Dagens händelser

Ojoj. Igår blev det inte mycket tid vid datorn. Själv slocknade jag ganska tidigt. 
Igår tränade jag ben och rumpa och jag svettades som en jävla gris. Squats (benböj) och liknande övningar är så pass omfattande att svetten bara forsar från alla håll och kanter. Fräschigt. Men kan ju påpeka att dessa gympass ger resultat. Min rumpa har blivit rundare och putigare. Progress indeed. 
 
Idag vaknade jag innan klockan åtta igen. Förstår fortfarande inte vad som är fel med mig. Men drog till gymmet redan vid 10. Blev ett riktigt bra ryggpass! Häääärligt. Efteråt åkte jag hem, fräschade upp mig och mötte upp Anhthu i stan. Den tjejen har jag inte träffat på två månader, om inte mer. Vi satte oss inne på Espresso House och jag laddade upp med tre bakelser. Kan ju inte sitta och vara nyttig på ett fik. Nej fy fan. Jag och Anhthu pratade om allt möjligt. Gud vad jag hade saknat henne insåg jag när konversationen bara rullade på som ett ångvält. Vi hade riktigt kul där inne ... tills en HELT random snubbe kom fram och ville köra nån jävla lek med oss som gick ut på att göra illa sig för skojs skull. Kronan hette det tydligen. Tillslut fick vi säga ifrån att han skulle lämna oss ifred. Knasboll. Allt som allt satt Anhthu och jag och pratade i 6 hela timmar. Jag förstår inte vart tiden tog vägen. Vad jag har saknat dig, fina vän! 
 
Gymmade i ännu ett nytt linne idag. Detta kommer definitivt bli en favorit! Det är otroligt snyggt och har en fin baksida som visar lite av ryggen. Försökte fånga den riktiga färgen på linnet men det var svårt. Färgen är mer lysande och lite hallonröd typ. Man får fin form i den! 
 
 

Under solen. Part 2.

Kan jag nämna att under min Kreta-tid så köpte jag mig en stor Tobleronechoklad att ha alldeles för mig själv på rummet. Låg på sängen då och då och smaskade med magen i vädret, haha. Och när den var slut köpte jag mig en ny. Tjockis! Åt massvis med choklad under semestern. Gud så gott. Lustigt att jag alltid pratar om mat ... 
 
Vet ni, på tal om mat igen då, i slutet av veckan fick jag ett sånt otroligt sug efter stekt falukorv och makaroner?! Det var galet. Vart kom det ifrån liksom? Jag som annars inte tycker om sånt. Makaroner alltså. Wtf. 
 
 

Porrscen på gymmet

 
 
Idag blev det även ett nytt träningslinne. Jag gillar det jättemycket! Och mina supertights också. Det är så kul med nya träningskläder har jag insett. Man blir så peppad! 
 
Ååååhh.
Första träningen på nästan två veckor. En hel evighet. Idag tränade jag bröst, axlar och mage. Gick himla bra! Min axel är helt återställd sen jag gjorde den illa. Äntligen kan jag utföra alla övningar ordentligt. Ingenting som håller mig nere! Dagens träning resulterade i ett pass på över två timmar. Galet. Fattar inte hur jag orkade. Men jag ville inte lämna gymmet, ville bara fortsätta. Men det kunde jag ju inte såklart, fanns inget mer att träna och musklerna var helt utpumpade. Sen så kan det ju ha varit en anledning till att det fanns några najsiga killar att kolla på dårå ... 
 
På gymmet idag så klev det in en blond tjej med en riktigt fin kropp. Hon hade all rätt i världen att klä sig som hon gjorde, alltså i shorts i kortaste laget och ett tajt gult linne. Gud, jag hade också klätt mig så om jag hade sett ut så. Detta skriver jag nu efter att jag under mitt pass faktiskt inte alls tyckte om hennes val av kläder, men sen valde att inte tänka negativt och se ner på henne. MEN, en sak kunde jag inte riktigt undvika att tänka. Den där tjejen (klart att jag var avundssjuk) tränade ben och rumpa vilket innebär squats. Klart som korvspad att hon skulle gå ner extra djupt i sina korta shorts och utöver det göra en rumpövning som innebar att hon låg på en bänk under stången med benen särade i luften och pumpade stången upp och ner, upp och ner. Klart att det var meningen att hon skulle se ut som en tränande porrbrud. Sen kom jag på mig själv att tänka, men herregud Anna, du är ju precis likadan ... fast i mindre skala. En typisk show off-are fast med lite mer kläder på. Så det var lite dubbelmoral att jag hatade över den tjejen. Hade jag haft lit mer självförtroende och en pangkropp hade jag också legat där på bänken med benen i luften. Fattas bara lite tid så är jag där. 
 
