Den där känslan.


Shorts, linne, värme och solbränna. Åh jösses. Saknar allt som har med värme. Känns som om jag försöker locka fram våren genom att tvinga på mig en tunnare jacka. Funkar inte alltid.

Än är det långt kvar till värmen. Otroligt långt.
Men som tur är åker min familj och jag till Turkiet under påsklovet. Värme. Och solbränna. Kärlek.
Hittade bilder från min förra mobil när jag hängde med Becca en sommardag. Tänk hur annorlunda allt var då. Tror jag var smalare då. Har tjockat upp mig under de mörka månaderna. Usch. Euw. Blä.

Haha. Beckas stackars ben. Hela sommaren. Hon som försökte bada med benet inbundet i en svart sopsäck på mitt sommarland. Fungerade dock inte. Haha.


Tillgångarna.

Gick hem från skolan tidigare än vanligt. Mådde inte så bra. Kanske börjar få feber? All ork var ur mig när jag kom hem så jag kröp ner i soffan och såg på film.

Nu vet jag inte hur jag ska göra - läxor, läsa eller nåt roligt?
Mycket svårt.

Fick min månadspeng häromdagen. Woho äntligen! Nu kan jag leva gott igen. Dock lever jag utöver mina tillgångar då jag är skyldig mina vänner, ehum. Hehe.

Öm

Idag på ridlektionen skulle vi rida utan stigbyglar. Och för er som inte vet vad det är, så är det där man vilar/placerar fötterna i metallgrejen när man rider. Vi skulle alltså rida utan dem. Då la vi upp dom över sadeln framför en. Jag som trodde jag hade en någorlunda bra balans fick mig en klar chock. Jag var SÅ HÄR nära att glida av. Inte ramla utan bokstavligen glida. Just för att bara kunna sitta kvar på en häst när man guppar upp och ner är som att sitta på en tunna när den slinker hit o dit. Och man får inte klämma i med benen! Bara sitta där rakt upp och ner och låtsats som allt är susen. Ont i stjärten får man också. Ouch. Annars gick det finfint.

Har suttit i badet ett bra tag och läst den jäkla boken som ska vara utläst i svenskan tills nästa torsdag. Har kommit halvvägs. Nästan.

Nu ska det bli klena försök till att plugga till ett franskaläxförhör som är imorgon. Önska mig ett lycka till.
Ha en bra kväll. Det ska inte jag.


Läckert

Under lovet var jag ju inne i stan ett par gånger. Gick in på MQ och hittade en hel del kläder. Det som jag fastnade absolut mest för var en kort trench coat med markerad midja. Satt sjukt bra på mig. (Låter himla självsäker här men damn, den satt snyggt!) Provade i färgen beige. Finns också i rött, himla läckert. Tänk er att ha BÅDA. Oh snap.

Kan ju ta och påpeka att jackorna är extremt mycket snyggare irl. Like usual.
1000 kr Stockhlm.


Hittade även en asball väska i grönt äkta skinn. Har en förkärlek till färglada väskor som denna. Underbar.
1000kr Stockhlm.

Leopard

När pappa är över i USA på jobb brukar han alltid köpa hem lite guldklimpar som inte finns här i Sverige. Förra gången fick jag två bh:ar från Victoria's Secret i ljusrosa och hudfärgad. Bästa bh:arna någonsin i de bästa färgerna. Men denna gång ville jag ha en riktigt snygg en så jag bad honom köpa den här.

Visst är den snygg?




Right here.

