Gott slut på dagen.

Kom nyss hem från restaurangen med mor o far. Det var trevligt, höhö. Mamma fick en dyr skönhetspresent som hon blev väldigt glad över. Och så fick hon ju blommor från oss båda två.

Nu ska jag tvätta bort mitt smink, ta på mig pyjamas och hoppa ner i sängen! Jag är glad över att jag kan lägga mig med glatt humör. Det gör jag inte så ofta.
Sov gott allihopa. ^^

En inte så smickrande bild på mig. Håret var i alla fall fint.


Happy birthday mamma.

Dagen har varit helt okej. Den har varit lång vilket fått mig att känna mig jätte trött.
Idag fyller min kära mor år och hon traskar uppför 50-års linjen. Jag har inte grattat henne än men när hon kommer hem ska jag slänga mig över henne och visa henne de fina tulpanerna jag köpte till henne på Konsum ...... haha.
Ikväll blir det utgång med familjen, vi ska äta på restaurang och ge en liten present till henne.
Grattis mamma!

Här kommer ett litet svar på kommentaren som du kära syster skrev igår:
Jag menade inget illa när jag skrev att jag förstod varför hon var hatad. Ja, jag har empati för henne och kan sätta mig in i hennes situation men i det läget tyckte jag att det var roligt att det var så himla många som inte gillade henne. Det är komiskt att de blir så irriterade. Och jag förstod även dem. Dock kunde jag nog formulerat mig lite annorlunda. Chilla lite nu syrran. PUSS. ;)

Idag hande jag en bra utseendedag. Håret såg helt okej ut (det var utsläppt för en gångs skull) och jag såg inte ut som ett fån angående kläderna.


Pics of the day.

Becca tog med sig kameran till skolan och det fick mig att vilja göra lika dant. Dock har jag inte en lika liten. Min är ganska klumpig.

Dagens foton: (tagna från Becca)
Fokus på oss såklart.

Ni måste se detta. Vilket skämt.

Shit. Är det någon som har sett den här videon än? Den las upp i början av februari, har 66 miljoner visningar och mer än 1,2 miljoner som tryckt på ogilla knappen. Det är askul att se kommentarer strömma in sekund efter sekund (om man har aktiverat automatisk uppdatering, haha) och varje sekund höjs antalet "ogillningar" med typ 10-20 st.

HAHA. Jag kan fatta varför hon är hatad. Hennes röst är som en seg smet som luktar illa. Videon är så himla lame och texten är usel. Jag menar, kolla bara när de sitter i bilen och hennes så kallade kompisar sitter och gör vågrörelser med armarna. Wtf?


Denna dag vill man ha varje dag.

Dagen har varit allmänt bra - variabel och rolig. Becca sprang runt i skolan och lekte fotograf. Markus fick korv med potatismos i knät på lunchen utav Matilda som kände för att vara busig. Superkul. Dock gick det inte att missta Mackes ilska när korven väl lämnat spår efter sig. Eftermiddagen kändes som slutet på en fredag trots att vi hade NP NO labb. Det har varit nästan varmt ute och solen verkar vilja skina allt mer nu = jag blir glad! Hade en trevlig bussfärd hem med vännerna och Malin som var på utflykt i Lambotown. Stannade på konsum med henne och Anh Thu och kom ut med godis i allas händer.

Nu sitter jag här vid datorn och funderar på att börja med pluggandet.

Spexfoto - bilder i liten mängd.

Igår var det spexfoto underdagen och jag såg helt knas ut. Lila armar, hals och ansikte. Det var inte vackert. Alls. Jag hoppas i alla fall att fotot blev lyckat och vi hade väldigt roligt under "processen".

JA, det var meningen att jag skulle se tjock ut på spexfotot.

Pysseldagen var ju rätt så trevlig då.

Behövde en modell för att modellera i klänningen jag designade.

Gröten fortsätter ända in i mars.

Uppdaterar alldeles strax. Mamma har bestämt sig att trycka i mig gröt av alla saker man kan äta och jag kommer inte undan.