Klart man är biff som fan när man spänner. 
 
 
 

Under solen

Jag har varit på Kreta två gånger tidigare. Vi har gillat ön så pass mycket att denna blev tredje gången gilt. Fösta gången bodde vi i Agia Marina. Andra gången i Platanias och denna gång igen i Agia Marina. Det är ett väldigt mysigt ställe måste jag säga. Nu har vi lyckats hitta våra favoritrestauranger också. Det bästa med att vara utomlands är att få äta! Det är ju i princip det allt går ut på, haha. God frukost på morgonen, liten lunch på dagen, en eller två (CHOKLAD)-glassar på stranden och himelsk mat på kvällen. Det jag städnigt åt var fläskfilé med en massa olika såser. Sista kvällen åt vi kalvfilé, jösses vad gott. Tröttnat på pommes också kan jag berätta, haha. Första dagen räckte, sen fick det bli ris. Nyttigt är gott! Trodde jag aldrig skulle säga det, men ... 
 
 
 

Uppe med tuppen

Jag förstår inte riktigt hur det är möjligt. Jag la huvudet på kudden klockan tolv igårkväll och jag vaknar upp pigg klockan åtta. Vad är det för fel med mig? Jag ska minst sova till klockan tio-elva .. Vad ska man göra på morgonen liksom? Finns ju inget vettigt att göra förutom att äta en massa till frukost och fördriva tiden. Ok, nae en stor frukost blir det inte. Efter några veckors onyttigheter är jag back on track med bara nyttigheter igen. Till frukost blev det alltså naturell youghurt (jag har lärt mig att ÄLSKA det) och knäckebröd med ägg på, inget mer, inget smör och ingen kaviar. Lite salt gör susen. Mums. En jättegod och enkel frulle. 
 
Förresten var jag ute och sprang igår! Vädergudarna hörde en liten bön från en stackars tjej som ville ut och röra på flärret. Drog på mig mina awesome tights och cyklade iväg till spåret. Denna gång sprang jag med träningsvärk i benen, inte särskilt skönt. Men trots det fick jag in ett otroligt bra tempo, bättre än igår även. Sprang som en jävla robot. Härlig känsla! När jag var klar med det första varvet var jag trött men drog iväg på ett halvt varv till. Sen fick det räcka, mina ben höll på att knaka sönder. Trots all tränigsvärk och ömhet i kroppen hade jag bättre medelhastighet denna gång än dagen innan. Det känns riktigt bra. 
 
Idag har jag inget vettigt för mig. Skulle kunna dra ut och springa med mina ben pallar inte det. Det är knappt jag kan gå normalt här hemma. Istället åker jag till gymmet för att träna bröst och axlar. SOM JAG HAR SAKNAT GYMMET. ÅÅH. Att gymma är min terapi och gymmet är mitt avkopplingsrum. Längtade som en galning när jag låg i solstolen på Kreta. Äntligen tillbaka!
 
Detta är min motivation. Muskler är så jävla sexigt. 
 

Flora

Vilken rolig dag! Åkte tidigt ut till sommarstugan för att klippa gräset. Wiho liksom ... 
Ägnade istället tiden åt att fippla med mobilen, spela kort med mamsen och ta en liten promenad med systemkameran. 
 
 

Cherry

Kan nämna att jag har någon form av träningsvärk i någon konstig muskel från gårdagens löprunda. Mina ben är inga vana springare. Hade tänkt att springa ikväll också men nu öser ju regnet ner. Attans.
 
Jag har en ny parfym i mitt badrumsskåp! Underbart. 
Jag älskar parfymer och dofter men jag lägger väldigt sällan ner pengar på sånt. Snålis som jag är. Därför brukar jag bara ha en eller max två parfymer i mitt skåp. När den förra från Escada tog slut fick denna bli den nya! Luktar jättegott förstås, dah. Därför alla flugor var efter mig igår ... 
 
 

Flärret ska brinna

Nu är jag hemma från Greklandet. Igår surrade planet in på Arlanda flygplats med mig ombord. Vi var hemma i kära Linkan vid sju-tiden.
 
Innan dess hade vi stannat till vid Bromma blocks i Stockholm där min syster jobbar på XXL, en gigantisk sportbutik. Ett kort besök resulterade i en större shoppingrunda. Fick ett par otroligt coola löpartights, pro-edition så att säga. Det är denna typen av tights som andra märken försöker efterlikna. De är extremt tighta, så pass tighta att musklerna ökar blodcirkulationen när man har dem på sig och gör att även slaggprodukter förs ut ur muskeln.
 
