The usual

Jag och Nadja får massvis gjort. Vi skulle göra geografi men det går inte alls bra med alla personer som väljer att socialisera sig med oss. Vi är helt borta i andra trevliga tankar. Töntar oss som vanligt.
Bästa du. 
 
 
 
 

Släptåg

Hemkommen från gymmet och i släptåg har jag Nadja. Ett bra släptåg. Hon har varit på sin egna lilla träning så ikväll blir det hon och jag som slappar hemma hos mig. Hon anser att min säng är så gosig att hon måste få sova i den oftare. Idag är inget undantag. Jag lovar att det är jag som är gosig. 
 
Ryggpasset gick ganska bra idag. Det var en kille som tydligen försökte få kontakt och prata med mig när jag satt med huvudet nere i mobilen och hörlurarna instoppade i hjärnan. Kände mig lagom trög när andra stod o kollade på när han försökte få kontakt med mig och jag var helt borta. Han undrade om han kunde få maskinen efter mig. Jag hängde inte riktigt med i svängarna så att säga. 
 
Det finns så intressanta typer på gymmet. Igår såg jag den där tjejen i underkläder (nae, men tights och sportbh) på gymmet med sin pojkvän. De KUNDE INTE SLUTA TA PÅ VARANDRA. Alltså please, håll avstånd på ett jävla gym. Gick och höll om varandra bakifrån, kysstes och en massa fjantiga saker. Nae, usch. Och idag var det en kvinna/tant som var himla yppig. Klädd i rosa tröja, tights med rosa detaljer, utsläppt hår med en klämma i och tuttarna som pekade åt alla håll o kanter. Hon studsade runt som en jäkla tonårsflicka och försökte föreställa jag vet inte vad. Intressant minst sagt. 
 
 

Iväg

Som önskart och väntat fick jag min träningsvärk. Det märktes inte så tydligt imorse, men efter att ha suttit still på busseni 20 min kändes det garanterat när jag klev av bussen. Kan bara tänka mig hur det blir när jag kliver ur sängen imorgon. 
 
Idag ska jag träna ryggen och mina biceps. Rygg är riktigt kul. Det vet ni. 
 
Helleu. 
 

GYM

Jag började den här måndagen med att äta nyttigt. Det gick bra, tills jag hade slutat och Sandra nämnde ordet chokladbollar. Alltså så fort jag hör det ordet, eller tänker på det för den delen också, så är det nångting som knäpper till i hjärnan och jag KAN INTE MOTSÅ DET. Chokladbollar är det bästa som finns, hands down. Så jag gick till Café Mums som precis har öppnat. De har chokladbollen som är värd att betala 15kr för. Den är gigantisk och väldigt väldigt god. Köpte såklart med mig en bit av deras chokladmoussetårta för att smaka. Jösses vad god. Utöver detta så åt jag fyra rostade mackor när jag kom hem. Kan säga att jag inte orkade äta upp allt jag hade förberett. Den känslan är inte lika härlig som smaken. 
 
Allt socker från matintaget gjorde att jag fick en himla eneregi. Jag fick plötsligt för mig att åka till gymmet. Där har jag inte varit på tre veckor och det känns som ett helt jävla år. Den första veckan var jag sjuk, den andra veckan återhämtade jag mig och den tredje ... ja den har jag bara slappat på. Tog tummen ur röven och rörde mig mot gymmet. Tog bussen ända fram till gymmet. Förut har jag gått från stan, men så pigg var jag inte idag. 
 
Kan jag få berätta hur SKÖNT det var att få gå av bussen och faktiskt känna att det bränner i låren och rumpan?! Vilken efterlängtad jävla känsla. ÅÅÅHHH! Orgasm typ. Nej men det var otroligt härligt att få tillbaka den känslan, och den känslan satte igång lyckopillrerna i hjärnan. Blev en enda lång walk of happiness hem till mig. Fucking awesome. Imorrn ska jag banne mig träna igen. Och dagen efter det. Och dagen efter det och ... ja. Wehå! 
 
Nu ser jag fram emot träningsvärken imorgon. Jag lovar. 
Nyss hemkommen från gymmet. 
 
