Nollning

Första nollningen var igår och det blev riktigt lyckat! Jag är en stolt fadder som säger det. Vilka bra nollor vi har! Vårt mål med första nolletillfället var att alla skulle bli bekväma med varandra, och det lyckades vi nog med. Nästa tillfälle är imorgon och då och då ska de bli ännu mer bekväma med varandra, hehe. Imorgon kör vi hårt med dom! 
 
 

Tisdag

Jag kom hem för en liten stund sen. Åt lite, gjorde lite halloumi också. Såg att det var 22g protein/100g halloumi. Gaaalet bra. Sen innehöll det ca 24g fett också per 100g, vilket man kan tycka är alldeles för mycket. Men grejen med fett är att det är så otroligt mättande. Så oavsett vad så går det att inte äta för mycket liksom. Särskilt inte halloumi. Fick i mig fyra skivor, sen var jag proppmätt. 
 
Nu har jag tagit på mig mina favoritbyxor. Nämligen mina träningsbyxor. De är så fantastiskt sköna. Vill gå i dom hela dagarna, i skolan, överallt. Plus att man få fina ben i dom. Efter en veckas uppehåll av träning ska jag tillbaka till gymmet idag. Ont i halsen, huvudvärk, snörvel och ögongojs har äntligen passerat. Nu är jag fri. Och jag ska träna som satan. Idag har jag bestämt att jag ska träna ben och rumpa. Idag vill jag ha träningsvärk i röven. Fan vad najs. 
 
Wehå så här såg jag ut idag. Upptäckte att jag hade en stämpel från Platå på mina byxor på sidan av rumpan. Haha eh va? Nån som tafsat på min rumpa på dansgolvet och fläckat av sig på mig ... 
 
 

Nytt

Första skoldagen, uft, vad var det? Totalt ovärt att göra iordning sig och gå dit. Vi satt och lyssnade i aulan i ca 30 min sen fick vi gå hem. 
 
Efter det gick vi faddrar in till stan för att köpa de sista sakerna till nollningen. Dagen slutade med att jag fikade med Johan och Sune. Bra killar det där alltså. 
 
Här har vi väskan jag fick. Min tidigare köpte jag i London för två vårar sen. Den har använts flitigt och är toltalt utsliten. Tycker fortfarande att den är riktigt snygg, synd bara att den är så trasigt. Denna dock blev ett snabbköp för att jag behövde en hel väska inför skolan. Gillar den, helt ok. 
 
 

Mosigt

Min hjärna är helt mos. Jag sa ju att jag skulle uppdatera när jag orkade tänka. Det är knappt att det händer nånting alls där uppe i skallen. Under veckan har jag varit lite småsjuk men nu gör inte halsen ont längre, istället är det nånting med mina ögon. De mår inte riktigt bra. Jättekul såhär in på skolstarten. I lördags var jag ute med några vänner, trots min sviktande hälsa haha. Vi hade riktigt kul, jag hamnade inte i sängen förrän runt halv fyra. När jag vaknade efter några få timmars sömn var jag helt borta. När jag kom hem vid lunch nångång la jag mig direkt i soffan och somnade. Totalt borta. Trots detta drack jag ingenting. All den här sömnrubbning fuckar upp mig totalt. Vad är det med mig egentligen. Sover ju som ett spädbarn. 
 
Idag är det skolan. Jag sitter här och dåsar med huvudet. Vet inte riktigt hur det ska gå med att presentera mig med nollorna, haha. Alla kommer tro att jag är bakis när jag egentligen är ... ja vadå? Mentalt störd? Jag vet inte. 
 
 

Ständigt

Wehå. Jag har sand i håret och nu ska jag se på film.
Idag har jag klippt en hel gräsmatta och gått på stan med mamsen. Jag har fått riktigt fina grejor.
Uppdaterar när jag orkar tänka.

Wait what?


 
Hm ... Alltså jag såg att nån hade gillat det här filmklippet nyss på facebook. Haha, roligt klipp var det ju. Inte för att jag fattade ett smack men det som var kul var att Miley seriöst sa att hon var en hillbilly plus att hon sa att hon kunde twerk:a. Jag bah, wtf är det?
 
Sååå, min bästa vän Urbandictionary.com (måste ju klura ut vad alla coolingar snackar om ...) sa att det betydde detta: (HAHA alltså det finns de underbaraste förklaringarna ibland)
 
 
SEEEN så fanns det även en youtube-video som sammanfattade konceptet. Jag som trodde att detta lamt kallades lapdancing. Haha, jag varnar er för videons innehåll. Men jag behövde verkligen visa det här. Alltså HUR går det till?? Jag sitter här med hakan nere på golvet och är helt paralyserad. Är jag helt frisk eller? Haha åh gud, jag har en 13-årig kusin som läser min blogg. Kolla inte på det här Elin. 
 