Så direkt när jag kom hem drog jag på mig dem och cyklade till spåret för en löprunda. Och hör och häpna! Jag sprang två varv på raken! Nu vet jag inte om det berodde på löpartightsen,  men de var riktigt riktigt sköna att springa i. Höll igång benen liksom. Första tanken var att bara springa ett varv i det tempot som jag orkade. Hade inga större förväntningar iom att jag inte har sprungit på ca 6 veckor. Men första varvet gick och kändes bättre än förväntat. Förutom alla tusen flugor överallt. En flög in i näsan och en annan i halsen. Måste ha sett rolig ut när jag skulle få ut den ur näsan ... I vilket fall, efter första rundan varvade jag ner i ca 3 min. Då kände jag mig plötsligt otroligt uppvärmd och mjuk i kroppen. När pulsen hade sjunkit så hade jag en massa energi kvar. Tänkte att jag springer så långt jag orkar, kanske 500m eller nåt. Det visade sig att jag orkade lite längre och jag tänkte, äsch, en halv runda! När jag väl var halvvägs hade jag så pass bra tempo att jag inte ville ge upp. Jag ville absolut klara mitt varv! Så allt slutade med att jag sprang ännu längre än första varvet och jag klarade det. Jag är jättestolt! 
 
Mina är helsvarta dock, de vita linjerna är istället svarta och blanka. Assnygga!
 
 
 

Kreta

Nej jag har inte slutat blogga. Jag befinner mig just nu på en väldigt trevlig plats, nämligen Kreta. Jag var rädd att det inte skulle bli av någon resa i sommar med allt strul som varit hit o dit. Jag är så oerhört tacksam att mina föräldrar lyckades fixa en flygstol och ett hotell åt mig så att jag kunde följa med dom i sista sekund. Jag bestämde mig redan då att jag skulle njuta av resan till fullo tillsammans med dom. Senaste  solresan med dom var i våras och då längtade jag bara hem till fel person. Jag var inget trevligt umgänge på den resan. Nu ska jag ha det skitbra med fina mamma och pappa. 
 
Strax ska jag över på andra sidan gatan där deras hotell ligger. Blir lite kortspel och Ben & Jerrys! Imorgon har vi hyrt bil och ska fara runt lite på ön, wiho.
 
 
 
 

min nya kompis

Precis klar med gräsklippningen. Det som tidigare brukade ta tre timmar tar nu istället en timme. Jag har förstått att klippa gräset gör mig på väldigt bra humör. Jag sitter där som en litet tant och styr runt den där mackapären. Under tiden har jag all världens tid att sitta och fundera på diverse saker. Reda ut allt trassel i hjärnan. Då och då blir jag förbannad på alla småkryp som biter mig. Men för det mesta slutar turen ganska bra. Min vän gräsklipparen och jag. 
 
Nu ska jag ner till sjön och sätta mig på bryggan och gassa i solen. Värt att jag glömde mina bikinitrosor. 
 
 

Sommarstugan

Wiho, jag lyckades vakna upp i tid innan jag drog mig iväg till sommarstugan. Drog på mig ett par byxor och fick uppleva vämeböljan när jag gick utanför dörren. 
 
Nu är jag här på landet och chillar i skuggan. Det är så sjukt varmt! Jag ska sätta mig på gräsklipparen snart o hugga av gräset. Då blire att sitta i bikinin för att få till en snygg bränna. Tyvärr har jag dragit på mig en brottarlinne-bränna på ryggen. Not nice. 
 
 

old man

Imorgon fyller världens bästa pappa år! Mamma har redan hunnit fixa presenter så mitt lilla bidrag blir en kladdkaka som han inte vet att jag tänker göra. Ambitiöst, haha. 
 
Egentligen hade jag velat göra något storslaget, typ en megatårta med en massa mousse och choklad av alla dess slag. Men det gick inte riktigt att fixa med tanke på tiden och summa pengar som jag har. Så imorgon på förmiddagen åker jag ut till sommarstugan och träffar mina föräldrar. Fira pappsen. Han blir ju hela 54 år. Jösses. 
 
Självklart åt jag några matskedar smet innan den åkte in i ugnen. Gud så gott. Istället för att bara smöra formen och ha i ströbröd (måste inte ha det) så provade jag att ha i kokos i botten. För dekoration hällde jag i lite fina godispärlor. Najsigt. Allt för pappa.
 