 
 

Dop och partyparty

 
 
Nadja fyllde år igår och hon var fast besluten att dra ut på krogen. Den här kvällen blev riktigt bra. Jag tycker att det är så onödigt dyrt ute så det hjälpte verkligen att min magen var tom. Två glas vin räckte fint för att bli härligt påverkad. Körde stenhårt på Platås dansgolv. Bästa musiken.
 
Jag kom hem imorse halv tio från Vasastan. Nadja befann sig i en annan del av köping. Klockan elva skulle mamma och jag åka iväg till ett dop. Inte jättesmart att dra ut o festa och sen sova i tre timmar. Sminket satt kvar från kvällen innan så det var bara att köra, haha. 
 
Det var min kusins dotter som döptes, Ingrid heter hon. Ingrid är den sötaste bebisen jag någonsin har sett. Jag som annars avskyr barn och bebisar. Hon bara satt där i famnen på sin pappa och tittade nyfiket rakt ut. Såg allmänt glad ut. Ibland blev hon social under dopet och hävade ur sig några väl valda ord. Hon är 6 månader gammal. Efter dopet serverades mat och tårta. Tårtan var den godaste jag har smakat i hela mitt liv. Jeeeeesus christ. 
 
Ingrid är den sötaste flickan någonsin. Alltid så glad och livfull. Mitt hjärta. 
 

Fina ben ska det va

Dagen går förbi alldeles för sakta. Det är för sent för att åka till gymmet nu, det är stängt. Jag har ingen lust att äta. Jag har varken ätit frukost eller lunch. Ätit upp mina pringles bara. Jag skulle kunna gå ut och springa, men jag tror det plågar mig mer än att göra mig nytta. Jag provade att sitt och titta på tv. Det fanns inget roligt. Jag funderade om jag skulle gå till konsum men jag är nog ganska pank. På mindre än 20 dagar har jag gjort mig av med över 1500kr. Jag vet inte vad jag gör. Jag äter mat. Helgen är inte slut förrän på söndag kväll. Jag skulle lätt acceptera skola redan nu. Jag behöver rutiner igen. 
 
Förutom att jag gnäller så har jag kikat på Gina Tricots jeans och byxor. Majoriteten av dem sitter riktigt bra på mig till skillnad från många andra märkesjeans. Mina favvojeans från Gina har gått sönder på insidan av låret så jag tycker att det kan vara dags att hitta ett par ersättare. Jeans är det bästa som finns så länge de är sköna. Jag har hur många par som helst i garderoben. Blir glad jag bara tänker på det.
 
Ett utdrag ur min jeansönskelista från Gina Tricot: 
 
Dessa påminner mycket om de som gick sönder. Kan hända att dessa är lite blåare. De är fortfarande skitsnygga dock. Byxan heter Kristen zip jeans och den passformen är gudomligt skön. Jösses alltså. 
 
Dessa är också Kristen zip jeans i en ljusare modell.
Jag äger inte längre ett ljust par sen jag såg en bild av mig i dem. Mina ben såg 3x större ut.
Är tveksam gentemot dessa men fasen så snygga de är. Kanske på mig också. 
 
Färgen på dessa jeans tyckte jag var assnygg och på modellen satt de jättebra. Frågan är om de gör det på mig också. Det här är en annan modell också. Om midjan är för hög är det inte särskilt smickrande på mig. 
 
 
Jag tyckte att färgen gjorde byxorna väldigt intressanta. Hade de varit ljusare hade jag inte gillat dem. Jag tycker att det är snyggt med kjedjor på framsidan. Nice touch. 
 
Dessa påminner om de övre byxorna, inte samma modell dock. De här brallorna ser ut som nåt typ av skinn, vilket kan bli himla snyggt på rätt typ av ben och en bra kombination av överdel. Vet inte om jag skulle passa i sådana. Har man större lår så känns det ... trashigt. 
 
Som sagt, jag gillar dragkedjor. De här såg ut att sitta lösare och jag vet inte om det funkar på mig. Kan bli riktigt fel på mig. Fin färg var det. Får hitta en mindre storlek att trycka mig ner i helt enkelt. 
 
 
Äger nån av er boyfriendjeans? Karro tror jag har och hon passar ju skitbra i dem. Tanken är ju att de ska sitta löst kring benen och knäna. Jag provade ett par som var stlk 38, då ska de väl vara lite lösa i modellen redan. Ae, tajta redan då. Och skulle jag hitta ett par lösa på riktigt skulle jag väl behöva stlk 44. Jag vill inte gå runt i ett tält. Ni som kan bära upp dessa, jag är avundssjuk. Satfläsk vad snyggt. 
 