Sorry peeps. Ett lov från skolan verkade även innebära ett lov från bloggen. Nejdå, ni har inte missat ett dugg. Majoriteten av dagarna under lovet spenderade jag alldeles alldeles själv. Himla skönt kan jag säga. Jo - ibland är det frunktansvärt skönt att bara umgås med sig själv. Vissa tycker att det är osocialt. Absolut. Jag håller med. Jag är en jävla grottmänniska. Men what to do? Nä då. Nu ska vi inte vara för hårda mot mig. Umgicks med några vänner i början av lovet. Träffade Anhthu och Becca, det var kul att återförenas våran lilla trio. Men ack så mycket vi växer och glider ifrån varandra. I vissa stunder är det sig likt. När jag och Becca är barnsliga och busar medans Anhthu kläcker en kommentar och alla ligger dubbel av garv. Eller när Anhthu hittar på nåt och jag kommenterar som vanligt och vi flabbar omkring. Precious moments. Sen under veckan blev jag sjuk. Hade ju en himla stor idé att träna ner mig till beach-mode under lovet men nepp - ibland förstår kroppen att allt man egentligen vill är att bara ligga och lata sig.

Anhthu och Becca kom till Katedral idag igen och åt lunch med mig. Vet inte vad folk tycker om det eftersom de är från Berzan men i dont care! Ännu en precious återförening. Synd att den inte varade särskilt länge. Efter lunchen gick de tillbaka.

Sofia var här hos mig under eftermiddagen. Senast hon och jag hängde var det för att hon fixade håret (dvs färgen) på mig. Denna gång var det jag som fixade hennes hår, fast längden. Tog tag i saxen och började klippa för fullt. Har aldrig någonsin i mitt liv klippt nån annans hår. Första gången var det ju på mig själv. Nu fick jag prova på nån annan. Det var rätt kul kan jag säga! Men också lite press på att jag skulle få till det snyggt. Som tur var blev hon riktigt nöjd! Jag klippte topparna (inte för mycket som typ alla frisörer tenderar att göra) och klippte upp håret så att hon får lite fluff samt en liten sned lugg. Såg bra ut! Proud girl here!

Jocke lånade min väst. Ser nästan bra ut i den. Har varit så sjukt trött idag. Värsta natten ever. Sov mindre än 5 timmar. Zombieee.


Her place

Har varit hos Malin under kvällen. Vi satt och snackade, tog det lugnt och såg på film. Rättare sagt JAG såg på film. Malin var helt uppslukad av sin nya blogg och bloggdesign. Bilden på henne visar ju att hon hade lite problem med synen.

Nu har jag minsann blivit förkyld också. Fan. Nu kan jag ju inte träna som jag ville. Deprimerande.
Good night folks.

lov

Såhär såg man ju ut idag.

Hade ett rätt bra studetempo under lektionerna. Woho go Anna! Ni ser jag kämpar på. Sen blev det plösligt sportlov och vissa struntade i att ens säga hejdå trots att man stod bredvid. So much for friendship. Men oavsett är det otroligt skönt med ett lov. Kommer ni ihåg vad jag har lovat mig själv? Jo träningen. Kommer funka fint. Har liksom proppat i mig ca 200g Toblerone ikväll. Har lite ont i magen ...
Pappa kom hem från USA idag. det innebar också att han kom hem med en fin liten present! Visar den imorgon!

Jag kan så det så.

Woho! Lyckats sitta och plugga i över 2½ timma. Bra för att vara mig. Nu är jag ifatt i matten. Fysiken kvar. Och kemin.

En rolig grej idag var att vi såg skolans bildlärare bära ett glas rött vin och hämta två ytterligare tömda glas med vitt vin i korridoren. Rätt intressant i och med att hon är lite egen av sig - jo vi har hört rykten och historier om henne, ehum ...

För en gångs skull går jag och lägger mig rätt skapligt.
Godnatt. SOV GOTT för guds skull.

i väntan på lektion


Har världens längsta lunch och jag sitter med tre underhållande flickor. Knasbollar. Jag och Rebecca gick upp på taket. Fanns en massa snö så vi kastade ner en massa snöbollar på folket nedanför. Skitkul. Haha.

sister

Pratade med min älskade syster för ett tag sen. (Hon bor ju i Stockholm, är 18 år äldre då - 16+18=34!) Hon är en sån stor inspiration för mig. Henne kan jag verkligen kalla för min idol. Och ikväll hjälpte hon mig nyss att välja till det gigantiska inriktningsvalet. Hon vet mer om mig och min personlighet än vad jag själv vet. Det var intressant att lyssna på. Nu kommer jag alltså välja Natur-Sam. Låter förrädiskt mot de sanna naturare men måste följa mitt ♥.


let the music play

Gjorde det fruktade fysikprovet idag. Har skjutit upp det i veckor - låtsats vara sjuk, låtsats vara omedveten, gått hem,  hittat på ursäkter och så vidare. Jag är ingen bra elev, haha. Men jag som förväntade mig att jag bara skulle kunna svara på max två uppgifter men jag svarade på alla uppgifter förutom 2½. ÄNTLIGEN KLAR!