 
 

den där bruden

Vad gjorde Nadja och jag på Johannelundsbadet då? Solade, doppade oss, åt McD, smaskade på godis, kollade in snygga killar ... dah självklart, vad tror ni om oss egentligen? Måste säga att det var ett riktigt mysigt ställe det där. Konstigt att jag inte har varit där och badat tidigare.
 
Den där Nadja är bra hon. Let me tell you.
I början av 2:an hade vi i klassen hört att någon ny skulle börja. Tydligen så hette hon Nadja. Jag hade fått höra lite småsaker som gjorde att jag genast var frågande till henne. När hon dök upp där i klassrummet tog hon lika mycket plats som solen gör i solsystemet. Hur skulle jag orka med denna flicka resten av året? När jag sen tvingades samtala med Nadja visade sig att hon var så himla glad och trevlig. När skulle all den där glädjen ta slut egentligen? Den bara fortsatte! Det visade sig att Nadja påminde väldigt mycket om mig själv, halvgalen som jag (om inte ännu mer) och alldeles äventyrlig. Vi hjälps åt när våra synapser i hjärnan inte riktigt kopplar, vi hjälper varandra i knepiga livssituationer och vi hjälps åt att äta oss tjocka. Om du läser detta Nadjos (vilket du lär göra), så förstår jag fortfarande inte vart du får all din energi ifrån. Jag vill också sprudla av energi och se positivt i alla människor precis som du gör. Jag vill också kunna få komplimanger inne på Konsum bara för jag har ett gigantiskt leende på läpparna. Vi kan skratta tillsammans lika mycket som jag kan skratta åt dig för att du är du och du är bara allmänt söt. Jag är glad att jag fick lära känna dig också, du är en ascool person. Känner ingen annan som sover med sina gosedjur i sängen. 
 
 
 

ögonen i schack

Drog till gymmet och köttade rygg. Gick bra! Vad som var ännu bättre var att när jag klev in på gymmet så stod en smoking hot kille framför mig. Tur att jag kom vid rätt tidpunkt! Sen när jag väl satt vid en maskin gick ytterligare en snyggis förbi och jag hade svårt att inte tappa hakan. Alltså vad har hänt med Friskis som tidigare har varit en håla för medelålders diskogymmare? Nu kryllade det plötsligt av hetingar överallt och jag hade problem med att kontrollera vart mina ögon skulle vara fokuserade. Jeesus. Nu vill jag dit igen.
 
För tillfället sitter jag på en bänk i stan och chillar i mina träningskläder. Väntar på Nadjos som ska möta upp mig strax. Vi ska fylla magen och sen rulla oss mot Johannelundsbadet. Wiho.
 
 
 

förstörda drömmar

Det värsta med äggknäckemacka är när knäckebrödet knakar till lite extra, bryts av och en hel äggskiva åker ner på golvet. Jag blir så arg. På knäckebrödet. På ägget. Kan det inte sluta retas och bara ligga still för en gångs skull? Usch.
 
Igårkväll bestämde jag och superbiffen Johan (om du läser det här Johan ska jag göra dig illa nästa gång vi tränar) att vi skulle träna tillsammans på Friskis idag. Nemen se där, nu är han "sjuk" och kan inte följa med. Jag som vaknade extra tidigt ur en fantastisk dröm pga dig! (Nej förlåt Johan, jag ska vara snäll ... stackars dig som är sjuk). Nu på morgonen drömde jag att jag började på nått nytt jobb och så kom chefen fram och var allmänt skitsnygg. Och så började han prata med mig och helt plötsligt började gosa med mig framför alla. Han var ju snygg så jag sa ju inte nej. Oh jösses. Den drömmen var bra. 
 
Hur som helst ska jag iväg och träna ensam nu. Idag ska jag träna rygg och biceps vilket kommer bli helt awesome. Jag är alltid taggad inför ryggdagen. Hell yeah. 
 
Nu ska jag bara klä på mig och fixa till mitt ansikte så att man vågar se på det. Ha det gött alla soffpotatisar. Okej jag ska inte säga nåt, jag låg ju själv på soffan och åt chokladbollar i veckan ...
 
 
 
 
 

girly

På dagen imorgon (idag, tisdag alltså) när jag har tid över vid datorn ska jag skriva varför Nadja är en bra person. That's right. I'll tell you why.

knasig mitt i natten

Ae. Jag vet inte vad det är med mig. Det måste ha varit pannkakorna. 
 
När jag satt vid datorn för någon timme eller två sen så fick jag ryck och gick och ställde mig i badrummet framför spegeln. Bestämde mig plötsligt för att sminka mig. Alltså va? Klockan halv ett på natten? 
 