Sommartider

Det blev inte mycket av uppdatering igår. Jag var så upptagen med att fixa min figur och andras. Vi lämnade lokalen runt tjugo över tio eller nåt. Vi höll alltså på i mer än 6 timmar. Shit! Därför orkade jag inte uppdatera igår. Nu är jag uppe tidigt för att åka till stallet där jag ska på banhoppningsträning. Vi får de hur det går, haha. På eftermiddagen ska jag träffa släkten för att fira kusinen som fyllt år. Det blir nog inte mycket mer uppdatering idag. Kanske ikväll om jag har tid och orkar. Jag måste dessutom göra ett par läxor. Njut av sommartidens första dag!

Pyssel för everyone.

Idag blir det pysseldag för klass 9B.
Strax följer jag med pappa för att köpa hönsnät. Jag vet, asknäppt låter det. Men, det är till figurerna vi klär ut oss till.
Uppdaterar senare idag med lite bilder!

Smärtsam dag.

Skolan var helt ok efter att ha varit en sjukling i tre dagar. Man börjar sakna socialt umgänge. Jag var t.o.m hes efter att ha pratat så lite med folk. Knas.

Av en okänd anledning hade jag superont i magen idag. Plus mensvärk (nedre ryggen). Två vitt skilda saker. All värk gjorde mig trött och helt utmattad. Vid slutet av dagen avtog det som tur var.

Efter skolan stannade några kvar i bildsalen för att fixa lite med spexfotot. Det är lustigt hur otroligt illa vi samarbetar. Det finns folk som är engagerade och verkligen vill. Och så finns det de som är där enbart för att de känner att de måste och flamsar omkring. Det finns så många viljor som inte kan komma överens. När man tänker efter är det inte så konstigt att vi alltid förlorar mot 9A när vi har tävlingar som kräver samarbete.

Ikväll har familjen och jag ätit tacos och nu blir det som valigt på en fredagskväll - slapp framför datorn.
Trevligt trevligt.

Mamma överraskade mig med en M&M's påse idag.

Friskis.

Idag känner jag mig tillräckligt bra för att gå till skolan imorgon. Jag hoppas bara att jag inte mår sämre när jag vaknar upp på morgonen.

Kollade in på Ginas hemsida nyss.
Vad är det för koncept det går efter egentligen? H&M lyckades så mycket bättre.
Alldeles för mkt 70-tal.


De träffade modet lite bättre gällande smycken. (bilder från hemsidan)



... men dock inte kläderna.

Ont i käften.

Usch. Har slösat bort dagen framför datorn. Ännu en gång. Och inga läxor gjorda.
Jag är lite smått sjuk så jag vet inte om jag går till skolan imorgon.

Imorse klockan åtta ringde tandläkaren och hade tid för mig. Jag hade inte så stort val så jag fick åka dit. Annars hade jag fått vänta tills andra maj för att byta båge och denna jävla tandställning vill jag få ut så fort som möjligt. Så himla lång tid är det inte kvar!

Nu: vet inte vad jag ska göra.
Ha en trevlig kväll!

Sleep well.

Tyvärr stannar jag hemma imorgon också.
Nu ska jag lägga mig.
Godnatt. :)

Not complete at all.

Jag har kollat in på Itemsbyjohanna och fastnat för en hel del grejer. Varför kan man inte hitta sånt här i butik för?
Alla dessa saker skulle komplettera mitt smyckesskrin.


Nytt för veckan:

Jag stannade hemma från skolan idag och jag har bara tagit det lugnt. Tyvärr måste jag börja med läxorna nu som jag skjutit upp hela dagen.
Här har ni nåt nytt: 

Troligtvis mer uppdatering imorn.