Spelade musik med några på håltimman som varade i ca 3 timmar. Det var kul! Sjöng allt möjligt. Det är det som är så kul när man går musikprofil - man får spela när som helst och alla tycker det är kul och alla kan.

Nu ska jag göra klart svenskauppgiften. Ska vara inlämnad imorrn. Bra där Annapanna.

Rosa dag

Glad alla hjärtans dag peeps!
Okej nu är glädjen över. Glad forever alone-day. Trodde att dagen skulle innebära en massa sliskiga par i korridorens alla hörn just för att det är denna dag. Som tur är slapp jag uppleva det. Dagen har varit okej ändå.
Är på väg till stallet just nu. Att rida är det sista jag har tid med att göra. Måste plugga. Men jag vet att när jag väl sitter med läxorna blir det inte mycket gjort. Hoppas jag får en snäll häst. Annars kommer jag sitta skräckslagen på hästen under hela lektionen. Mardröm.

Finally here!

fruxo

Va hos några släktingar och firade morbrors födelsedag. Trevligt. Han läser min blogg. Sluta med det.

Imorgon är det måndag och jag vill att helgen ska fortsätta i all evighet. Tur är att nästa vecka är det sportlov. Det ska bli min hälsovecka. Träning på schemat. Mark my words. (Låter ju logiskt ... sitter här med fruxo-godis ...)

idag

Somnade inte förns tre halv tre igår vilket gjorde att jag sov till fem över halv två idag. Himla skönt.
Människorna jag hängde med igår är supermysiga. Härligt gäng de där. Vi måste tälta nån gång tillsammans.
Har ätit tortillachips hela dagen. Har ju ett överskott på det så varför inte jämna ut lite liksom? Dessutom har jag ägnat lite tid åt min älskling. Gitarren såklart.
Dagen har varit en jättebra slappdag.

Night

Woho! Poker med grabbsen, Johanna och fyllesoffan. Mirakulöst vann fyllesoffan stort. Jag sitter här och förlorar hehe. Nu ... klädpoker? Haha.


superdupermegasmidig

Sitter i arbetsrummet och sjunger för full hals när mamma kommer smygande i köket. Trodde jag var ensam hemma. Nu hörde hon för första gången hur jag låter när jag sjunger plus att hon blev väckt av det. Hon låg och sov. Herre jösses ...
Har suttit på Cioccolata med Karolina och Ema. Väldigt mysigt. Men glömde en tid jag hade hos vårdcentralen. Typiskt mig. Dementa Anna.

I alla fall. Som vanligt är jag klumpig. Idag lite extra. Skulle stryka lite grejer i almenackan. Lutade burken lite för mycket och spillde ut halva burken med tippex över mina marinblå byxor. Hade lektion näst längst upp i skolan så jag gissar att rätt många såg hela vita fläcken på låret (såg säkert ut som att en fågel hade lagt världens brakare på mitt ben) när jag sprang ner för alla trappor till mitt skåp. Som tur var hade jag ett par extrabyxor med mig till skolan. Jaja, ni undrar säkert varför och tycker säkert att jag är jätteknasig. Jag tog med mig ett par byxor för jag var så osäker på de jag redan hade på mig. Kände mig inte bekväm i dem så jag tog med dem i fall jag ville byta. Tur att de kom till användning! Klantskalle ...

Ska iväg till Malin om ett tag. Ska vidare till Sune sen för lite fest. Woho!

Mors trevliga humörsvängningar.