I ettan så bar jag vääääldigt mycket smink. Foundation, eyeliner och ögonskugga, you name it. Skar ner på sminket i tvåan och nu under sommarlovet bär jag knappt nåt på hyn i ansiktet. Bara lite puder, rouge och mascara. Enkelt och smidigt. Så ikväll fick jag för mig att gå all in med foundation, concealer och allt vad det heter. Framkalla those big eyes.
 
Yes jag var och tränade idag. Nej jag har inte duschat sen dess. Ja jag ska duscha. Nu. Klockan två mitt i natten. Don't worry.
 
 
 

Oh hot damn

 
Stryk det. Pannkakor ftw!
 
ALLTSÅ NI SKA VETA. NI SKA BARA VETA. 
Det är såna som mina pannkakor som gör att alla killar kommer in genom bakdörren.
 
För det första så var det otroligt enkelt att laga amerikanska pannkakor. Enligt receptet skulle man vända på pannkisen när den började bubbla på ovansidan. Sagt och gjort så var undersidan helt makalöst fin och de blev så fluffiga! 
 
 
Och, alltså behöver jag ens nämna detta, de blev så otroligt goda! JÖSSES. Mina smaklökar gjorde så mycket volter att jag hade svårt att hålla koll på tungan. Smaken och konsistensen påminde så mycket om när jag var i USA för flera år sen och jag saknar det stället så fruktansvärt mycket. Amerikanska pannkakor fick stå för nostalgin. Jag åt upp alla pannkakor på en gång. Såklart. Till mina pannkisar hade jag sirap och socker. Såklart. Dah, what else? Det är sånt man har i Amerika vet ni. Nu mina vänner är jag MÄSTARE på att göra pannkakor. 
 
 

 
HAHA alltså när jag sökte på "my milkshake" så kom denna upp. Alltså wtf? HAHAH.
 
 

Tjockis på rull

Jag har ätit onyttigt i flera dagar nu. Alla mina pengar är slut, igår kunde jag inte ens ta mig hem från stan för att mitt busskort hade gått ut och jag har inga pengar att ladda det med. (Som tur var fick jag åka med ändå). Förklaringen till detta är att jag har varit ensam hemma ett bra tag och mina föräldrar är i sommarstugar och steker utan mig. Vanligtvis så brukar man ju köpa sig onyttigheter, som tex Ben & Jerrys eller nån chokladkaka. Jag däremot får kleta ihop egna onyttigheter med det jag har här hemma. Häromdagen blev det chokladbollar. Ätit upp alla miniglassar med chokladöverdrag på. Ätit upp all övrig god glass vi har här hemma. När sötsuget slår till igen får jag väl ta vaniljglass som inte är prio ett på tungan. Snott små kakor som mamma har bakat ur frysen. Lagat pannkakor och ätit upp dom med socker och sirap. Nu är nästan allt onyttigt slut här hemma. Kvar finns bara alla ingredienser till onyttiga recept. 
 
Igårkväll fick jag idén att göra amerikanska pannkakor. Klockan elva på kvällen kändes det lockande, men jag hade inte orken riktigt. Nu däremot ska jag sätta igång. Kallar sötsuget är jag dess slav. 
 
Såhär brukar mina pannkakor sluta oftast :(
 

Trötter

Igår när jag gick och la mig i sängen klockan ett så såg jag fram emot att få sova ut riktigt ordentligt. Minst till klockan tolv. Sen vaknar jag kl tio och känner att det inte går att sova längre men att jag fortfarande är lite småtrött. Alltså vaa? 
 
Drog med Nadjis till Studio Fitness idag. Min plan var att vi båda skulle köra ben och rumpa men Nadja körde sitt eget race på gymmet med alla möjliga övningar. Jag fortsatte med mitt planerade schema haha. 
 
Nu är tanken att jag ska gå ut och sätta mig i solen. Jag är så otroligt trött. Trött i mina små muskler som har kämpat på gymmet konstant hela veckan och alldeles sömnig för att Vilhelm har kört upp mig alldeles för tidigt denna vecka. Nu ska jag minsann sova. 
 
 

skadad för livet

Åh gud. Jag vaknade upp när klockan ringde nio och var helt död. Ville fortsätta sova men ville ändå upp och träna. Vilhelm har varit beslutsam med att träna otroligt tidigt. Varför? Jo för att han vaknar lika tidigt som en pensionär och vill inte vänta på att jag ska dra mig ur sängen. Kan förstå det, men please let me sleep! 
 
