Nu finns den.

Idag var far och jag och köpte en gitarr åt mig! Det blev en stålsträngad svart gitarr med benvita detaljer. Älskar att den är svart och att lacket är så blankt att det speglar sig. Har suttit och spelat hela eftermiddagen och gitarren låter underbar.


Annorlunda

Jag är lite smygberoende av Deviantart där vanligt folk lägger upp allt inom konstverksmarginalerna.
Jag fick syn på en av en killes bilder och blev helt förundrad över kreativiteten. Kollade in hans profil och fick se en massa andra fantastiska bilder som han har ritat.

Ååh. Helt underbara. Här kan ni se mer: http://faboarts.deviantart.com/

Random

Åh fy. Jag sitter här omringad av en tårta och en skål ischoklad. Igår satt jag framför tvn och käkade tårta. Det går absolut inte att lämna nåt onyttigt hemma. Jag måste äta upp det för att det ska ta slut så att det inte finns mer. Ett alternativ är ju att slänga det onyttiga men ... man kan ju inte slänga god mat, lika bra att äta upp den. Men detta kan ju inte funka. Jag blir arg på mig själv. Erkände nyss för Malin L hur läget låg till och hon säger - borsta tänderna. Men det vill jag ju inte göra - då blir det ju inte gott att äta tårta! Ser ni den fruktansvärda cirkeln som pågår i mitt huvud? Förövrigt har jag märkt att jag har blivit mycket sämre i skolan för att jag tränar för lite. (Rättare sagt: jag tränar inte alls längre). Jag har blivit så sjukt trött! Jag fattar inte.

Livet är snurrigt. Så mycket händer och jag har precis börjat anpassa mig. Knas.

Fml. Monday tomorrow.

Festen igår blev sjukt lyckad. Hade så himla kul. Det var en himla massa folk. Jämfört med idag så har denna dag varit otroligt tråkig. Släktkalas. Var supertrött och opepp så det bara går. Isch.

Rör på fläsket

Har inte tränat på evigheter och jag är rätt säker på att det syns. Därför ska jag iväg nu! Tränar med inbakade flätor, får se hur det känns, brukar ju ha vanlig tofs. När jag kommer hem blir det att duscha, fixa mig och ... städa mitt rum. Annars får jag inte gå ut ikväll. -.-

Osminkad - superskönt men mindre fint.
RSS 2.0