Natten

Oj gud, jag hade på mig världens klänning igår när alla vi tjejer gick ut på krogen. Hemma hos Nadja hade jag på mig byxor och blus. Det dög inte riktigt åt alla andra. Provade alla tusen klänningar från Nadjas garderob. Sen plockade Sandra fram den tajtaste (och lagom kort) klänningen som jag någonsin provat. Nog sagt så fick man en smashing body i den. Himla tur var att den hade högre krage. Att en klänning är både tajt, kort och visar tuttarna är bara för mycket. Den här var lite mer classy ... om man ens kunde beskriva den så. När jag väl kom in på Platens och hade hängt av mig jackan var plickarna på mig 24/7 och det var lite obehagligt. Bekräftelsen var väl härlig att få, men att ens kropp är så utelämnad i en sång klänning är generande. När jag gick på öppen gata gjorde jag mitt bästa för att dölja mig. Eller rättare sagt, inte se slampig ut. Jag hade ju ett par svarta pumps också herremingud. Inne på Platens var det en man som kom fram och frågade var killen var som jag dansade med. Då sa han att han kunde vara reserv om han inte kom tillbaka. Ska man bli smickrad eller förolämpad? 
 
Den här utekvällen hade jag ätit för mycket hos Nadja för att bli full på ett glas vin och tre shots. Det funkade inte. Var då lagom nykter jämfört med mina vänner. Något som gör mig på riktigt dåligt humör är personer som inte kan kontrollera sitt drickande. Själv har jag varit där några gånger och jag skäms över mig själv då. När andra i ens umgängeskrets dricker så pass mycket att de bokstavligt vinglar runt på dansgolvet för att de inte kan hålla balansen är inte kul. När de dansar med en och hoppar runt så att man själv inte kan njuta av dansen. Att någon faller platt på dansgolvet framför alla andra besökare är pinsamt. När någon är så full att den inte lyssnar på en eller inte kan ta hand om sig själv. Då har det gått för långt för att jag ska ha kul med den personen. Kom inte och försök krama mig när du är full och jag är på dåligt humör. 
 
Sandras shotbild inne på 55:an. Lakritsshots. Det äckligaste och godaste på samma gång. 
 

Little party

Tog sista bussen hem igår och somnade inte förrän klockan var halv fem. Najs. Snubben som skulle hem till lambohov med mig tog bussen till Skeda Udde istället. Haha what? Jag vaknade klockan tolv och kollade på klockan. Somnade om igen och gick upp runt ett. Har suttit här ett tag nu och käkat mina PRINGLES SOM JAG KÖPTE IGÅR. Ååh jag blev så glad. Nu sitter de fint i magen. 
 
Nadjas lilla kalas igår var jättetrevligt. Vi åt hur mycket som helst, i alla fall jag. Efterrätterna orkade jag inte ens äta upp. Det var lite synd, jag ville ju smaka den där cupcaken. Nadja fick huuuur många presenter som helst. Hon fick en vattenpipa herregud! Kära vänner, det är inte någonting jag önskar mig när jag fyller år. Räcker med en hos bästisen. Nadja fick en massa drinksaker, två shakers och tre cocktailglas med flamingos på, roliga iskuber, flamingodrinkpinnar. Hon fick också lite andra smågrejer. Roligast var nog ehrm "vuxenleksaken" som Nadja fick, haha. Awesome. 
 
 
 

Kalas!

 
Det blev himla stressig hemma när jag skulle göra iordning mig. Jag började alldeles för sent, typiskt mig. Som tur var kunde mina föräldrar skjutsa mig. Annars hade jag inte varit här förrän nu. 
 
Nadjisen har dukat upp med en massa söta prinsesstallrikar och muggar. Typiskt henne. Nu är jag alldeles proppmätt och ändå väntas efterätter i mängder. Jösses. 

Inslagna presenter

Åkte som sagt in till stan och hann hämta grejerna. Hann även möta upp Amed som har köpt en alldeles GRYM present. HAHA ååh. Han är awesome. Får inte avslöja nu tyvärr.
 