I vilket fall gick det inte alls bra på gymmet idag. På schemat stod det bröst, axlar och triceps. Bänkpressen gick väldigt bra. Sen gjorde jag en annan övning där axlarna var mer inblandade. Direkt så fick jag så otroligt ont i vänsteraxeln. Blev så jävla förbannad! Kan inte träna ordentligt utan att få ont. Min lust till att träna gick ur mig och resten av passet var bara segt. Stackars Vilhelm som fick handskas med mig. 
 
Vill lägga mig ner i sängen och bara somna om. Men nepp, ska möta upp en vän på stan i typ 30 min. Sen, får jag sova. Kanske. 
 
Hängde med den här snyggisen häromdagen. 
 
 

Tisdag

Ojojoj. Såg något så enormt irriterande på gymmet.
 
Den här veckan tränar jag ju på Studio Fitness med Vilhelm. Askul! Men. Idag kom det två spinkiga fjortisar in på gymmet. Den ena tjejen var klädd i shorts lika korta som trosor (man såg rumpan) och ett linne som precis täckte brösten. Alltså wut? Dom två satt mitt i gymmet på en matta och bara satt och pratade. De gjorde absolut ingenting. Jag funderade på att fälla en elak kommentar om att lägga ner tramset. Men sen så tänkte jag att nae, sån där tråkmåns ska jag inte va. Sen gick de in i omklädningsrummet och satt och babblade. Jag tror den ena tjejen stack och rumptjejen sprang till sist lite på löpbandet. Bra gympass!
 
Förövrigt gick mitt eget gympass väldigt bra! Marklyft och squats och lite andra ben- och rumpövningar. I squats pressade mig Vilhelm att göra 15 repetitioner på 50kg. Djupa squats dessutom. Fyfan. Plötsligt sa han, "nu ökar vi till 57,5 och då vill jag att du helst klarar 10 st. Men mist 5". Jag ba, ööh. Huh? MEN vet ni vad? Jag pressade mig så pass mycket att jag gjorde 19 st på 57,5kg. Fysatan vad mina ben skakade och värkte. Fysatan vad grym jag är. 
 
Om 20 min ska jag ta bussen till sommarstugan och klippa gräset. Yay. Klippte nyss gräset här hemma. Yay. 
 
Nadja kom till mig i söndags och höll mig sällskap. Bästa Nadja.
 
 

Bollar och kameler

Jag kom att tänka på en sak. Jag drömde en väldigt konstig dröm inatt. För att inte säga sorgsen och läskig.
 
När jag bodde i USA för några år sen blev jag bästa vän med en tjej som heter Kaitlin. Senast jag träffade henne var två år sen. Inatt hade jag en dröm om henne. 
 
Jag drömde att jag helt plötsligt fick hem ett dubbelvikt kort med en bild på en kista. Under det står det "hon är inte i livet längre" och med en massa bilder på hennes ansikte som är helt förstört. Tydligen så hade Kaitlin varit i något arabland på nån sorts festival och där hade hon BLIVIT NERSPRUNGEN AV EN MASSA KAMELER. Haha, alltså det låter helgalet men det var hemskt. Jag fick hem ett jäkla vykort med en bild av min väns krossade ansikte. Jag drömde även hur det gick till det där med kamelerna. Det var en massa araber i vita dräkter och huvudbonader som sprang åt alla håll. Plötsligt kommer tusen kameler rakt emot alla och springer ner människorna! Folk ramlar omkull och kamelerna trampar på deras kroppar och ansikten. Sen kommer en himla traktor och skyfflar bort människor så att kropparna ligger slängda nån annan stans och människor kläms ihjäl. Vart kamelerna kom ifrån vet jag inte. Men Kaitlin blev ett offer. Jag hade svårt att somna om sen. 
 
Utöver min trevliga dröm så slog jag vad med Vilhelm om vem som kan göra godast proteinbollar. Sen smsade han och sa att det inte gick så bra. Tror jag vann smaktävlingen och han nyttighetstävlingen av proteinbollarna. Nästa vecka ska vi träna ihop (askul med en träningskompis!) och då ska vi byta chokladbollar, haha. Upp till bevis!
 
De ser i princip likadana ut. Proteinbollarna är rullade i kokosflingor istället. 
Vanligtvis brukar man använda främst keso men också kvarg för att öka proteininnehållet. Hade varken eller så yoghurt fick duga för att hålla ihop allt. 
  • 2dl havregryn
  • 50g lättyoghurt naturell
  • 50g lättyoghurt vanilj
  • 3msk kakao
  • 20g proteinpulver vanilj
  • 1msk vaniljsocker
  • Rullade i 10g riven kokos
I proteinbollarna är det ca 60kcal per boll. I vanliga chokladbollar är det ungefär dubbelt så mycket, om inte tre ggr så mycket. 
 