Jag vet att det inte blev mycket bloggande av idag men det brukar bli så på måndagar som ni vet, just därför att jag rider.
Ridningen gick i alla fall ganska bra idag. I och med att jag kan kontrollera Miki bättre när jag rider på henne kan jag fatta galopp mycket enklare. Mitt ökade självförtroende i ridning har också gjort mig lite modigare när jag ryktar Miki. Jag gillar verkligen inte hästar som är sura. Konstigt nog verkar det som om att de sura hästarna är bäst att rida på och de snälla är riktigt sega. Mycket underligt. Becca, har du nån vetenskaplig förklaring?
Ok. Nu ligger jag i sängen. Jag har två läxor som ska vara klara tills imorgon men det struntar jag fullkomligt i. Jag är skapligt trött och jag ska sova. Godnatt!

Ikväll rider jag på Miki.

Hinner inte uppdatera mycket nu, men jag ska klä på mig ridkläder och åka till stallet.
Uppdaterar senare!

Jag är så evil.

HAHA. Jag fick bästa idén förut.
I lördags bakade jag en stor kladdkaka. Hälften fryste vi in, hälften fick stå i skafferiet.
Idag är kakan slut i skafferiet och jag har ätit upp allt.
Jag ställde tillbaka kaklådan tom i skafferiet med detta i:

Jag längtar inte till utskällningen.



Imorgon är det lite saker som jag ska ta med mig till hemkunskapen. För att inte tappa bort allt satte jag namn på några stycken.


Elin och jag.

Min lilla kusin Elin är här! Jag brukar alltid fixa hennes hår och sminka henne, denna gång à la 50-talet!


Gäster på g.

Jag har suttit och skrivit ner recept inför imorgon på hemkunskapen men jag är inte klar. Snart kommer gästerna!
Under tiden jag har suttit framför datorn har jag lyssnat på denna söta låt:


16 servetter.

Jag har handlat på konsum, pantat flaskor, skrikit på mamma medan pappa låtsades som ingenting, sminkat mig och vikt 16 stycken servetter.

Idag klockan 16 kommer släkten för att fira mamma som fyller år snart. Jag förstår inte varför mamma alltid blir så himla stressad inför såna här saker. Hon vill alltid ha kontroll på allt. När hon tappar kontrollen eller blir stressad tar hon ut det på pappa och mig. Mig är det enklast att skrika på därför att jag skriker tillbaka. Jag vet inte riktigt om det är meningen att hon vill att jag ska göra det. Men det blir så. Jag säger ifrån när hon är dryg mot mig. Ibland blir hon tyst för att hon vet att jag har rätt. Oftast snäser hon tillbaka för att hon vet att jag har rätt - men inte vill erkänna det. Eller så tror hon att hon har rätt. Pappa låtsas alltid som ingenting ... men bara om han håller med mig. Om han håller med mamma säger han till mig att lyssna på mamma. Om pappa håller med mig säger han inget till någon.
Pappa har jag svårt att bråka med. Han kommer med så bra argument att jag inte kan säga emot, jag kan bara diskutera med honom, aldrig skrika.
Jag hoppas bara att släkten inte börjar hetsa. Ibland händer det. De kommer in på allvarliga diskussioner som handlar om gud vet vad. Det är bara tråkigt att se på. Svenska människor är rätt stela. Se bara på min släkt.
De duger ändå. ;)


Brownie.

Maten är äten och kakorna gjorda. Allt blev jättegott. Jag hoppas bara att jag har med mig turen på måndag på eftermiddagen då jag ska instruera en massa folk hur man gör. Jag börjar bli rädd. Jag har inte ens grönsaker i min måltid. Tar med lite hemifrån. Haha.

Kakorna blev väldigt goda och superkladdiga.


Träning today.

Ska klä på mig mina träningskläder, knalla bort till Linda och sen åka iväg med henne till F&S! Kommer träna i ca 1½ timme. Sen måste jag hem för att laga hkk-makten som ska lagas på måndag. Uppdaterar då!

H&M har fått in en del snygga saker

Igår var vännerna och jag på stan. Vi kollade in på H&M bara och de har ju fått in en massa fina vårsaker! Jag blev direkt sugen på att åka in till stan idag och handla.

Är inte bilderna väldigt inspirerande? (Från H&M) Allt påminner om sommar, jag vill ha!
På den första bilden vill jag ha allt som hon har på sig. Supersnyggt.


Så enkelt, så enkelt.