Jag blev kvar ett tag på stan för att leta väska. Har letat i alla butiker och hittar INGEN som jag vill ha. Det jag vill ha är en stilren och enkel väska, stor nog att rymma skolböcker. Sist av alla ställen jag går in på är KappAhl. Hade inte tänkt på det tidigare därför att jag aldrig handlar där. Direkt hittade jag en väska som höll upp till mina kriterier! Väskan hinner jag inte visa nu. Just nu ska jag duscha och sminka mig inför kvällen. 
 
Hon får en hel del! 
 
 

In till staden

Igår satt jag på bussen och bredvid mig satt två tjejer som åt de godaste chipsen någonsin. Det luktade gudomligt gott. Funderade på hur de skulle reagera om jag frågade om vi kunde dela på påsen. Tänk er den situationen haha. I vilket fall var jag fast besluten att köpa mig en liten burk pringles när jag kom hem. Men istället gick jag ju ut och sprang med pappa. Efter löprundan gick jag raka vägen till Konsum och letade efter pringles. Fanns bara stora burkar och aldrig i livet att jag kommer hem med en sån. Mina föräldrar skulle tycka jag var både tjock och dum i huvudet. Istället köpte jag mig en lite cider haha. I morse fanns halva flaskan kvar. Blev två mackor och cider till frukost. Great. 
 
Nu har jag fixat ansiktet för att dra mig in till stan. Slopar mascaran, så länge hyn ser någorlunda bra duger mitt ansikte. I stan ska jag hämta lite presenter hos Sandra för att slå in dem lite fint hemma hos mig. Senare ikväll ska Nadjisen få öppna dem!
 
Dessa brallor är riktigt sköna. Oförskämt låga i midjan men man får en himla röv och texturen på jeansen är det snyggaste jag har ägt. 
 
 

Najs avslut

 
Efter att Nadjis och jag hade bakat klart (jag gjorde inte så mycket, bra vän), satte vi oss framför tvn för att se En oväntad vänskap. Den var en riktigt riktigt fin film. Skrattade och grät i samma veva. Jösses. SE DEN.
 
När jag var på väg hem smsade pappa att han skulle ut och springa. Fick ryck och bestämde mig för att hänga på. Jag har inte sprungit spåret sen 22 juli. Det är ett jävla bra tag sen. Sen dess har jag enbart gymmat och gått/sprungit till och från gymmet. I samma veva har jag varit sjuk i en vecka också. Rättare sagt för två dagar sen. Och med septembers debut så slog jag mitt personliga rekord. Otroligt. Senast jag gjorde det var i maj. Najs!
 
Tycker om dig hyfsat.
 

Balklänningar

Dagen går utmärkt. Innan jag drog hem till Nadja så hade jag vid halv ett pallrat mig in till stan för att träffa några tjejer att prova balklänningar med. Det var så himla kul!
 
Vi var inne på Bröllopshuset och tyvärr har de inte ett jättestort utbud av klänningar. Trots det hittade jag flera fina som jag kan tänka mig bära. Redan i januari så provade jag en blå klänning där inne som var otroligt fin färg och passform. En fluffig klänning med lagom mycket dekoration. Men redan då var jag inne på att ha en ganska slank klänning. Nu står jag verkligen fast vid det, pluffsiga och vida klänningar är inte min grej. Jag tycker det är så vackert att ha en smal klänning som man kan se slank och elegant i. Större klänningar blir så pråligt och för uppklätt. Isch. Klänningsjakten är inte över. Jag skulle vilja besöka fler ställen, om inte andra städer också. Norrköping kanske. 
 
Nadja hittade finaste balklänningen. Hon blev alldeles kär i den. Vi andra också. Det var en puffig klänning och passformen satt alldeles utmärkt på henne. Färgen var en utsökt champagnerosa. Det är en svår färg som inte passar vem som helst, definitivt inte mig. Men på den tjejen var den perfekt. Hon såg elegant ut, minst sagt.
 
Själv hittade jag den finaste färgen på klänningen, ännu bättre att den satt som gjord för mig. Aldrig i mitt liv trodde jag att jag skulle passa i gult. Jag äger inte ens ett gult plagg i min garderob. Har aldrig gjort. Men denna färg var citrongul ungefär. Alldeles underbart läskande. Kommer vara jättefint när jag blir lite brunare också på våren. 
 

