fest.

Är på väg mot Alicia där det blir poolhäng! Ha en fin kväll!

Will i.

Dagen har varit bra och jag har varit på fint humör. Inte nog med att humöret strösslas med att man får syn på snygga killar lite här o var. Jösses ...

Imorse stod jag så länge vid spegeln att jag knappt hann äta någon frukost. Hann slänga i mig ett glas yoghurt stående i sista minuten. Men (!) det var inte för att jag sminkade mig i all evighet, nej, utan jag försökte mig på en ny frisyr! Hade aldrig gjort den innan så det blev improvisation vilket gjorde att tiden sprang iväg. Idén fick jag från Karro som har det ibland och hon är så fin i det!


3 i rad.

Måndagen:
Bloggade inte i måndags. Gjorde annat under hela dygnet. Efter skolan stannade ett helt gäng tjejer av oss på Espresso House i ca 4 timmar. Mysigt. Malin, Sandra och jag stack hem till Malins place. Orkade inte åka hem så vi två sov över hos henne. Supermys. Sen under kvällen var två tredjedelar av oss inte så smarta. Dessa två tredjedelar var bakis under tisdagen. Jag var den som mådde bra utav oss. Förutom att jag sov enbart 5 timmar.


Tisdagen:
Efter skolan stack ett gäng av oss till Espresso House. Vi var rätt många. Sen i slutet var vi kanske sex stycken då vi hade som trevligast. Härliga killar de är asså. Jag och Karolina stack till gymmet och gymmade i kanske 1½ timma eller mer. Hade världens mys-snack om allt och inget. Jättetrevligt. Du är en bra tjej du Karro!

Idag:
Samläraren fuckade ur på lektionen. Hade obligatorisk körsång efter skolan (jag är ju musikare). Det var helt ok faktiskt. På vägen till busshållsplatsen slopade jag min fantastiska chans men en sån fegis jag är. Deprimerande. Matilda fanns som en ängel från himmelen på busshållsplatsen (hon bör egentligen inte stå där, hennes buss går nån annan stans) för att göra mitt humör bättre. Drog med henne lite random så där hem till mig där vi lyckades göra våra läxor klart. Gick till konsum och köpte onyttigt. Shit, åt världens godaste kanelbulle. Pratade nyss med vännen min om hon ska byta till min fina skola. Det vore asroligt!

Så jag har haft fullt upp med lite allt möjligt. Imorrn blir det inte mycket uppdatering heller då jag har ridning på kvällen. Blir att göra läxor direkt efter skolan. På fredag är det poolparty, jacuzzi och bastu hos Alicia. Får se om jag hinner uppdatera då med.


Zara.

Igår gick Alex och jag runt på stan en sväng. Hittade en superfin pälsväst inne på Zara! Blev helt kär. Det är en sån jag har velat ha väldigt länge och som jag har gått runt och letat efter. Men så visar det sig att jag inte har pengar för nån shopping alls. Blä. Får hitta på nåt sätt att tjäna pengar.

Håhåå!! Checkade in Zaras hemsida där det fanns en liknande pälsväst men billigare. Kaching!
Syrran och jag åt dessutom på Friday's som ligger i Kungsträdgården. Otroligt bra mat och supergott! Det var väldigt mysigt där och det var perfekt väder. På kvällen hyrde vi filmen The Tourist (väldigt jobbig för hjärnan i slutet). Idag har vi inte haft för oss mycket. Slappar mest.

 


Yesterday. Igår.

Igår såg jag ut så här i skolan. Bytte sen till en annan tshirt och klackar när vi skulle gå på Romeo o Julia. Idag ska nog Alex och jag ut på stan. Hittar väl på nåt skoj. Vi har inget särskilt bestämt. Måste äta frukost, tvätta håret och fixa mig.


Under pausen på Romeo o Julia.


Haha, jag och syrran käkade på McDonalds innan premiären. Hade inte tid med nåt bättre. Fast hon åt sushi.


Who would have thought?

