Något väntar

Nu när frisyren är några decimeter kortare kanske man ska skapa sig en ny bloggdesign. Det lär ta ett tag. Jag är rätt seg när det gäller sånt här. Det vet ni ju av tidigare erfarenhet.

Har slappat hela dagen. Sett på Mean Girls 2. Sådär film. Ettan är chic flick nummer ett. Var över hos Becca också för att ge henne min kopia av Game of Thrones. Själv har man ju fastnat för serien. Nej. För en gångs skull är jag inte efter. Jag har läst boken innan jag ens visste att tv-serien fanns. Har nu metvetet valt att vänta med det. Innan jag ser säsong två ska jag fortsätta läsa bok nummer två som jag redan har hunnit en bit på. Sommarläsning på hög nivå!

Grillkväll

Häromdan träffade jag Malin. Vi köpte oss en massa onyttigheter och satte oss i trädgårn under ett träd. Helt plötsligt började det regna så vi knölade ihop oss under mitt paraply. Några andra ungdomar satt under scentaket. Tydligen hade de fått syn på oss. Glodde som besatta. Vi måste ha sett roliga ut när vi satt där i regnet. Under kvällen såg vi på House of Wax hemma hos Malin. Haha. Dagen efter mötte jag upp Anhthu för en cykeltur till stan.

Ikväll är det grillning med några vänner. Vi ska grilla pannkakor. Fråga mig inte hur.


Spectrum

Igår var det ingen glad dag. Väcktes tidigt av kära mor o far som var onaturligt glada vid en sån tid på dygnet. Väl vid frukostbordet chafsade dem. Sen for vi ut till landet. Jag skulle klippa gräset. Fy helskotta. Det regnade och var soligt omvartannat. När det regnade blev man blöt (duh). När solen hoppade fram blev man varm och en jävla massa flugor kom och ville inte lämna mig ifred. Klippningen tog hela 3½ timme. Skjut mig. Humöret steg lite när kakorna åkte fram. Men sen dalade humöret igen. Allmänt onödig dag. Förutom pengarna som tjänades på att jag klippte.

Har invigt sommaren med min klassiska slapp dag. Har knappt gjort ett dyft. Har suttit still hela dagen och ritat. Kommer väl upp här framöver. Ska försöka vara lite social i veckan. Få se om det genomförs.

Nu känner jag för en chokladbollssmet. Kan höra Anhthu i bakhuvudet: "låt bli det där".

Kan tipsa om en ny låt + artist jag upptäckte idag medan jag satt framför datorn och ritade. Trodde inte den var bra men ack så fel jag hade. Annorlunda stil. Men bra.


Snip snap slut.

Gårdagen bjöd på avslutning och två konserter i Katedrals aula. Ettorna och tvåorna var knappt peppade på att lämna skolan. Orörda miner. Kul att ändå försöka få igång er. Annorlunda var det när årets studenter intog aulan. Hela havet stormar. Det var otroligt kul att uppträda inför treorna. Så mycket mer ös.

Jag lyckades inte bli fångad på någon bild och jag tog ingen heller. Min avslutningsklänning var jag i alla fall nöjd med. Rädd att hela skiten skulle åka ner och bli en enda stor nipslip då jag inte hade några axelband. Men så roligt blev det inte.

På kvällen stod det tältning på schemat med kära klassen. Synd bara att sommaren skulle invigas med regn istället för solstrålar. Det blev en blöt natt. Men en enormt mysig och rolig en.

Vissa gjorde vad som helst för att sova torrt.


Kortare.

För er blinda som må ha missat en ganska tydlig förändring. En ordentlig egobild kommer väl nån dag.


Tjolahopp

Hejsan hoppsan här går det undan med bloggandet ... Jo min mesa ursäkt är att jag har varit upptagen en hel del. Vi repar ju inför sommarkonserten från åtta till fem varje dag. Även idag. Trots att det är nationaldag och hela köret har i varit i skolans aula och övat och övat från åtta till ett. Man blir så trött av att hela tiden försöka ge allt på scen och se glad ut. Därför har bloggandet inte varit så prioriterat. Sömnen har varit nummer ett på listan. Dock har jag inte sovit mer än sex timmar varje natt under dagarna som gått ... Snart är sommaren här och jag ska låta sängen ta ansvaretå och låta sömnen svepa över mig. Jag ska fanimej gå i sommaride.

Nemen nu sitter jag hemma hos Malin. Håller på och grejar. Hon försöker sätta upp ett tält på gräsmattan. Kul att bevittna då hon inte lyckas särskilt bra. På fredag är det tältning med klassens kära individer. Då får det banne mig inte regna. Är det varmt ska vi nattbada.

När jag kommer hem ska jag visa en grej.

The white note

Internet har inte fungerat fram tills nu. Så det är anledningen. Går liksom inte att ladda upp bilder via mobilen vilket kan bli rätt så tråkiga inlägg.

Idag var det tänkt att Malin och jag skulle ses. Vilket vi gjorde. Hade redan mensvärk på vägen dit till henne. Blev bara värre hos henne. Hade så kraftig värk att jag spydde. Ringde pappa som kom och hämtade mig. Spydde hemma igen och mådde sämre än sämst. La mig i sängen och bara väntade på att helvetet skulle ta slut. Somnade till slut av utmattning. Runt tre smsade Becca och väckte mig. Som tur var hade värken gått över. Vi sågs runt fyra hemma hos mig och hade det mysigt. Precis som det brukar vara.

Igår hängde jag ett tag med gamla vännen Linda. Satt på Steve's. Skulle sen ta bussen till Joacim. Väl stående i busskuren väntandes på bussen går två (ganska fula killar ... TYVÄRR) förbi och en av dem spanar in mig och när han går förbi säger han nåt som låter typ "... snyygg". Jag fattade inte om jag hörde rätt så jag kollar efter medans han kollar bakåt och fortsätter gå. När jag sitter långt bak i bussen och väntar på att den ska åka, dyker en arm upp bakom mig och lägger något i mitt knä. Förvånad vänder jag mig om och ser en kille springa av bussen. Det var han som hade gått förbi mig i busskuren.

Hjärtligt tack för komplimangen. Aldrig i livet att jag ringer dig.

Denna lilla lapp fick jag:RSS 2.0