gode vän

Ridningen gick skit. Fick en superpigg häst och jag var skiträdd att jag skulle tappa kontrollen. En tjej ramlade av hästen under lektionen. Det stoppar ju inte direkt skräcken i mig.
Imorgon blir det att visa runt niorna igen. Hoppas den dagen blir mindre klumpig och mindre pinsam. Karl och Johan som jag gick tillsammans med retades bara hela tiden och lät mig babbla på en massa strunt.
Kanske äter lunch med Anhthu på Katedral också. Vi går ju inte på samma skola så vi träffas rätt sällan. Det ska bli så kul att träffa henne. Saknat min gode gamle vän!
Nu längtar jag efter min skönhetssömn. Hoppas den gör sina under. Kan behövas.

smidigt

Idag har har det varit en ovanligt klumpig dag för mig.
Höll på att ramla ner i ansiktet på en tjej i trappan när jag snubblade. En aning pinsamt. Ännu mer pinsamt var det när jag ramlade omkull i svenskasalen. Satt på en stol och lutade stolen bakåt. Bestämde mig för att göra det mer bekvämt för mig så jag slänger upp ena benet på bordet. Hoppas att stolen inte välter och slänger upp det andra benet. PANG. Och så ligger jag på golvet med fötterna i vädret. Bör jag nämna att vi hade besök av nior i klassrummet plus att jag satt längst bak vilket gjorde att man bara såg att jag försvann följt av en duns. Alla skrattade. Det är vad niorna lär komma ihåg av Katedral.
Är på väg till stallet och ska rida. Förhoppningsvis ramlar jag inte av hästen pga sömnbrist.

fysik är väl inte nödvändigt

Sitter i mitt rum och gör mitt bästs för att plugga. Hade tänkt att baka en liten sak men det får dröja. Ingenting jag pluggar på vill fästa i hjänan. Har verlkligen ingen lust att sitta här. Det är inte att jag inte förstår läxorna utan det är saknad av motivation som förstör för mig. Livet är definitivt inte lätt. Hur fasen ska det gå på universitetet?

Jag och tider

Vaknade upp som vanligt men står som vanligt alldeles för länge framför spegeln. Grejen är att jag vägrar vakna upp tidigare. Missar hellre några minuter av en lektion. Sömn är alldeles för heligt.

Gick och la mig med blött hår i hopp om lite snyggt fall med vågor på morgonen. Varför kan jag och mitt hår aldrig komma överens? Brukar använda volymschampo men den här gången fick jag volym i form av ett skatbo. Hann inte fixa o trixa så mycket med håret. Bli därför inte förvånade om ni råkar stöta på nån Ronja Rövardotter idag.

Nu har min lektion börjat och jag sitter på bussen. Ha en bra dag.

Captivated

Nu är säkert många glada över att snön äntligen har kommit till vår plats på planeten. Dock, enligt mig, i alldeles fel månad. Vart fanns snön när vi verkligen behövde den? Vädergudarna förstörde min jul. Nu när jag kollar ut rynkar jag på näsan och hoppas att våren fattar tag i förståndet och springer hit.

Som vanligt när det vankas helg tror min smarta hjärna att det kommer pluggas läxor under dagarna. Något som hjärnan inte förstår är att dessa två dagar är så pass heliga för kroppen att inget sådant kommer någonsin göras. Självklart blev det inget gjort igår. Från och med idag har jag 2½ dagar på mig att plugga inför ett fysikprov. Ett prov som kommer testa hur mycket jag har varit med på lektionerna. Ni ser, jag har inte varit med (mentalt) på lektionerna. Eller i boken. Nada uppgifter har gjorts under hela kursen. Allt jag har missat ska jag nu ta in på dessa dagar. Nu kommer dilemat - det är helg. Kommer inte göra nåt. Det blir måndag - har då ca 1½ dag kvar. Nu gäller det att prioritera här. Prioritera noga.
Helvete.

Förövrigt, i det glada livet, är jag helt uppslukad av min gitarr (har lärt mig en alldeles underbar melodi) och jag har efter flera månaders uppehåll tagit tag skisspennan. Här är den senaste:
Hittade en bild på Disneyfiguren från Trassel. Ritade av den.

long time ago

Sorry peeps. Behövde ett litet (snarare stort) break. Nu är jag (förhoppningsvis) tillbaka.
En liten uppdatering över de senaste dagarna:
  • Skolan är trevlig förutom alla dessa lektioner. Dvs, jag går till skolan tack vare människorna. F:en radar upp sig.
  • Garderoben har uppdaterats lite med diverse saker - toppar, örhängen, jeans, nya stövlar från Gant och häromdagen en jacka från Made in the Shade. Spanar på en skinnväst från Saints & Mortals. Kärlek.
  • Joinat en pakt med Johanna och Rebecca - vem får magrutor först? Vad tror ni jag gör nu? Jo, sitter med en helvetes godispåse under hakan. Pathetic. Nåt säger mig att jag kommer förlora.
  • Har fotograferat med Karro. Nu är en alldeles ny header klar för hennes användning!
  • Har slingat utväxten i skallen. Blev intressant ska ni veta. Bild kommer nån av dagarna.
  • Och underbaraste av allt. Min gamla Xperia är nu död och återvunnen. Tack vare en fantastisk händelse (engligt mig. kan ana att mina föräldrar har en annan åsikt) då någon under nyår spillde dricka över min jacka vilket sipprade ner på min stackars mobil i fickan. Detta resulterade i en alldeles alldeles underbar ny mobil. En Samsung Galaxy s2. Kärlek, my friends.
Pimpat mobilen med ett rosa skal. Vad kan passa bättre än just den färgen för mig? Förresten, ni som försöker nå mig (om det ens är nån) - jag har ett annat nummer för tillfället. Får tillbaka mitt gamla om några dagar.

RSS 2.0