Jag har sett klart Shutter Island och den var en riktig thriller. Dock gillar jag inte slutet, det borde ha slutat annorlunda. Jag gillar inte filmer som inte slutar på mitt vis. Jag vill att alla filmer ska sluta lyckligt. Sån är jag. Det är precis som Black Swan - hon dör, man bah "NEEEJ!".

Idag hade jag uppsatt hår hela dagen på grund av att mitt hår absolut inte hade nån volym. Ni vet själva hur äckligt håret ser ut när det ligger slickat mot skallen. Mhm.
På kvällen kom jag på att prova att tuppera underhåret så att jag får mer volym. Jag har aldrig gjort det förut så att det blir ett normalt och fint resultat. Men se, jag lyckades!

Jag använde mig av hårspray som jag sprayade i håret först, sen tupperade jag, sen la jag de sista hårlockarna över det tupperade så att det skulle täckas.
Kolla bara på bilden, håret ser fullt normalt ut!

Undrar hur mycket volym håret skulle få om jag verkligen hade nyduschat hår, det är ju redan en massa volym då ...


Längtan finns alltid där.

Familjen och jag har precis käkat kvällens pizza och idag är jag bara glad för att det är helg - sovmorgon!
Ikväll blir det kanske film, Shutter Island, som jag inte har sett än och jag som hört att det är jättebra.

Det är så synd att snön faller ända in i mars. Värmen borde bli mer dominant och ta sin plats här i Sverige för evigt.
Jag längtar varje dag till Italien. Speciellt Rom som är min favoritstad i hela världen och den härliga värmen och miljön där. Nästa år kanske vi flyger till Rom, Paris eller bilar helt enkelt genom europa.
Jag har kommit fram till att jag är en sån där person som inte kan nöja sig med en sak för länge. Jag vill ha nytt väldigt ofta och jag vill ha förändringar. (Som är positiva såklart). Jag har ingen aning om varför, kanske för att jag flyttade till USA mitt i lågstadiet och fick uppleva en enorm förändring som bara var till min fördel. Nytt innebär nya möjligheter och därför längtar jag till gymnasiet bland annat. Jag längtar bort från Sverige för att börja om på nytt någon annas stans i världen. Denna enorma längtan. Den försvinner aldrig.


Bonne nuit.

Jag började klockan 8 ikväll och är ÄNTLIGEN klar med SO-arbetet som ska lämnas in imorgon.
God natt.

Salt.

Ska försöka få en massa SO gjort medans jag knaprar på lakrits.
Nu är det så här igen, statistiken är helt toppig!
Jätteknasigt.

Syrran köpte med sig dessa när hon flög från Norge.

Tänkte lägga mig tidigt ikväll.

Jag tror att jag ska lägga mig tidigt ikväll, typ kvart i 10. Egentligen behöver jag göra SO men jag kommer fungera mycket bättre imorgon om jag är utsövd.

En ganska idiotisk grej händ precis när jag var klar med mitt nationella prov i fysik. När jag precis skulle gå gick min byxknapp sönder. Jag fick sätta mig ner igen för att trixa lite med en nyckelring som jag hade i fickan. Nyckelringen satte jag fast i de båda hålen och vipps så ersatte det knappen! Dock blev det problem när jag skulle gå på toa - fick inte upp nyckelringen.

Ville också berätta att jag fick en sko i ansiktet igår helt oväntat bara sådär. Anhthu fick för sig att jag skulle lukta på hennes sko. Tydligen var hon inte medveten om avståndet mellan mitt huvud och hennes fot då hon prickade mig mitt på näsbenet. Dessutom slog mitt huvud i väggen bakom mig. Aj. Anhthu fick panik. Hon trodde hon hade petat ut ögat på mig. Samtidigt låg Becca i knät på mig då det hände. Hon var liksom inklämd när Anhthu slängde sig över mig för att trösta mig och mitt ansikte. Mig var det inget fel på. Fick inte riktigt chansen att berätta det när Anhthu kraxade sina förlåt och täckte för mitt öga med sina händer. Jag tänkte liksom - Anhthu, vad håller du på med? Jag ser inget, tryck inte ner mina ögonfransar!
Hon bad om ursäkt flera gånger under den stunden. Jag kände för att retas med henne och accepterade inte ursäkterna. Det var skönt att hämnas.