Vem trodde att jag skulle befinna mig på premiären av Rome o Julia på teatern Göta Lejon en vanlig fredagskväll? Detta var bästa syster Alexandras överraskning och musikalen är verkligen jättebra. Det kryllar av stjärnor här på premiären och Måns Zermerlöw har huvudrollen! Nu fortsätter föreställningen! :D

Helt ok dag.

Sitter för tillfället och räknar mattetal efter mattetal efter mattetal. Skitkul! ... Fikade med Karolina en bra stund medans vi satt o snackade om allt möjligt. Hon är ju så mysig den flickan. Sen dök Sofia och Stella upp och vi kom in på ämnet skvaller. Det var kul. Lyckades föna håret någorlunda snyggt imorse! Mycket kvar att lära ... Längtar dessutim enormt mycket till imorgon! Det ska bli en massa kul på kvällen. Om ni förstår så kommer jag inte uppdatera mer ikväll. Har ca 5 sidor matte att göra ikväll. Prov på måndag. -.-

Där ni!

Där ser ni! Lyckades minsann dra mig mot gymmet trots allt. Och så härligt det var att springa på löpbandet! Ville inte sluta. Men jag hade ett träningsschema i huvudet som jag tänkte prova så det fick bli löpbandet i slutet istället. Men då ville det inte! Fick plötsligt svårt att andas plus att min näsa rann så det där kombinderat gick inte så bra.

Så nu sitter jag här o luktar skunk. Ska duscha. Och jag är himlans sugen på nått gott. Typ Ben & Jerrys.

...

Det här med att gymma går inte särskilt bra. Ska släpa mig dit idag. Mobba mig inte för att jag är lat.

Nature of Prints

Hittade en av dessa bilder på en blogg. Bestämde mig för att leta upp resten av bilderna.
Är de inte fantastiska? Så underbara, så otroligt inspirerande. Se bara på alla färger. Bara jag kollar på dom blir jag överväldigad av känslor.

Ok djupt andetag. Dessa bilder är anledningen till varför jag fullkomligt älskar hösten. Höstfärger.
De är helt fantastiska.

Flare Magazine September 2011.

Dagens historia.

Chill skoldag. Slutade tidigt för att lärarna skulle bort. Fikade på Espresso House med några fina människor från klassen. Åkte hem med två roliga pojkar och Tippen. Träffade Anhthu och Matilda hemma hos mig. Sen dök Matte och Macke upp i mitt vardagsrum. Gick en sväng i Lambohov och hamnade hemma hos Matte på hans altan. Resten av gänget dök upp lite senare. Satt inlindad i två filtar och frös lite smått. Men vi hade mysigt ändå. Slutade kvällen med en runda på pingisbordet med grabbsen. Jag suger på pingis.

Ok. DÄR. Min dag. En lång historia kort. Sammanfattnigen.
Har tyvärr inga bilder.

Imorgon väntar en studiedag och på onsdag ännu en studiedag. Funderar på att plugga arslet av mig. Ligger sjukt efter i matten. Gjorde ingen matte förra veckan vilket innebär att jag kanske är ca 150 tal efter ...
Får se vad som mer kan inträffa.

Smokey or Cloud9 and Oasis?

Smink är nån ting som jag tycker är jättekul att experimentera med. Men jag bloggar inte mycket om det (förutom det smink jag köper). Förresten, borde jag börja göra det? Typ visa hur man sminkar sig si o så, lägga upp dagens smink, sminktips och blablabla ... ? (Inte för att jag är megaduktig men ändå) Det vore rätt kul faktiskt.

Okej. To the point.
Har hittat en ögonskuggepalett som jag är smått intresserad av. Hittade dessutom två andra minipaletter som jag gillar också.
Hur ska man göra - köpa två minipaletter, blir totalt åtta färger, för 218 kr eller köpa en palett med 15 färger för 199 kr?

Smokey Eye Palette heter denna. Ignorera ringarna. Bilden tagen från en blogg.

Eller dessa två paletter.
Cloud9 heter första paletten. Den andra Desert Oasis.

Mineralsmink.

