselt att jag är nästan säker på att jag får ett E eller F.

Nu ska jag till gymmet. Sen får jag se om jag drar iväg med Karro o några fler till nån konsert ...


Skillnad.

Jag tyckte det var lite roligt att våran idrottslärare skämtade och retades med oss om att vissa av oss var bakis. Han hade hört när några snackade om i lördags. Men han var lugnt om det. Asnajs är han ju.

Dagen har varit intressant fast har inte haft nån större plugglust. Isch. Inte nu heller. Kom hem för en stund sen från gymmet. Åkte dit direkt efter skolan.

På tal om träning. Jag och några tjejer satt inne på Wasa Condis när Karro börjar fingra på mobilen och frågar Sandra om kalorier. Jag blir nyfiken och frågar vad det är för app hon använder. Shape Up Club. Nu har hälften av tjejerna i klassen den inklusive mig. Spana in mig i början av Januari så ska vi se om det har blivit nån skillnad ...

Yesterday. Tack alla fina.

Tack alla för igårkväll. Kul att det blev så lyckat. ♥
Spenderade denna dag med att städa. Tog mer än 3 timmar att röja undan allt. När mamma och pappa kom hem från Sthlm var de lite mistänksamma. Tror jag lyckades lura dem.


Förfest.

Min bloggdesign fortsätter vara fucked up och jag fortsätter med bloggandet. Ska (försöka) fixa det i helgen.
Kom just från simhallen där vi spenderade dagens idrott med 25 min simning. Inte jättekul. Glömde sminket och skiten hemma så fick låna Sandras bleka foundation (det kanske syns?) och kassa mascara. Så nu ska jag åka iväg till stan. Möter upp Becca och Thu nån gång under kvällen för att sen dra till Malin där det blir nån form av förfest med middag och grejjer, haha.

Trevlig kväll!

Problemo.

Jag har försökt ändra bloggdesignen. Och jag har försökt fixa den nuvarande. Jag vet inte ens vad det är som är fel. Min design är helt fucked up (eller ser jag i syner?) och det går inte fixa. Hur fan ska man göra?
GAAH.

Lite random.

Dagen har varit någorlunda bra. Jag har varit på lustigt humör. Vet inte om jag ska vara glad eller irriterad. Är nån stans där emellan.

Efter skolan mötte jag upp mamma för att åka till en ridaffär. Köpte en ridhjälm för 1000 spänn -.-

Vet ni vad jag verkligen önska mig i födelsedagspresen? En keyboard! Som liten hade jag ingen lust att lära mig spela piano. Men nu inser jag hur nödvändigt det är. Speciellt om man går musikprofil som mig. Spelar bara gitarr lite smådåligt. Blev så inspirerad av Karro som bara satte sig vid pianot, spelade en låt bara sådär utan att ha övat in den. Men det är ju klart, hon kan ju ackorden på ett piano. Men ENDÅ. Om jag inte får en, ska jag fanimej spara ihop till en själv. Så det så.

Idag.

Imorrn bestämmer jag att de är sovmorgon.

Har ätit tre stora kanelbullar. Skyller på att det är kanelbulledagen idag.
Hade ett mycket trevligt samtal på fb med två perversa vänner. Kul!

Funderar på att skriva referat-texten som skulle vara inne imorgon men den skiter jag i. Hon lär inte märka. Sen så är jag osäker på om vi har franska imorgon på morgonen ... så den hoppar jag över. Ingen idé att vara där om man inte har en lärare? Imorgon är det kör! Bara kul om den där snygga killen är där igen.

Idag.

Finaste. Ever.

Igår hände inte särskilt mycket. Förutom att det var skolfoto (!) och jag blev missnöjd som vanligt. Sen idag så får man reda på att fotografens dator och kamera har blivit stulet så det kan bli så att alla 1:or och 2:or får ta om. Synd för fotografen men tur för mig! Och efter skolan fikade ett gäng av oss på Espresso House, fettvärd kanelbulle man åt då! O sen kollade Karro, jag, Karl o Jocke runt på stan.

Men så här såg vi ut i alla fall ...

Ehum?

Är det bara jag som ser detta eller är det nåt som gått jävligt snett på min bloggdesign? Jag har inte ens rört designen. Detta ska fixas. Antingen idag eller under veckan.
Sry people.

rubrik här.


Igår.

Idag är man ju ledig o så. Då borde man passa på att plugga. Helvete. Vill inte. Har ett sam-prov på måndag. Och våran samlärare är inte att leka med.

Men nu borde man ju också passa på att fixa till designen också. Får se hur det blir.

The rest.

Kom hem för en stund sen. Det var trevligt men så tråkigt. Är alltid så himla trött på dessa träffar. Undrar varför.
Ska träffa Thu och Becca om sisådär 10 min. Det ska blir askul! Det känns som det var evigheter sen vi sist sågs!

Ok. The rest:
Hittat den ultimata koftan. Mysigaste polotröjan ever. Allmänt fettsnyggt linne.
2011-10-01 @ 17:50:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()





RSS 2.0