Wooooosh.

Jag kom hem för en stund sen från dagens träning där jag mötte Josse av alla människor? Haha.
Jag sprang i 32 min i sträck. Jag överträffade mig verkligen. Och det var helt underbart att springa.

Jag hart precis slafsat i mig (tro mig, det gjorde jag) köttbullar och pasta, som jag älskar så mycket. Köttbullar är mums.
Nu ska jag slänga mig in i duschen och sen påbörja SO-arbetet som ska vara klart på fredag.
Uppdaterar lite senare. ;)

Listen with Urbanears.

Det här med nationella prov funkar inte riktigt för mig. Egentligen prov över huvud taget. Jag sitter oftast dagen före och pluggar. Det gjorde jag idag. Det funkar ibland. Att plugga kvällen innan funkar aldrig.

När Alex var hos mig under helgen hade hon med sig sina hörlurar - gröna! De är riktigt snygga och de är superbra. Hennes är från Urbanears och kostar 600kr. Jag är riktigt sugen på att köpa ett par såna.

Hörlurarna finns i olika typer: 
Alexandra har den gröna.
Vilken är snyggast och i vilken färg är finast? (De finns i ännu fler färger)
Bild 1 - 600kr, bild 2 - 400kr och bild 3 - 300kr.

Snart mitten på mars

Tack vare bestämda platser på H-tiden kunde jag fokusera på fysiken mycket väl ... tills efter rasten då jag hade smockat i mig choklad. Blev lite ofokuserad ...
Nu när jag har så mycket läxor att göra finns det knappt något att blogga om, jag gör ju inget annat än att plugga känns det som. Och när jag väl inte pluggar sitter jag framför datorn. Roligt liv? Nej.
Imorgon är det ett megagigantiskt fysikprov och ikväll ska jag packa ner lite picknick att ta med under provet. Haha, jag kommer ihåg under sjuan eller åttan då vi hade en stor svenskaskrivning, jag hade köpt karameller att suga på men de var inplastade. Jag satt hela lektionen och prasslade med att få upp dem.
På lördag ska jag prova på att laga maten hemma som jag ska laga på måndag under hemkunskapen. Askul! Det kommer bli jättegott ... om jag inte bränner kladdkakorna.

Eric Saades låt sög.

Jag kom hem från ridningen för en stund sen. Denna lektion red jag en häst som är väldigt bra att rida med men som är jätte strulig i spiltan. Hon är irriterad väldigt ofta och jag är inte direkt den som trotsar en sur häst. Så modig är jag inte. Dessutom var det dressyr och att gallopera är så sjukt kul och underbart.

Nu, efter lite kvällsmat i magen, ska jag in i duschen och sen får jag se om jag orkar med lite läxor.
Ajaj, jag har också träningsvärk i magen sen i söndags, den där magmaskinen fungerade ju verkligen! Längtar verkligen tills jag kan träna igen ... typ onsdag? (Om jag hinner)


Träning har gett resultat!

Igår lyckades jag se på hela tre filmer. Jag hade så tråkigt så det var inte sant. Fysikboken lät jag vara, tar upp den på måndag.
Alex och jag tränade under kvällen tillsammans på F&S, riktigt kul! Att jag tränade mycket kondition hela sportlovsveckan har gett resultat, jag orkade springa länge utan att bli det minsta trött. Att man märker av det gör en mer peppad också.
Ikväll, dvs, kl 20.30 blir det filmdags igen! Mamma, Alex och jag ska se Black Swan på bio och troligtvis fylla på de kalorier vi tränade bort på gymmet.

It's gotta be perfect.

Plötsligt började jag sakna min gitarr ... (som fortfarande är trasig)
Igår eftermiddag och under kvällen spenderades några timmar i telefon och skype med bästa vännen. Vi pratade om allt möjligt. Annars var det min tråkigaste fredag någonsin. Jag kände mig helt tom.