Mamma fick nyss ett utbrott. På mig. Det började redan imorse med att jag snodde hennes tröja som hon hade köpt igår på Vero Moda. Hon hade inte bestämt sig för att behålla den. Jag sa till henne igår att jag ville ha den annars. Och det tog jag för givet. Så jag hade på mig den till skolan. Hon ringde mig under min examination i samhällskunskap för att skälla ut mig. När hon kom hem nyss började hon med att skälla ut mig. Fick inte ens chansen att säga ursäkta. Hon lyssnar inte. Bara hon får fram det hon vill säga. Hon bara gapar! Som om det inte vore tillräckligt får hon energi av ilskan att skälla ut mig för att jag inte städar mitt badrum. Nu kommer det låta som jag är bortskämd (tänker på dina åsikter Thu, haha) men hon fick för sig att jag helt plötsligt ska städa mitt badrum. Okej, nu är det så att jag inte städar huset alls. Knappt mitt rum. Varken dammsuger eller hjälper till. Är superlat och vill verkligen inte hjälpa till. (Grejen är att jag hjälper de som förtjänar hjälp - dvs, mamma ligger inte i den zonen. Möjligtvis pappa. Han respekterar mig) Så när hon tycker att jag ska städa som ett freak bli jag rätt irriterad. Det är ju mitt badrum. My space. Mitt skräp och min oreda.

När jag blir så pass irriterad på mamma att jag bara vill skrika och klösa tänker jag på Alexandra - min syster som är så lugn, klok och stillsam kring mamma. Hon är som en liten ängel på axeln medans mitt rage-jag sitter på andra axeln i form av djävulen. Jag lovar Alex, det är så.

ren ytlig kärlek.


Omfg. Han är ju fullkomligt underbar. Francisco Lachowski. Från Brasilien. Modell. No shit?
Är inte ett big fan av kändis-crush och liknande. Oavsett om de är skådespelare, artister eller nåt med fame att göra. Dock är Francisco ett megaundantag. Jag menar - kolla på honom. Ni måste ju förstå varför jag gör detta undantag? Kolla hans ögon. Hans ansikte. Hela HAN.
Okej - guys, hämta all er inspiration från denna kille. And this guy only.

ingen action i bibblan

Jag har varit jättetrött i skolan idag. Sov mindre än 6 timmar inatt. Hade ett samhällsprov att plugga till. Som tur var gick det helt ok! Läraren sa att våran grupp låg på ett A. Woho!

På franskan fick vi fransoser på besök. Det var skitjobbigt! Jag kunde inte prata ett piss. Frågade på franska om han kunde engelska. Han kunde kanppt nåt. Typ lika mycket som jag kan franska. Jaha, nu blev det ju hela sjukt mycket lättare!! -.- Stackaren satt mest tyst och kollade på oss svennar som satt och diskuterade hur man skulle säga si o så på franska. Han trodde säckert att vi skrattade åt honom medans vi egentligen skrattade åt vår dumhet.

I eftermiddags skulle jag ha gjort mitt fysikprov tillsammans med Malin och Sandra. Vi skippade det för andra gången i rad. Hon kommer var skitsur på oss imorgon. Fast det var värt det. Hehe.

Satt med Malin på bibblan. Gjorde inte ett skit. Satt och snackade om en massa. Hon berättade om sitt äventyrliga liv. (Jo - jämfört med mig är hon äventyrlig) Hon är så rolig. Det är så kul att umgås med henne.