Jag kanske har haft min nya foundation i en vecka eller lite mer. I början var den fabulous men nu kan jag inte riktigt avgöra om det är på grund av den eller om det är på grund av min mens som jag plötsligt har fått finnar. Tidigare har jag fått några extra finnar pga mensen. Och sen när den har slutat har de försvunnit efter hand. Men om de fortsätter ploppa upp kommer jag absolut inte forsätta med foundation. Visst var den lite dyr men jag tänker inte riskera min hy för att täcka minismå pormaskar och skiftningar i hudtonen.

Mineralpudret (Make Up Store) har visat sig underbart. Täpper inte till huden nån stans. Dock får man lite glans av det tyvärr. I fall det visar sig att de ovälkomna finnarna beslutar sig för att stanna pga den foundation jag använder har jag en back up-plan. En mineralfoundation i puderform. (Vet inte om det finns i flytande också?). Läste idag på en blogg som rekomenderade märket TiKei som enbart säljer mineralsmink. Ett plus att deras produkter är någorlunda billiga. Alternativt finns ju Bare Minerals Id puderfoundation. Hört att den är bra.

TiKei, 158 kr inkl. frakt.

Hon den där kärringen.

Kläckte en kommentar i fredagsnatt om hur våran mattelärare såg ut:
"Tycker inte ni att Marge liknar vår mattelärare lite när hon är uppblåst? Ni vet utan haka o så"
Jag pratade inte i sömnen eller så utan jag var fullt seriös. Alla skrattade och alla höll med.
Ingen gillar henne.


Ett dygn med er.

Jag beslöt mig att dra med min Malin till Jocke så hon o jag åkte till Netto i stan för att köpa en massa onyttigt snacks (har fortfarande kvar en massa) för att hålla oss vakna under natten. Tog bussen till Jocke där vi började filmmaratonet runt klockan sex eller så. Beställde pizza runt åtta-tiden. Sen fortsatte Harry Potter-maratonet fram tills klockan halv tre idag. Totalt var vi kanske runt 25 pers i det lilla rummet i källaren. Så jäkla mysigt vi hade! I ena soffan satt kanske 6 pers, i andra satt 6 till och på golvet låg resten av människorna i en enda stor hög på två eller tre madrasser framför sofforna och tvn. Många av oss satt och  låg i varandras knän vilket var det enda sättet för oss att få plats på ett bekvämt sätt. Mysigt nog låg 5 eller 6 pers i knät på varandra. Snacka om att det blev stekhett i källaren med så mycket folk. Under kvällen stack några efter hand. Då var vi kanske 15 st som kollade klart vårat maraton under natten och in på lördagens morgon.

Och för att inte glömma att jag och Karro hade ett supermysigt nattsnack (tack för det förresten Karro! ;D) från ca halv tre till kanske fyra, kvart över fyra på morgonen. Vi satt vid köksbordet med varsin macka i handen (jag äter tydligen skit segt. det tog 1½ timma för mig att äta upp en dubbelmacka medans vi snackade).

Lyckades somna några få gånger under några korta stunder för att få lite sömn under natten men det varade inte så länge för liggplatserna var himlans trånga och tv-volymen på högsta nivå och tjatter överallt. Men runt ett eller tre tiden på lördagen, idag, somnade jag under slutet av Harry Potter-filmerna, då det inte var så mycket människor.
Är därför sjukt trött just nu, mina ögonlock håller på att falla ihop. Borde sova snart.

Ni är så jäkla bra allihopa! (De på bilden är bara en bråkdel av de som var där, haha)


I torsdags.

Tidigare i veckan var ju några av oss tjejer hemma hos Malin och käkade hemmalagad mat. I torsdags stack några fler av oss hem till Jocke och lagade pannkakor! Det var jättemysigt. Och pannkakor med socker och sirap är det mest underbara som finns på denna jord att äta. Herre jösses.

Som Karolina sa, "männen har hittat hem!"

Filmmaraton!

Drar iväg till stan för att möta upp Malin och för att köpa onyttigt tills ikväll då det blir filmmaraton! Kommer inte hem för ens imorrn på eftermiddagen eller kvällen.