Baka kaka

För tillfället är jag i Nadjas mansion och storbakar inför fredagens bravder. Lilltjejen blir 18 när klockan slår tolv på fredagsnatten och vi ska partaja hela natten lång. Innan dess blir det en massa godsaker hemma hos henne. Får se hur resultatet blir när Nadja ska baka. Jag finns där om det smäller.
 
Är man varm står man i underkläder och är man uttråkad står man med mobilen. 
 
 
 
 

Godaste

Hemma hos Sandra igår lagade hon till lax i ugnen och så åt vi sallad till det. Salladen mixade jag ihop med lite olja, fetaost, salladskrydda och lite lite salladsdressing. Det blev den godaste blandningen någonsing. Ännu bättre bled det med lax till. Gud så gott. Shit vilken nyttig måltid för mig. Jag har aldrig ätit så nyttigt i hela mitt liv och detta var delicious. Bara sallad och lax. Fettgott. 
 
 

Mätningar

 
Igår kom jag inte hem förrän på kvällen. Därmed hade jag inte så stor möjlighet att uppdatera. Att mobilblogga drar så onödigt mycket batteri också. 
 
I vilket fall hade jag bara kör igår klockan halv tre. Innan dess gick jag en sväng på stan med Sandra för att köpa en present till min finaste vän på fredag. Nadja anslöt sig en stund senare för att ta en glass inne på Hälsofreak. Riktigt mumsigt. Inte så långt från Hälsofreak bor Sandra och hemma hos henne satt vi och babblade en bra stund. Vad vi också gjorde var en fettmätning. På riktigt alltså, haha. Det finns elektriska vågar som kan mäta ens kroppsfett men av erfarenhet är de inte särskilt pålitliga. För bästa resultat kan man göra det med en kaliper - ett instrument man använder för att klämma ihop fettet och sen mäta tjockleken i milimeter. Låter painful, och det är det! Det var intressant att veta sin andel procent för att utgå ifrån vissa saker. Det var rätt kul att få testa på hur det kändes också. Ondast gör det ovanför bröstet, mellan bröstet och nyckelbenen. Fettet går inte att nypa tag i ordentligt så det gjör riktigt ont. Annars var det inte så farligt, lite kul att klämma överallt haha. 
 
På bilden ser ni mitt resultat. 25% fett har jag för tillfället på min kropp. Om ni någonsin har sett vältränade tjejer med otroligt synliga muskler, de ligger runt eller under 10% kroppsfett. Så ja, lite vill jag minska i alla fall. För att en kvinnas magmuskler ska kunna vara synliga över huvud taget så bör kroppsfettet ligga runt/under 15%. Det är rätt lite. Och en himla lång väg dit. 
 
 

Ny header

Dags att byta bilder i headern där uppe! Nu slog det mig att jag kanske ska påbörja en helt ny design. Det var himla länge sen jag höll på med sånt. Allt med min design har jag gjort själv. Vet inte hur det ligger till med kunskapsminnet där upp i skallen. Om jag tar mig an en helt ny design lär jag väl sitta med hakan i golvet och ögonen i kors och ba ÖÖÖH. Kommer nog dröja tills dess. 
 
Jag har haft rätt många olika headers tidigare. Och jag har ju förändrats rätt mycket också. En uppdatering behövdes nu.
 
Tidigare
 
 
 

Plugget

Här går det framåt. Jag har suttit ett tag och skrivit på en svenskauppsats. Den ska inte lämnas in preliminärt förrän v.42 och slutrapporten ska in v.43. Redan är jag klar med första frågeställningen. Det här är nästan lite kul att vara redo så långt i förväg. Snart sätter jag igång med biologiläxan. Den är jag faktiskt nästan klar med och seminariet är inte förrän nästa vecka. Go Anna! 
 
Imorgon har jag mer än tre timmar hål. Börjar kl 08.10 med pissgeografi och har kl ett hållbartsamhällsbyggande. Great fucking great. Och den där geografin. VET NI hur jävlig den är? Vi har en lärare som hade kunnat stå och pratat på en begravning istället. Sin egen helst. Han gör ämnet värre än vad det faktiskt är. Om vi bara kunde ha vår historielärare. Allt skulle bli bättre då. 
 