Nu ska jag sätta mig framför engelskaläxor. Ska förbereda en presentation om nåt skit. Ösch.

bra timing

Förövrigt var det middag för utbytesstudenterna från Frankrike och Spanien ikväll och det blev massvis med mat över. Så mamma kom hem med flera kilo rester från taccobuffén. Trevligt. Kommer käka tacos tills vi blir tokiga. I alla fall jag. Jag är inte ett jättestort fan av tacos. Dessutom fanns det två stora påsar med tacochips och det var inte illa. Gjorde nyss iordning en dipp och nu ska det mumsas framför läxorna. You heard me. Ska börja med läxorna nu. Bra timing då. Helvete.

curly

Becca kom till Katedral och käkade lunch med mig. Det var kul att se henne igen. Men jag känner ett mellanrum som håller på att växa i vänskapen. Vet inte varför och jag vill inte ha det så. Det var annorlunda när vi gick i samma klass och kunde umgås hela tiden och ha kul. Nu är det ... mer seriösa grejer. Känns inte som om vi hinner ha kul. Nästan som om jag glömt hur kul Becca och jag hade. Eller att jag glömt hur man ens har kul. Shit.

Har alldeles för mycket i tankarna för att kunna fokusera på skolan. Fokuserar alldeles för mycket på annat.

Hade lockat håret lite lätt på morgonen. Blev rätt bra.

matte!

Sitter på universitetet med Klara och Malin. En student erbjöd mattecoaching via skolan så vi tackade ja. Har ett stort prov på fredag så detta behövs verkligen. Schysst är han. Hoppas han är bättre på att lära ut än våran egna mattelärare. Hon är hemsk. Häxa.

En gång i ...

Har inte fått mycket gjort under dagen. Blev ingen träning för den delen heller. Tryckte i mig glass istället. Tyckte att det passade just då.

Följer med mina föräldrar på bio! Nu blire ännu mer onyttigt - godis! Man kan ju inte gå på bio utan godis ...
En gång i Phuket ska ses. Har höga förväntningar på att filmen ska underhålla mig till max.

Åker dit i myskläder och naturligt ofixat hår. Rufsigt det också.
Knappt sminkad. Bli inte rädda om ni får syn på mig.

Hos Malin igår.

Hade riktigt kul igår med tjejerna. Jag kom tvåa när vi spelade poker. Inte illa! Vi satt och spelade kort efteråt en stund och alla försökte skrämma upp varandra. Typiskt Johanna och Rebecca att tro på det övernaturliga och Malin bara hänger på och tycker att det är skitkul. Usch. Hatar allt som har med skräck att göra.

Idag är jag tvungen att plugga. Har liksom inget val. Längtar tills gymmet öppnar. Blir ett break från läxorna. Har tre prov i veckan. Skjut mig.

Malin och hennes hund Alice! Alice är så himla söt.

kvällens drama

Kör poker med tjejerna och kollar på Melodifestivalen. Melodifestivalen det här året verkar vara så himla mesigt. Min favorit ikväll är Loreen med Euphoria. Kan säga att jag är sämst på poker men vi har kul!

Äntligen nöjd.

Har haft en jättemysig dag med Linda. Hon bytte profilbild tillslut och likes:en bara strömmar in och så sitter man där och ba jaha. Tänker på sin egen profilbild som får typ en like per decennium.

Nu blire lite plugg innan jag drar hem till Malin. Blir en myskväll. Sover nog hos henne.
Nu äre mat!


Choklad

Som sagt. Vi missade bussen som gick 9.55. Och den som gick 10.17. Och den som vi bestämde oss att vi skulle ta - 10.27 bussen. Stod där ute i kylan och väntade på nästa. Att vi missade bussarna gjorde ju att vi fick mindre tid på gymmet. Vi var bara där i en timma. Får skylla oss själva.

Nu kompenserar vi gymmandet med chokladbollar som Linda står och bakar. Sist vi sågs, vilket var ca 9 månader sen, kom vi överens att vi inte skulle baka nåt mer tillsammans. Vi gjorde det alltid förr. Verkar som om vi inte riktigt kan komma ifrån den. Godisgrisar är vi allihopa ... allihopa ...

Linda ville också ha en ny profilbild så hon frågade mig om jag kunde trixa ihop en. Sminkade henne lite för en stund sen och snart blir det en minifotografering.

Lilla sega flicka.

Linda sov över. Hon frös hela natten den stackaren medans jag hade täcket, haha. Vi hade ställt klockan på kvart i nio. Jag klev upp kanske kvart över. Fixade mig. När jag var klar kanske tjugo i tio ligger Linda fortfarande i sängen. Bussen till gymmet gick klockan fem i tio. Typiskt. Snart är vi där. Snart.