Ha det bra!

Elle.

Igår blev det ingen uppdatering därför att jag pluggade (för en gångs skull) och jag hade ridlektion också. Men kolla vad jag fick hem i brevlådan! :D

Som avslutningspresent i nian fick jag en prenumeration av Alex men den har dröjt himla länge. Nu vet du Alex att det fixade sig tillslut. ;)


Last friday night.

Tjejkvällen var ju för härlig i fredags. Måste göras om tjejor! Här är två bilder från i fredags. En i början av kvällen då vi hade vettet kvar i hjärnan. Och en bild på slutet av kvällen. Alla däckade ... med mindre vett i hjärnan. Jag låg bredvid Sofia som hade täcket. Hade legat hela natten utan täcke (för det fanns inget, det låg i sängen hos Malin och Sandra) men sen runt kl fyra, fem snodde Sofia det. HON DELADE INTE MED SIG. JAG LÅG O FRÖS. Och snorade för den delen också. Sen när jag väl var vaken så fick jag lite täcke av henne. Men då var ju natten försvunnen. Och sömnen den med.


Tanken når inte så värst långt.

Idag var det tänkt att jag skulle visa er min nya (fullkomligt älskade) jacka. Men nepp, den glömdes hos Malin. Med mina nycklar och ipod i. Det får väl bli när jag fått tillbaka min jacka. -.- 

Iaf. Insåg vid ytterdörren att mina nycklar befann sig hemma hos nån annan när jag väl skulle in till mig själv. Kom på idén att hämta pappas nycklar. Plingade på hos mina kära grannar för att fråga om de kunde ta hand om min tunga väska under tiden som jag gick/sprang/kröp/whatever till pappas jobb. Snälla kvinnan erbjöd sig sin cykel och iväg cyklade jag till Becca. Hade ringt pappa tidigare men han var upptagen i samtal, väntade på återuppringning. Så jag ringde Becca och frågade om jag fick värma mig inne hos henne. (Jag lovar, det blåste jättekallt ute. Hade bara en tunn tröja över mitt linne). Snälla Becca bjöd in mig och vi satt i hennes fina nya rum och snackade lite om våra liv. Mycket trevligt. (Y) Pappa ringde och jag hämtade nycklarna hos honom. Stannade vid konsum. Köpte två skvallertidningar (hihi) ... och en chokladkaka.  ....     -.-     Fan.

Bör tänka på kroppsformen. Håller på att förvandlas till ett äpple slash fettopäron. När jag väl blivit frisk från snuvan ska jag banne mig sätta igång stenhårt. (Becca, ta detta med en nypa salt).


Långtråkig dag. Förutom sällskapet.

Dagen har varit hur slö som helst. Hade franska i 1½ timma vilket var urtråkigt. Sen håltimme från 9.40 till 12.30 då friluftsdagen började. Några av oss tjejer, närmare bestämt ... (var tvungen att tänka efter) fem av oss åkte hem till Malin, hon är bosatt bekvämt inne i stan, för att laga ihop lite mat. Gjorde pasta och makaroner med falukorv och bacon. Suuupergott! Lätt bättre än skolans mat. Efter maten kom förslaget att vi alla skulle ta en powernap. Det hade vi lätt gjort om vi hade haft tid. Vi var döende allihopa. Helt slut. Sega som attan.

Drog oss mot Vidingsjö och ingen av oss fattade hur vi skulle orka orientering. Förövrigt var orienteringen dötråkig. Sprang med två killar som har tusen gånger bättre kondition än mig plus att min prestationsförmåga var försämrad rejält med att jag fortfarande är snorig och halft förkyld. Usch.


Sämsta placeringen av en lektion.

Det gick inte alls bra på musiklektionen idag. Börjar sakna min gitarr väldigt mycket nu. Sång på morgonen är absolut inte min grej. Plus att jag snorar som in i den. VARFÖR LÄGGER MAN EN MUSIKLEKTION PÅ MORGONEN IDIOTER?? Fattar inte. På eftermiddagen är man tillräckligt uppvärmd i rösten för att låta någorlunda bra. Helvete. Min dåliga presentation på musiken sänkte mitt humör under dagen en aning.