Idag vaknade jag upp och satte mig framför tvn med frukosten i knät för att se på en film. Riktigt mysigt. Jag kanske sätter mig där igen senare idag, haha.

Förövrigt kommer Alexandra till Linköping över helgen! Saknade syster.

Ett stort glas med saft och ett sugrör i behövdes under kvällen, haha.

Jobbiga tankar.

Det var kul på skoldansen igår, mest för att få träffa lite annat folk.
Idag är jag på depphumör, måste tänka på lite annat.
Gårdagens utseende inför kvällen. Det blev ett par snabba, suddiga bilder eftersom jag tog dem i sista minuten innan jag drog iväg.

Dance

Oj då. Kanske borde har tagit mer tid åt att skriva ett inlägg, men jag uppdaterar bara lite snabbt:
har tvättat bort sminket från skoldagen och ska sminka om, det känns mkt fräschare. Sen ska alla 9:or till kupolen där det blir dans. Vi får se vad det blir av det.
Byebye.

Snabbt inlägg:

Jag drar iväg till stallet, ska rida.
Senare ikväll ska jag fortsätta med en himlans massa matte, fysik och SO ...

By night ...

Ikväll har jag bara gjort matte. Hela 6 sidor (!) i flera timmar.

Annars sitter jag här just nu med en vit ansiktsmask i ansiktet och kan knappt röra en min, haha.
Snart är det läggdags, godnatt!

Wonders ...

Kom hem runt fyra och har precis ätit gröt! Heehee!

Även fast jag har varit på bra humör idag i skolan har jag lyckats jobba och fokusera. Det brukar inte hända när jag är glad.

Ibland undrar jag varför killar stöter bort en när man bara försöker bli vän med dem?

Nu ska jag ta kommandot över mig själv och sätta mig med matten och fysiken.

Igår.


Mobilblogg om dagens ...

Jag sitt sitter på på bussen på väg till stallet för att rida ikväll. Efter det ska jag repetera inför ett NO-läxförhör. Det känns som om det kommer bli en sen kväll ...
På hemkunskapen fick vi baka vad vi ville med vem vi ville. Jag, Matilda och Paulina valde att baka drömtårta (heter det så?)
För det första blev kakan bränd i ugnen tröts att vi hade rätt temperatur och rätt tid. Konstigt. För det andra blev fyllningen fruktansvärt FEL. Någonting med smaken hade gått helt snett. Vi kom fram till att det var smöret som var skyldig oss en stor ursäkt. Hela drömtårtan smakade äcklig enligtoss tjejer men flera av killarna tyckte att den var jättegod. Vi tjejer fick smaka på en av killarnas marängtårta. Den gick inte ens att svälja, förlåt, men VIDRIGT var ordet. Fy. Samma här, killarna gillade den, haha.

Plötsligt ...

... har jag fått tillbaka den där blogg-gnistan igen och jag är på bra humör ikväll. Nästan lycklig.
Kan det ha att göra med att jag nyss fick en dos glädje från min efterlängtade vän Kaitlin?
Eller är det bara så simpelt att jag ska till tandläkaren imorn och får slippa lektion?

Våren är den bästa säsongen.

Vad kul att ni (i alla fall två av er) gillar min design!

Idag blev det bara yttepyttelite matte gjort. Precis när jag stängde av datorn för att sätta mig med matten insåg jag att Top Model 15 var på tv. Såklart att jag skulle se det! När programmet var slut sa de på tvn att det skulle sändas ytterligare ett avsnitt till. Inte kunde jag missa det heller. När det programmet var slut sa pappa att Solsidan började klockan åtta. Det kunde jag definitivt inte missa. Så ja, här sitter jag nu istället för att göra läxor.

Och jag har ätit glass dessutom. Det var väldigt gott. Än har jag inte fått dåligt samvete ... men jag har faktiskt ätit tre kiwis! Det ni. Mhm.