Lindisen

Har suttit inne på Steve's ett himla bra tag. Beställde mat och satt och pratade om allt vi har missat om varandra. Det är annorlunda när man pratat med en människa som man har känt så länge till skillnad från nån ny från klassen. Linda känner ju mig väl och jag henne. Vi kan varandras förflutna vilket är skönt när man träffas och snackar. Är på väg hem nu och Linda sitter i förarsätet och kör! Fettcoolt! Åker hem till henne för att hämta grejer. Drar hem till mig sen för att hitta på lite roligt. Är supertrött. Kommer däcka som en sten inatt.

Myskväll.

Sitter på bussen med en gammal goding - Linda! Har ju kännt varandra sen sexårs kanske. Gick i samma klass från 1:an till 6:an. Svårt att hålla kontakten med alla gamla vänner. Lite enklare när man går på samma skola, som vi gör.

Vi ska iväg till stan. Sätta oss på ett café och ta igen en hel del. Sen det typiska för oss - se på film och äta godis. Vi har sagt flera gånger att vi måste hitta på nåt annat men vi kan verkligen inte komma ifrån det.

You light up my day

Dagen har varit den effektivaste på hela året. Nu är det ju så att året inte hunnit särskilt långt. Men jag hoppas jag kan ta tag i skolan. Så som det går nu kan jag inte fortsätta med.

Har himla mycket på hjärtat men jag vill inte ösa ut allt här. För personligt.

Älskar era ständiga leenden. Ni gör skoldagen värd att ta sig igenom.

sega fredag

Hatar lektionerna på fredagarna. Fysik, matte, kemi, lunch, biologi. De tre första ämnena har vi i samma sal under 4½ timma. Två av lektionerna med samma jävla lärare. Lunchen ligger klockan 12.35 - redo att döda för lite mat.
Labbade under biologin och det gick så sjukt segt. Läraren pratade i minst 10 min om varje litet steg man skulle ta för att kolla i ett mikroskop - som om vi var dumma i huvudet. Dagen har inte varit mycket bättre.

The process.

För någon vecka sen lekte jag och Sofia frisörer. Frågade henne helt plöstligt en dag om hon ville hjälpa mig slinga mitt hår. Väl hemma hos mig satte hon igång.
Vi hade två förpackningar blekning. Vi visste inte riktigt hur vi skulle hanskas med tiden för blekningen skulle max vara i 45 min. Har ju rätt mycket hår på skallen. Om vi började i underhåret så skulle det sitta i längst och håret längst upp skulle sitta i minst och tvärt om. Smartast vore nog om vi hade gjort version nummer två - alltså att vi började på överhåret och sist i underhåret. Så långt tänkte nog ingen av oss. Vi slingade ena halvan av skallen först. Tvättade ur det och sen slingade resten av huvudet. För er som vill veta - gör aldrig den versionen. Man kan ju för fasen inte slinga en halva i taget. För det första hade vi i blekningen alldeles för länge. Ena halvan satt i ca 55 min och den andra kanske 45-50. Kan berätta att resultatet blev lika ojämn som tiden var. Tiderna ska ju vara lika långa!! För det andra blev delar av håret orange och andra delar gult. Helt galet. För det tredje såg jag och Sofia en video på youtube om hur man klipper håret på folk. Bad Sofia göra det åt mig men hon vågade inte riktigt. Hittade sen en video på hur man gör det själv. Okej tänkte jag. Hur jäkla illa kan det bli? Tog upp saxen och klippte lite här och var och vipps hade jag en ny fräsch frisyr. Färgen i skallen kunde jag dock inte göra något åt. Fick helt enkelt gå till skolan så. Skaffade silverschampo vilket var min räddare i nöden. Silverschampo är helt knalllila och dessa pigment tonar ner de orangea pigmenten i håret. Då blir resultatet lite silvrigare - därav namnet silverschampo. Har använt det sen dess i hårbotten bara och nu ser den håriga bölden på halsen nästan normal ut. Nu slipper jag få dryga kommentarer från folk som säger "ditt hår är orange. Köp silverchampo" .