Har inte gjort några läxor idag heller. Nu börar samvetet svikta. Hade bara två lektioner idag - först musik i ca 2½ timme, ca 2½ timmes håltimma o sist matte. Svenskan och engelskan inställda. Imorgon har vi bara franska (FAN OCKSÅ. Borde göra franska ...) sen lite mer än 2½ timmes håltimma innan vi ettor drar till Vidingsjö för en friluftsdag. Ser inte fram emot det.

Förövrigt verkar det storma utomhus. Och jag börjar längta riktigt ordentligt efter hösten! Så jäkla härligt. Åh. ^^


Inte som det var tänkt.

Min idé när jag kom hem efter skolan var att sitta med matten och göra en himlans massa tal (läxa tom imorrn). Tyvärr höll inte den idén. Satte mig direkt vid datorn och gjorde en massa onyttigt. För en stund sen kom jag på att jag också har musikövning tom imorrn också. Så jag började öva nyss att sjunga på låten "I will survive". Usch. Det låter inte vackert när man är någorlunda hes och förkyld och försöker sjuna. Jag har frågat pappa om jag får ta sånglektioner men nepp, han säger att jag inte kommer hinna med läxorna. Den enda anledninge. DET ÄR JU BILLIGT FÖR FASEN. OCH JAG BEÖVER DET. FÖR MIG. FÖR MINA MUSIK-"STUDIER" (framträdanden dvs). GAAAH. Får försöka övertala mamma. Sen får vi se vad som händer. Ååååhhh. Plus att min gitarr fortfarande är trasig. Måste köpa en ny så fort som möjligt. Jag har börjat sakna att spela på den. :(

Förövrigt har jag ett litet problem. Har bestämt med en kompis att hon o jag ska hänga på fredag. Sen kommer mina klasskompisar o säger att vi ska ha 16 timmars filmmaraton det dygnet hemma hos nån obestämd person. Hur gör man då? Jag vill inte välja bort min käre vän som jag inte har träffat på hur länge som helst men jag vill heller inte missa chansen att lära känna de i klassen ännu bättre. Hm.

En liten fråga.

Fick en kommentar ikväll från nån Anna. Anna who?


Svar:
Ehm. Tack så mycket snälla människa! Haha om ni visste hur mina ögonbryn har sett ut under åren skulle ni inte ge såna komplimager.

Började plocka mina ögonbryn helt sjäv nån gång i slutet av femman. Plockade på för fullt och de blev alldeles för tunna. Var nöjd i alla fall. Fattade nån gång i sexan eller sjuan på sommarlovet att de borde växa ut. Det såg jättekonstigt ut men började om från början och plockade bara ett eller några strån i taget. Och det är så det funkar allra bäst! Jag plockar mina egna säkert varje dag just för att behålla formen. Jag målar absolut inte i dem. Jag har provat och misslyckades ofattbart. Det enda man såg i mitt ansikte var ögonbrynen. Så jag har naturligt mörka vilket jag är glad över. Men ibland efter att jag har duschat så blir de uttre stråna ljusa och torra av nån anledning. För att fixa det använder jag bara lite av min ansiktskräm på ögonbrynen som gör ögonbrynen lite mörkare och fixerar formen. Superbra.


Har man buskiga ögonbryn är det den bästa starten. Att plocka när de är redan är för tunna funkar inte. Det började jag fatta efter några år. Och det har tagit mig väldigt lång tid för mig att förstå vad för form på ögonbrynen som passar just mig. Det är svårt att förklara men plocka endast under och över ögonbrynet. Plocka om det behövs mellan brynen. ALDRIG i början av ögonbrynen. Och inte i slutet för den delen heller. Det ger ett väldigt konstigt utseende. Jag har sett exempel. Blä. Om ni har råkat plocka ett strå eller flera för mycket, försök inte fixa det med att plocka fler. Det kan funka i vissa fall, men låt det växa ut och gör om rätt. Så när ni plockar era ögonbryn, tänk efter vad som ser naturligt ut.