 

gör en britney då

Lite då och då på bloggen brukar jag gnälla över mitt hår. Ni som olyckligtvis behöver umgås med mig om dagarna har hört mig förut. 
 
Jag kan aldrig bestämma mig för en frisyr:
7:an Hade långt brunt hår.
8:an Klippte jag mig axelkort.
9:an Lät det växa ut och slingade det blont. 
1:an Klippte det axelkort igen. Blondast hittils.
2:an Håret var kort och tonade det brunt.
För tillfället: Låter håret växa ut. 
 
Måste erkänna att jag trivdes otroligt bra i kort blont hår. Det kändes så ... busigt. Haha. Men sen så ser jag tjejer i långt brunt hår som är så fint att jag vill strypa mig med det. 
 
The question is - ska jag ljusa upp håret eller göra det lite mörkare?
 
Ok här kommer världens längsta ihopsatta bild. Ta lite popcorn eller godis och skrolla på. 
 
 
 
 

freshness

Den enda anledningen jag följer med ut till sommarstugan är för att klippa det där dumma gräset som fortsätter växa runt huset. Åker ut varje helg och sitter som en säck potatis på åkgräsklipparen och kör runt. Inte så dumt egentligen i och med att jag får betalt. Men idag skulle det tydligen inte klippas sa mina föräldrar. Får åka dit på måndag. 
 
Jaha, nu då? Jag är ensam hemma och det finns absolut INGENTING att göra. Jag funderade på att ringa en viss person men jag tror inte han vill ha med mig att göra. Träna kan jag heller inte göra, gymmet stängde klockan tolv idag redan och jag hade inga planer på att vara uppe så tidigt. Behöver ju minst en vilodag utav sju möjliga träningsdagar. So ... what to do? ÄTA. Det finns ju inget annat vettigt att göra. Jag skyller på att det är lördag därför att jag köpte mig en påse godis utöver de dyra jordgubbarna som jag köpte. EN PROMENAD. Men jag är alldeles för lat. Va i helvete, jag vill ha mitt gym! 
 
Ett problem som uppstår med tjejer som tränar - när fasen ska man tvätta håret egentligen? Så fort man har nytvättat hår ska man träna en timme senare och det är ett snäpp äckligare. Blir så varje gång. Ni förstår pojkar, man kan inte tvätta håret varenda jäkla dag. Så funkar inte livet. Man måste planera sånt förstår ni. Efter ca en vecka kan jag meddela hur orehört fräsch jag känner mig med nytvättat hår. Fattas bara att jag ska träna imorgon och jag är precis lika äcklig igen. 
 
Mitt favvofavvolinne. Gina Tricot. 
 
 

Klart för idag

 
 
Inte helt fel att vara ensam på gymmet den första timmen! Kom dit lite efter kl två. Vid tre började folket droppa in. Jag åkte inte hem förrän halv fem. Alltså förstå att jag var på gymmet i över två timmar. Det funkar ju, men man måste fylla på med protein efter ca en timme och det hade ju inte jag förberett. Allt jag hade var ett fjuttigt äpple. 
 
Träningen gick bra! Var lite seg i början med en massa tankar snurrandes i huvudet. Efter ett tag kom energin igång och jag körde på. Lite senare klev en asnygg vältränad kille in på gymmet och då steg självklart min energi ännu mer! Haha. Körde på som satan. 
 
Gjorde även denna övning. Cable Hip Abduction. 
Man spänner fast kabeln runt fotleden och drar benet i sidled från kroppen. Tränar rumpa, lår och lederna i höften. Asjobbigt.
 
 
 
 
 
 

that booty

 
 
Det enda jag i princip följer på IG är träningssidor. Allt för motivationen. Så på grund av alla grymma bilder som dyker upp på IG printscreenar jag rätt så många. Har kanske 300 screenshots på mobilen. Fettnajs.
- Förövrigt, tjejer som killar, följ @jenselter för världens grymmaste ass. 
 
Snart är det dags för gymmet. Ser fram emot det hur mycket som helst därför att idag är det den dag jag får köra skiten ur mina ben och rumpa! 
 
Jo alltså Vilhelm tycker att det enda jag pratar om att träna är min rumpa. Hallå?! Den ska ju bli snygg. Han refererar mig lite som en discogymmare fast tvärt om - ankgymmare. Större undertill och mindre upptill. Äsch då, inte alls! Sen jag insåg att det inte går att göra mycket åt bröstens storlek för tillfället så tänkte jag att rumpan går ju ändå att fixa till med träning. Och vem gör jag detta för? Jo - för att alla tjejer ska bli så inihelvete avundssjuka och killarna ska säga "DAMN that's hot". Aa, typ lite så. 
 