Före och efter. Fixade ju bara utväxten. Klippte upp hela håret, dock inget på baslängden.

Från november och december. Hade en synligutväxt. Rätt så tung lugg med tanke på att den var jämnlång med resten av håret.

Från december. Tydligare utväxt när håret var uppsatt.


Under processen.

Resultat. Färg och frisyr! Håret känns mycket lättare nu. Klippte upp luggen lite. Får ta och visa en bild framifrån imorgon eller nåt.




Plus minus noll

Dagen har varit helt ok. Bäst var det under håltimmen efter lunch. Fikade på stan med Karl, Sune och Joacim. De är så härliga att hänga med. Annars har det varit segt.
Tränade efter skolan. Hade inte riktigt energin på löpbandet så efter 10 min gick jag och köpte en energibar som kostade typ 18kr. Men de tog inte kort under 50 kr. Det resulterade i att jag köpte mat för 56 kr. Lagom slöseri. Hade sen min egna lilla picknick inne i strechrummmet. Inte direkt det ultimata träningspasset på gymmet. Åt nog upp alla de kalorier jag faktiskt lyckades bränna. Körde rumpövningar. Behöver ett lyft där bak. Hänger som en 80-åring.

Har idag ätit årets första semla. Äter typ en semla per år. Finnder de inte särskilt frestande. Den här var faktiskt god.


awkwardness

Som om gårdagen inte kunde bli pinsammare. Tydligen hade jag fel. Den här gången hände det inte i skolan utan på en allmänn plats. Också allmänt känd plats. Nämligen inne på Espresso House.

Malin och jag satt inne på Espresso House och fikade. Skulle gå och hämta vatten. Trippar fram i mina klackar och trippar tillbaka med långa medvetna steg. Plötsligt spräcks min rosa bubbla och jag halkar på något som var menat att ta livet av mig, mitt i rummet så att alla kan se mig. Jag ramlade inte, vilket var en helvetes tur för då hade jag sjunkit genom jorden och Malin hade suttit i tårar av skratt. I kampen om att hålla blanasen i schack svajar armarna omkring och jag ger ifrån mig ett underligt läte - ni som känner mig vet vad jag menar, mitt typiska "WHOOPS". Om jag inte hade flaxat med armarna och samtidigt låtit som en papegoja hade jag nog smidigt kommit undan. Men flaxandret innebar också problem för vattnet i min hand. Ödet lät mig inte komma undan med enbart ett djurbeteende utan minsann halva glaset skulle skvätta ut och säga SPLATT. Mitt framför mig i centrum av alla bord. Det var ju inte lite vatten heller. Jag hade nog accepterat min klumpighet vid det stadiet om inte ödet hade varit så jäkla girig och placerat en skock snygga killar mitt framför näsan på mig. Som min alldeles egna lilla publik. Trevlans trevlans. Jag kan ju också nämna att Malin tyckte minsann att det hela var HIMLA kul. Jodå. Helvete.

Det var min dagliga dos av klumpighet. Skulle dessutom köpa ett par jeans inne på Gina. Står vid kassan och ska betala. Hon har redan lagt in jeansen i kassen när jag inte hittar mitt presentkort. Fick gå där ifrån tomhänt.

Godnatt hörrni.

Busigt

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det David och Karolinas födelsedag! Mot lärarens vilja sjöng vi en truddelutt för dem. Har ett prov att göra i efermiddag, ett prov som jag missade förra veckan. Har dock inte pluggat på det så jag planerar att avsiktligt "glömma bort" det. Heh ..
Kvar av dagen finns bara en kemilektion som jag slappar igenom. Sen slutar jag och livet sätts på play igen. Funderar på att träna. Gjorde ju det i måndags eller när det nu var. Det var väldigt uppfriskande efter ett gigantisky break på x antal månader.




RSS 2.0