Taget nyss. Osminkad.

I väntan på dessa.

När jag var på skojakt provade jag provade ett par andra skor som var svarta, med högre och smalare klack och lägre skaft. Superdupersnygga. De är såna dära skor som ger en långa slanka ben just för att skorna är lite diskreta och mörka. De ger ett otroligt ha-begär. Men problemet är att de är mycket högre, så pass höga att jag funderar på om jag kommer snubbla och halka i dom (just för att jag är så klantig (plus att jag inte har gått i klackar på hur länge som helst) och att de inte har så bra sula). Det positiva var att de inte koste jättemycket. Jag gissar på att de var i nubuck-immitation. Kollade nyss upp på nätet - 599 kr. Dock är det rea på hemsidan - 509 kr. KUL! Får inte pengar förns den 28:e. Jag har ca 477kr sparat. GAAHHH. Måste vänta. -.- 

Fanns i två färger. Provade den svarta.


The shoes.

Jag köpte ju också ett par höstskor/boots/stövletter/klackisar/whatever floats your boat. De är väldigt sköna och inte för höga (7 cm). Köptes inne på Scorett. De är i nubuck. (Nubuck är skinn som är lite uppruggat och ger en lite mjukare känsla. Inte så mjukt som mocka, för mocka är ju insidan av skinnet, alltså på andra sidan) Dessa kommer jag kunna gå i lägne utan att få ont ... Förhoppningsvis. Gillar dom i alla fall väldigt mycket. Casual liksom.


Cybershaddow. Microshaddow.

Sminket jag köpte från Make Up Store i fredags är två ögonskuggor. En är cybershaddow och en är microshaddow. Cybershaddow ger ett resultat som är mer metalliskt medan microshaddow kan vara både matt eller skimmrig. (Notera att det faktiskt är skillnad på metalliskt och skimmrigt). Microshaddow har också väldigt intensiv pigmentering precis som en cybershaddow men en cybershaddow är ännu hårdare pressad vilket ger den en yttepytte mer krämigare konsistens. Inte jättestora skillnader förutom i storlek. Fattar inte den grejen. Båda kostar 145 kr st.

Än så länge har jag bara testat cybershaddown - gold. (Sista bilden) Provade den igår när jag sminkade mig på morgonen hos Malin. Microshaddown - forrest testar jag i veckan.

Microshaddow - Forrest, är den större burken. Cybershaddow - Gold, är den lilla burken.


Äter glass istället.

Bilderna kommer upp imorrn. Lovar.

Dagen efter.


Katten hängde med på partyt utanför lite sisådär. Mysigt att krama en random katt! Lite småfull ...

Kära kära tjejer, ni är så underbara! Hänget igår kväll var hur kul som helst. Grymma är vad ni är!
Käkade supergod hemgjord pizza hemma i Malins gigantiska hus. Därefter började det roliga i Malins så kallade "etta". Fest var vad vi hade. Nästa gång blir det poolhäng, jacuzzi och bastu hos Alicia!

Igår babblade jag ju om att visa vad jag har köpt. Får se om det blir ikväll. Är så jäkla trött (och snorig för nu har snuvan satt igång!). Sov kanske 4-5 timmar i natt. Bra där.

One and only update.

Ok. Det här är den enda gången som jag kommer uppdatera idag.

Kom hem runt kvart i fem med flera inköp. Träffade flera goa människor på stan som var länge sen, bland annat Anders (Malins snubbe) snackade med honom och han bad mig hälsa alla på Katedral som han kände. Ja, ni vet ni. Träffade Sara (!) och snackade ett tag med henne. Träffade Klara inne på Banken (sammanträffande!) och henne ska jag träffa ikväll. På stan köpte jag bland annat ett par skinnskor och två nya saker från Make Up Store (igen). Sakerna visar jag imorgon.

Jag är klädd i pyjamas för ikväll är det fest i pyjamas med tjejorna, haha! (=stavas pyjamasparty, höhö). Skriver imörrn.