Stalkervarning

Just ja, jag glömde berätta en sak. Jag tränade på World Class igår och en kille frågade efter mitt nummer. Först frågade han hur gammal jag var. Sa att jag var 95:a. Han ba "vaaaa, jag trodde du var äldre. Du ser äldre ut ...". Vet ni HUR MÅNGA GÅNGER jag har hört den repliken?! ALLTID när det är en snubbe som frågar efter min ålder, samma sak varenda gång. Jag hörde till och med en gång att jag såg ut som 25 ... fast då var jag inne på Omegle. Fråga mig inte vad jag gjorde där. Så jag svarade killen på gymmet "ehh ehehe jo jag får höra det rätt ofta ehehe ...." Inte lustigt att jag kommer in på Platå utan att de frågar om leg. Ser väl ut att vara 35 med förtida rynkor. Minst. Och tänk er när jag väl är 35. Då ser jag väl ut som att jag borde ligga i graven. 
 
På tal om träning så har jag en träningsvärk som tar kål på mig. Förutom att träningsvärken i ländryggen är ännu värre så har jag nu gräslig träningsvärk i rumpan. Dessa två muskler påverkar i alldra största mån hur jag går, står och (i värsta fall) försöker sätta mig ner. Jag kan inte böja ryggen framåt eller bakåt utan att det sticker till, jag kan inte gå som en fabulicious kvinna på grund av ländryggen. Jag kan inte sätta mig ner på fucking toastolen utan att se ut som en jävla gubbe tack vare min ömma rumpa. Med andra ord har jag svårt att röra mig. Funkar rätt ok att vara sjukt då. 
 

Sjukling

Fuck yeah. Jag vaknade upp med öm hals. Okej det där lät väldigt konstigt. Min perversa hjärna vet ni. Nemen gud, nu får jag lägga av. Jag vaknade upp och hade ont i halsen helt enkelt. Skulle möta upp en vän på stan under dagen och halsen blev bara värre och med en massa huvudvärk. Insåg att jag skulle behöva skippa dagens träning. NOOOOOOOO. Vill inte förvärra det. En gång så hade jag ont i halsen och trodde inte att det var så farligt. Fortsatte att träna och springa som en galning. Slutade med att jag låg i sängen en vecka. Inget att leka med. 
 
Träffade Vilhelm på stan! Kul att vi kan umgås ibland och att allt är bra, aldrig i livet att jag skulle kasta bort vår vänskap bara för att vi är "ex" nu. Sån är inte jag och sånt gör jag inte. 
Eftermiddagen spenderade jag i soffan med tungt huvud, mådde inte alls bra. Sen så började det hagla och då for jag plötsligt upp på fötter. Fick för mig att fotografera lite. Nu mår jag lite bättre, konstigt nog. 
 
 

Måndagens

Igår så skulle jag ju ha gått till Friskis & Svettis men när jag såg två übersnygga killar som jag vet gymmar på World Class så var det bara att vända om. En sång chans kan man ju inte bara missa, haha. Men lägg av, ni vet hur jag är. Låt mig va. Och jag måste säga, när jag kom till WC blev jag inte besviken. Snyggisar överallt! Det kryllade av dom. Ärligt talat är det sånt som är den största motivationen på ett gym. Varför skulle jag bli motiverad av att se en 80-åring gymma på Friskis? Nae, det vet inte jag heller ... 
 
Jag träffade även Sofia inne i omklädningsrummet. Fan vad kul att gymma med någon! Kanske värt att börja gymma på WC om man helt random träffar en massa goa människor som man känner och kan träna med. Hur som helst gick mitt ryggpass förvånansvärt bra. Himla kul! Kan ha varit för att jag har sovit så förbaskat mycket den här helgen, helt galet. Inte gjort någonting, bara legat i sängen, i soffan, och i vissa fall suttit på en stol. Ett bra sätt att vila ut sig på minsann. Idag har jag sjuuuuklig träningsvärk i ländryggen. Jag har nog aldrig, i hela mitt liv, haft så mycket i just den muskeln. Otroligt. Men det är ett resultat av hur bra det gick igår! Orkade mer än vanligt! Förövrigt är ju hela ryggen öm så det är bara att vänja sig. Träningsvärk är den bästa värken. 
 
 
Nedre delen av ryggen - ländryggen. Jag hade ingen aning om vart den fanns eller vad den hette innan jag började träna. I vilket fall är det skitsnyggt med en tränad rygg oavsett kön. 
 