Nu när temperaturen ligger runt nollan, lite plusgrader och solen skiner påminns man om våren som finns lååångt där borta. Men sen på "väderleksrapporten" får man reda på att temperaturen kommer sjunka. Återigen vinter.

Jag både längtar och inte längtar till våren - längtar inte för att jag måste vill komma i form. Och jag längtar så otroligt mycket för att då kan jag gå i sandaler och shorts utan att tänka på att det är kallt.
Sommaren är det inget att tala om så mycket som jag längtar dit ...

Det här var i somras och jag tyckte att jag var för kurvig. Nu är jag mycket kurvigare om jag säger så. Nu kan jag bara önska tillbaka kroppen! Dessutom har jag på mig min favoritbikini från Top Shop som idag bara är söndersliten från jag-vet-inte-vad.

Statistik.

Oj, varför en sån hackig statistik för människor? Jag förstår inte. :O

New design folks!

Även fast detta är en helt ny design så tog den faktiskt inte så lång tid att göra. Jag höll på med den igårkväll och idag. Super! Och jag är riktigt nöjd med den.

Idag var det tänkt att jag skulle träna men istället ska jag sätta mig ner med matteboken och göra sju sidor. Om jag hinner så ska jag göra mer läxor ...

Vad tycks om designen?
Förhoppningsvis ser designen likadan ut i Safari och Firefox som den gör i Explorer och Chrome.

Designen är absolut inte bortglömd.

Tro inte att jag har glömt bloggdesignen. För flera veckor sen hade jag en header klar men ikväll kände jag för att göra en ny. Nu har jag satt igång!

Väntan.

Denna helg blev det inget Stockholm, men däremot om två veckor! ... och jag längtar!
Jag har snackat med syrran om att få sommarjobba hos henne där hon jobbar i en gigantisk sportbutik. Därför ska jag få praktisera hos henne en helg för att se hur det blir.

Igår var Matilda och Anhthu hos mig under kvällen för lite fredagshäng. Dock inget vanligt fredagshäng ... Hahah.
Idag har jag tagit det lugnt och trots det är jag väldigt trött. Måste lägga mig tidigare ...

Känner mig dessutom lite deppig nu. Jag vet inte riktigt varför. Jag har en massa känslor som ligger djupt inne i mig som jag inte kan trassla ut. Det känns som om jag väntar på att börja leva på riktigt, att jag bara lever i väntan på något.

Kameraförsök.

Jag har äntligen lyckats fatta hur jag ändrar bländarens öppning på kameran. Kunde det ha varit enklare? I samband med det kom jag på hur jag skulle göra för att få en viss sak i fokus och det runt omkring i ofokus.
Superkul.
Det blev väldigt fint att fota ljus med den tekniken.
Här kommer 4 bilder där jag fokuserat på olika ställen. Är det bara jag som tycker detta är überhäftigt?
Det jag har gjort i eftermiddags är bland annat att jag har sytt om axelbandens längd på min bikini. Det tog ganska lång tid. Imorgon är det simning på idrottsschemat! Askul ... om man får stanna kvar efteråt. Min bikini denna gång matchar inte - underdelen är klarblå medans överdelen är ljusblå med färgglada blommor. Men det duger.

Will update soon.


Trött.

Igår gjorde jag mitt gymnasieval och jag hoppas bara att jag kommer in på det jag sökt: Natur-Sam-Musik på Katedral.

Söndagskvällen blev det inte mycket sömn och inte igår heller. Därför höll jag på att somna på bussen hem efter att jag lånat om ett par böcker från bibblan. Jag var så trött! Jag borde lägga mig tidigt ikväll men nae, ödet har en annan väg åt mig - läxor! Senare ska jag sätta mig och göra matte.

Jag är inte ett hysteriskt fan av Lady Gaga men jag älskar henne för att hon är modig och vågar stå emot alla andra haters som trycker ner henne för att hon är annorlunda och vågar vara det med stolthet. Hon är helt enkelt ett galet geni på att förmedla låtar och musikvideos och låter oss tolka dem precis hur vi vill.

Kolla bara på hennes senaste musikvideo, som släpptes häromdan.





RSS 2.0