Nä men ni får förstå min ironi lite. Klart jag tränar alla mina muskelgrupper lika mycket (2 ggr/v). Råkar bara vara så att rumpan är min favvodel och roligast att prata om, dah. 
 
Tjejer, var inte rädda för att använda tunga vikter när ni tränar. Det tar oerhört lång tid att ens få en synlig muskel så var inte rädda för att plötsligt se ut som Arnold Schwarzenegger. No worries ladies. Det ni ska göra är att träna upp era platta rumpor! Det är jag i full gång med. Även andra delar av kroppen också såklart ... 
 
Tips på övningar för er som är lite lost:
  • SQUATS (Benböj). Förinihelvete. Träningsvärldens mest kända benövning. Framsida lår och rumpa.
  • Deadlift (Marklyft). Ländrygg, baksida lår och rumpa. 
  • Lunges (Utfall). Lår och rumpa.
  • GLUTE BRIDGE/Hip thrust (Rumplyft). Min absoluta favoritövning för rumpan. Tränar i princip bara bakdelen. Själv föredrar jag glute bridge och lägger på ca 55kg.
 
 

Full

I och med att jag inte gör mycket mer om dagarna än att träna så får det bli uppdateringar om hur det går där. Kan hända att detta blir en träningsblogg. Ingen aning. Jag skriver bara om vad jag håller på med om dagarna. Like it or not. 
 
Idag träffade jag en vän från högstadiet och häromdagen en gammal vän från lågstadiet. Härligt att man fortfarande kan hålla kontakten och fortfarande ha kul.
 
Idag i vilket fall så åt jag så jävla mycket mat. Idén idag var att inte äta något på stan när jag träffade Malin men min självdiciplin gömde sig i nåt jäkla hörn. Och när jag väl får i mig något onyttigt ska jag självklart tänka, fuck this let's eat more! Så förutom en fet tallrik med kycklingspett och pommes (jösses vad gott) så köpte jag mig en stor bägare med chokladglass och chokladtoppting SAMT favoriternas chokladkaka - sport lunch. Utöver det blev det lite jordgubbar. Runt sex-tiden drog jag från stan in till gymmet. Och mina kära läsare, ta detta råd bokstavligt, TRÄNA INTE PÅ FULL MAGE. Alltså det gick inte. Jag rullade runt som en jävla boll och magen pekade åt alla håll. Inte så jäkla klyftigt att träna i ett tight linne då. Attans. Förövrigt har jag skadat min axel så bröst- och axelövningarna gick inte som jag ville. Vissa övningar gick inte ens att utföra med ena axeln för att det gjorde för ont i den. Fasen också.
 
Aja, KÖTTA BEN OCH RUMPA IMORGON! Fysatan vad ont jag fick senast i tisdags. Träningsvärken sitter kvar kan jag lova. Måste ha varit marklyften som satte det. 
 
Den underbara maten och en av mina nya vänner -->
 

Work it.

Tjenare. Jag är hungrig. Har börjat lära mig att bara äta när jag är hungrig. Funkar ganska bra. Ni vet, är man uttråkad finns det ju inget bättre att göra än att äta. Sockersuget dyker allt mer sällan upp och jag klara livet ganska bra.  Min träning går awesome. Jag kom hem och pappa börjar klämma på mina armar. Så jag spände bicepsen och pappa utbrast "OJ!". Akta dig pappsen, snart är jag biffigare än dig. 
 
Jag tränar ca 5-6 dagar i veckan och mina pass är uppdelade efter muskelgrupper. Idag var huvudgruppen rygg, slängde in lite biceps- och tricepsövningar. Jag älskar fan att träna rygg. Bäst är när man ser i speglarna runt sig hur musklerna spänns i ryggen och armarna. Najs. 
 
Även fast jag inte tränar kondition särskilt mycket verkar siffran på vågen gå nedåt. Detta, mina vänner beror på att jag äter skapligt bra. Problemet med att man gåner i vikt den första veckan är att man inte vet om det är fett eller vattnet i kroppen som minskar. Börjar jag äta mycket kolhydrater igen så fylls musklerna med vätska igen och då stiger vikten helt enkelt. 
 
Här ska en snygg kropp formas! Inte smal, men tränad! 
 
Precis efter att min gympass var klart! Snygg i fejjan o allt såklart. NOT. 
 




RSS 2.0