 

Döende -> Levande

JAG KUNDE SOVA INATT. Tack gode gud. 
Mitt i natten när jag låg vaken så lättade trycket i näsan plötsligt och jag kunde andas genom den. Vilket framsteg. 
 
Dagens lektioner bestod av historia och engelskan som jag sjunkanmälde mig ifrån. Åkte hem för att nu plugga istället. Svenska och biologi here I come. 
 
Min finaste Nadja fyller år på lördag och jag har ingen aning vad som ska ges. Hon är svår den kvinnan, liten men klurig. Kan inte fatta att hon blir 18. Hennes sinne ligger närmare 8 den tjejen. Snart (pfft, dröm o glöm) är det min tur. Om mina planer smider som de ska har jag tänkt att slå på stort och fira som bara in i den. Jösses, ni kommer höra musiken och glädjeropen genom bloggen till och med. I promise. Den 27:e NOVEMBER peeps. 
 
Om jag lyckas sova ostört inatt, vakna utvilad och lagom frisk kanske jag drar mig till gymmet. Ack så länge sen. Hantlarna och maskinerna har saknat mig, garanterat. 
 
 

Illa

Jag sitter uppe för att jag är rädd att jag inte kommer somna inatt. Bara ligga där i sängen och vänta i flera timmar på att man äntligen kan slumra till med känslan av att det sitter fast två stora kuddar med snor i näsan. Jag vill inte vakna upp som ett vrak imorgon, se ut som ett vrak, bete mig som ett vrak. Min favvolektion är imorgon, får inte missa historia till vilket pris. Konstigt nog är det ett väldigt intressant ämne ... 
 
Under tiden som jag har suttit uppe har jag fixat med lite nya bilder till headern där uppe. Blev nöjd med bilderna från förra inlägget så de lär åka upp, plus några andra. Kan inte bestämma mig vilka bara. 
 
Nu när jag är genomförkyld ligger träningen på is. Det går seriöst inte att träna när huvudet dunkar och snoret rinner i takt med svetten. No thank you. Dessutom lär jag ju bara bli värre och sängliggandes tillslut. Himla tråkigt att det ska komma såna hinder ivägen för min träning. Aja, mer tid att plugga ...
 
Efter tre timmars sömn från inatt är jag ändå så pass trött att det svider i ögonen.
Kanske lyckas jag sova ändå.

Head banga

Igår hängde jag med min bästa vän gräsklipparen vid sommarstugan. Hade en fin liten åktur. Höll på i flera timmar. 
 
Inatt låg jag zombiefierad i min säng. Gick o la mig vid tio och somnade ordentligt vid fyra-fem på morgonen. Täppt i näsan som bara den och snörvlade hela tiden. Jag kan inte sova med öppen mun, det går bara inte. Därav den sömnlösa natten. Steg upp klockan sex efter ca två-tre timmars sömn och undrade varför jag fortfarande levde. Väl i skolan tröstade jag mig med en energidryck som förhoppningsvis livade upp mig lite. 
 
Resten av dagen har varit helt okej ändå, mest tack vare goa vänner som får en att skratta dag in och dag ut. Nadja dunkade mitt huvud in i väggen på svenskalektionen. Hjälpte inte riktigt huvudvärken. En fin beige sminkfläck blev beviset på väggen och ett stort rött märke blev mitt bevis i pannan. Vi skrattade som galna. 
 
 

Nytt i sminklådan

Jag åkte in till stan ett tag var tanken. Det slutade med att jag var där i flera timmar. Strosade runt ensam. Funkade utmärkt.
 
Första uppdraget var att köpa något inne på Yves Rocher där jag hade fått ett bonuskort. Stod där i över en halvtimma och kunde inte bestämma mig vad jag skulle köpa mig. Vidare inne på Kicks frågade jag om ett bra puder som matchar min hudton, sagt och gjort, nu är jag tre hundralappar fattigare. Gick in på Gina Tricot och fastnade för flera fina tröjor, två stycken i två olika färger fick följa med hem. Great. Blev sugen på glass så jag trippade in på Hälsofreak och köpte mig både glass och chokladboll. Glassen är lågkalori, jättebra för samvetet, haha. Och chokladbollen, ja den var ju en proteinboll och smakade likaså. Påminde mycket om proteinbollarna jag själv har gjort tidigare. Smakar inte särskilt sött alls, smakar sötningsmedel typ. 
 