 

Sexy back

Hallå där. 
Även fast jag sa att jag troligtvis skulle lägga mig klockan åtta igårkväll var jag lagom pigg för att dåsa framför en dålig film med mina föräldrar. La mig vid tio/elva och sov fram till klockan tolv nu. Härligt utvilad. 
 
Nu ska jag äta min förträffliga frukost som består av mild naturell yoghurt, knäckebröd och ett ägg. Yep, skitrolig frukost. Sen ska jag till mitt efterlängtade gym. Jag har provat på World Class två gånger och jag kommer på mig själv med att sakna Friskis & Svettis lokaler och alla främlingar man börjar känna igen. Det är liksom en liten gemenskap. Så även fast jag får provträna typ 10 dagar på WC så ska jag dra mig mot Friskis i Tannefors. Idag ska ryggen tränas! Underbart. 
 
När jag tränar så använder jag mig alltid av Jefit, en app där man kan tracka sin gymträning. Exempelvis kan man göra sina egna upplägg, tex Rygg, och sen anteckna vad man tar i varje övning osv. 
 
Dessa övningar gör jag när jag ska träna rygg. Back extensions brukar jag dock aldrig göra, vill man träna ländrygg så ska man göra barbell deadlift, punkt. På den tredje bilden till vänster ser ni tex vad mina senaste vikter var i cable seated row, sittande rodd antar jag att det heter på svenska, haha. Det är riktigt kul när man gör framsteg! I rygg har jag verkligen gått framåt. Och så ska det fortsätta.
 
 

Barely Alive

Hej. Jag lever. 
 
Den här veckan har varit väldigt händelserik och lite för mycket partyparty. Under denna vecka gick jag på två av sommarens tre totala fester. Haha alltså kan ni förstå, en natts festande drar ur alla mina krafter dagen efter. Det fuckar upp min träning totalt och jag har ingen energi kvar dagen efter what so ever. Bara idag när jag kom hem efter nattens bravader sov jag fyra timmar och har varit vaken ett tag nu. Känner att jag kommer lägga mig klockan åtta ikväll. 
 
Så låt mig uppdatera er ordentligt. 
Jag har fortsatt träna som vanligt, hade otroligt mycket energi efter Kreta-resan. I tisdags var det fest hemma hos Sofia med en massa Berzanmänniskor och lite annat smått o gott folk. Trevliga typer man lärde känna! Somnade klockan fyra efter en intressant natt och vaknade efter ca 5h sömn. Den dagen var det tänkt att jag skulle träna. Tränar alla dagar förutom lördagar så det gick inte att strunta eller skjuta upp träningen. Att gymma bakis kanske inte är något jag rekomenderar. Jag mådde bra, tro inget annat, men jag var så sjukt trött där inne på gymmet och alldeles orkeslös. I torsdags var jag fortfarande trött och utmattad, haha. Var inte riktigt på topp på gymmet. I fredags hade några killar från tisdagens fest föreslagit att vi skulle träna tillsammans på World Class. Sagt och gjort, det gick rätt okej. Äntligen återställd efter alkoholens påfrestningar. 
 
Men så kom lördagskvällen. Den började hemma hos Malin runt sex-tiden. God middag och en massa vin. Klart det ska till alkohol när tjejen fyller arton! Var lagom taggade att dra ut på Platå. Visserligen är jag inte 18 än men det var med i beräkningen att jag kanske inte skulle komma in. På vägen dit så kände jag att hela min insida på min väska var dygnsur. Av vadå? Min jävla vinflaska som låg uppochner utan kork. Alltså klantarsle. Fråga mig inte hur. Min mobil hade fått i sig en skvätt också. Jag blev så förbannad att jag kasktade in vinflaskan hos en granne. Förlåt Malin.
 
Lyckligtvis kom jag in på Platå, wiho! Festen var igång. Bästa kvällen på stället hittils med de bästa tjejerna. Tack för kvällen allihopa. Tills ... vi skulle dra. Jag hade tappat min garderobsbricka och någon hade med hjälp av den stulit min gröna skinnväska. Fuck. Fuck. Fuck. Mest arg var jag över att mina converse låg där i medans jag behövde stappla runt i ett par mördande klackskor. Min mobilladdare fanns med där, en rosa klänning och lite välbehövligt smink. Värst av allt kunde jag inte komma hem med bussen för busskortet blev stulet i samband med väskan. En mycket trevlig kille erbjöd sig att låna ut sin säng under kvällen. Yep, så där spenderade jag min natt. 
 
Nu är jag hemma och är fortfarande pisstrött. Det lilla festande jag är med om i mitt liv drar musten ur mig. Får ta och erkänna att få arbeta skiten ur sig på gymmer känns tusen gånger bättre än att supa skiten ur sig på dansgolvet. Men det är ju trevligt med olika typer av utmattning ibland ...
 
 
 




RSS 2.0