Ikväll kanske Nadja och jag hittar på något, får väl se. Annars spenderar jag väl denna kväll med att plugga svenska igen. 
 
På tal om pudret: Tjejen inne på Kicks strödde på en hel drös med puder i ansiktet på mig för att prova färgen. Inte bara att färgen passade, det täckte otroligt bra! Till och med dessa små elaka finnar täcktes. Clinique har jag provat tidigare, hade då transparent puder och det är superbra. Men som sagt, sånt täcker inget alls. Detta kommer nog bli prima. 
 
 
 

Nyttigheter på g

Idag mår man lite bättre. Tog tummen ur och gjorde mig en ordentlig lunch på nyttigt vis. Jag har av någon anledning börjat tycka om sallad. Läste ni? Sallad. Det är helt okej faktiskt om man tillsätter lite kryddor. Smakade en jättegod iordninggjord sallad till lite kött för en vecka sen och fastnade. Härom dan i skolan åt jag sallad med couscous och lite sås, himla gott! Så till lunch gjorde jag en egen kycklingsallad med bulgur. Måltiden blev så stor så jag orkade bara hälften, det mättade riktigt bra! 
 
Ni som inte känner mig - jag äter inga grönsaker över huvud taget. Sallad är en stor grej för mig, det vet mina nära haha. Så förhoppningsvis fortsätter jag på samma goda spår. Sallad is the shit. Typ. 
 
 

Foton hit o dit

Hej alla barn.
 
Igår var det skolfotografering och jag hade självklart ansiktet fullt med otrevligheter så som väldigt tydliga finnar. Sånna som absolut inte gick att dölja på porträttfotot. Nu vet jag att jag inte kommer beställa det nu när jag har sett det på deras hemsida. Great. 
 
Under kvällen blev jag tillfrågad att gå på hockeymatch. Trevlans. Blev ingen träning gjord och heller inga läxor. Great. Idag mår jag inte super direkt. Öm i kroppen, ont i ena sidan av halsen, huvudvärk och ont i musklerna bakom ögonen när jag kollar i sidled. Ae, jag förstår inte heller. Dagen har fungerat helt ok ändå, tills jag insåg inne på H&M hur blek jag har blivit och hur mörkt mitt puder är i jämförelse. Då ville jag bara åka hem och gömma mig. Såg hur äckligt mycket smink jag hade i ansiktet där i spegeln så då åkte allt av här hemma. Sminkfri är kanske inte snyggast, men absolut fräschast. 
 
Nu är jag en bra skolflicka och sitter och pluggar framför datorn en fredagskväll som denna. Japp, ni läste rätt. Jag pluggar. Helt seriöst. Jag vet inte vad som har flugit i mig men det går bra nu. 
 
Satt en stund i aulan och spelade.
 

Inspelning

 
Efter kören satte Elevkåren och vi i PR-utskottet igång med att filma till webbtvn. Det är riktigt kul faktiskt, särskilt när de som filmas säger fel och gör bort sig ibland. Kommer nog finnas en hel del bloopers! Avsnittet kommer upp imorgon kväll.
 
Usch, jag behöver skriva på min uppgift i hållbart samhällsbyggande. Har inte kommit nån vart. Får bli att sitta uppe lite längre ikväll i och med att jag ändå har sovmorgon imorgon. Nu vill jag iväg till gymmet så fort som möjligt! 
 
Nadja och jag flamsade under lektionen. As usual. 
 
 
 
 
 

Bus o lek

 
Geografin gick lika segt som föväntat. Sen kom biologin och där skulle vi plantera frön, haha. Nadja satt och pillade bort fröna på en jordgubbe. Jag planterade en avokado!
 
Nu sitter jag här på hållbart samhällsbyggande (jag har tydligen skrivit fel namn på kursen haha) och skriver på mitt papper. Chillar med Nadja och Amed.
 
Förresten! Amed fyller år idag! Nadja kom med idén att vi skulle fira honom på ett speciellt sätt så vi köpte honom en rosa muffin, gick in i klassrummet där alla satt tysta och sjöng för lillplutten som nu blivit 18.
 
 
 

Retligt

Jag vaknade kvart över sex och ville allt annat än gå upp ur min säng. Fy så trött, inatt fick jag ingen bra sömn. Mitt i natten hade jag tydligen viftat med armen så att en prydnadssak i mitt fönster hade åkt ner och väkt mig. Imorgon får jag sovmorgon och då lär jag få sova ut. Min sömn är guldvärd. 
 
Sen fortsatte min morgon. Blev pissed off när en människa inte kan svara på ett enkelt sms. I don't get it. Sluta lek. 
 
Skoldagen börjar med geografi som kan bita min röv. Sen en håltimma där jag har en hel del saker att göra, bland annat skriva ett papper till hållbart samhällsutveckling. Dagen fortsätter med biologi, inte så farligt, blir att svara på frågor om fortplantning bland oss humans. Inte så svårt va. Efter det är det ju hållbart samhällsutveckling i hela 1½ h. Jösses. När man tror att skolan är slut är den egentligen inte det. Obligatorisk kör står på schemat i en timma med alla andra kära musikare. Nu skulle man kunna tro att jag får gå hem men nepp, inspelning av KTDRL's Webbtv sker under eftermiddagen och det är full rulle. 
 
Hoppas dagen blir ... positiv.
 
 

Passet

Dagens pass gick väldigt bra. Kände mig rätt peppad och hade mer energi än tidigare dagar. Så jag körde på! Förhoppningsvis får jag lite träningsvärk som tack för arbetet jag lägger ner. Imorgon är det ben och rumpa och självklart ska jag tagga inför det!
 
Idag på gymmet såg jag två powerkvinnor! Det är sällan man ser äldre kvinnor, runt 50, som har en fast och vältränad kropp. Den ena kvinnan såg helt awesome ut, vilken förebild! Sån kropp vill jag ha när jag blir äldre. Det är bara att kämpa på. Många äldre glömmer att träna rumpa vilket gör att alla gamla har en rumpa plattare än ett papper. Det ser så oattraktivt ut! Men denna kvinnan hade minsann en fin bula där bak, bra jobbat! Sen den andra kvinnan, hon hade dock ingen rumpa, men vilka axlar och bröstmuskler! Kvinnor som kör hårt är grejen hörre ni. 
 
Ni ska veta en sak som händer med ens händer om man lyfter vikter. Blåsor uppstår och blir till förhårdnader på grund av att metallen, som är skrovlig, skadar huden. När huden blir hård så funkar det väldigt bra så att man inte river upp mer mjuk hud. Men med tiden så faller den döda huden bort. ELLER så rivs den bort med skivstången när man lyfter förjävla tungt. Det hände mig häromdagen och det gjorde pissont. Huden slets upp och under fanns den där känsliga huden som gör ont bara man rör vid den. Skulle behöva ett par hanskar som motverkar förhårdnader men handskar är bara jobbiga. Detta får man stå ut med helt enkelt. 
 
 

Update

Okej peeps, här har ni mig.
Livet kom ikapp och bloggen har inte varit prio ett. Nu är jag här. Igen. 
 
Ni som inte har sett bilderna kring nollningen än lär få se lite här så småningom. 
 
Idag har det varit en chill skoldag, precis som alla andra tisdagar och kommande torsdagar och fredagar. Det är chill när man har sovmorgon och det är chill när man slutar tidigt. Och har man bara två lektioner är det dubbelchill. Efter skolan var det tänkt att jag skulle plugga lite i skolans bibliotek men sen så föreslog Sandra att vi skulle ta en fika och då kunde jag varken hålla mig till plugget eller några nyttigheter. 
 
Ikväll ska jag träna, rättaresagt när detta inlägg är klart ska jag åka. Häromdagen provade jag på thaiboxning! Det var riktigt kul, och inte lika jobbigt som jag tyckte att det var för ett år sen då jag egentligen provade på för första gången. Min gymträning har gett resultat, inte bara att jag är starkare men att jag är uthålligare och orkar så mycket mer. Härligt att man kan märka det så tydligt i vissa situationer. Sammanfattat vill jag börja på thaiboxning men jag vet inte hur jag ska lägga upp det med min gymträning. Jag vill fortfarande gymma sex ggr/vecka och dessutom träna detta minst två ggr/vecka. Jag vet inte hur jag ska mosa in allt så att jag hinner med. Får väl se helt enkelt och prova mig fram. 
 
Tagga bröst- och axelpass!
 




RSS 2.0