Ha en skön kväll!

Och en sak till.

Kom på att imorgon kommer jag antagligen inte hinna uppdatera särskilt mycket. Kommer ju befinna mig på stan för att sen bara vara hemma en kort stund för att sen åka till Malin. Får se om det blir nåt.

M.U.S



Det blev rätt sent ändå. Ikväll hade jag behövt fixa kemin, har redovisning imorrn. Men är för trött så jag går o lägger mig snart. Ser fram emot imorrn! Stan med mamma efter skolan - ska kolla på höstskor och förhoppningsvis köpa ett par. Sen på kvällen bär det av mot Malin L där resten av tjejerna kommer hålla hus. Feest i heela huseet!

Det som köptes lite spontant idag på lunchen (åt med tjejerna på stan) var det foundation som jag skrev om häromdan. Vi hade en väldans lång lunch så efter lunchen gick vi in på Make Up Store (förövrigt har MUS väldigt bra kvalité på sina produkter. INVESTERA!!) för att kolla lite o tänkte jag: äsch, kan ju lika gärna köpa den. Och så gjorde jag det. Kunde inte vänta så jag provade den i skolan redan, haha. Den täcker riktigt bra, passar min hudton perfa (verkar det som iaf ...) och är inte tjock och geggig, utan fast och kompakt i en dosa. (Med en spegel i). Superbra. Återstår bara att se om jag får finnar av den. Då blir det adjö med den och 269 spänn som jag la ut på den. Ifall inte - då är detta ett underbart köp.


Inköp.

Åker till stallet om en stund. Det tar en himlans massa tid att bara åk dit. Måste byta buss också vid rese. ÖNSKA MIG LYCKA TILL. Kommer vara stel som en pinne på hästen om den fortsätter dra som den gjorde förra gången. Usch.
När jag har kommit hem igen, slutar åtta, är hemma runt halv nio, visar jag vad jag köpte idag under lunchen!


Humdedum. Ny header kanske snart?



Ställde mig framför kameran och knäppte lite bilder. Kan det va så att jag lyckats få tillräckligt bra bilder till en ny header? Får se. Får knäppa av lite mer bilder nån annan dag. Sen lite trix med bilderna och vips så har man en ny header. Men det blir långt fram. Nån dag ... 

Har inte gjort nån matte alls. BLÄÄ. Hur ska matteprovet gå imorrn?

Ovanligt trassel.

Haha, har ni läst om detta på Aftonbladet? Stackars Älg. Hoppas detta aldrig händer mig, och om nån skulle få mig på bild skulle jag garva ihjäl mig. HAHA herre jösses.

>> http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13585660.ab


Högt över molnen.

Retuscherad av mig såklart.

Min klass är ju för härlig. Det är lustigt, men vi har kommit varandra otroligt nära på bara dessa tre veckor som vi har gått i skolan. Alla är ju hur kramgoa som helst! Jag ser verkligen fram emot 3 år med min klass.

Så jag hittade denna bild på fb. HAHA. Hela klassen uppe på skåpen. Assköna! Förresten så lyckades några killar i klassen bära upp Karro och slänga upp henne på skåpen idag. Haha, hon var så söt, hon fick hjälp av Jocke att hoppa ner. (Och det var inte ens långt till golvet, haha)

Fika är absolut inte bra. Egentligen.

Kom hem runt tio över fyra. Slutade halv tre men ehh ... satt kvar på ett café med Alicia och Stella. Usch. Caféer förstör min ekonomi och gör mig tjock. Dåligt inflytande är vad mina tjejer har! Men det var ju trevligt sällskap.

Idag har jag en hel del matte att göra. Redan imorgon har vi årets första prov på ett helt mattekapitel. Ska sätta mig om en stund och göra klart resten av kapitlet.

På fredag ere feeest hos MALIN! (Inte du MalinMalin, utan en annan Malin). Ska bli feeetkul.

Fiket idag. Haha.


Löööve.

Bästa remixen på Alejandro. Förstört öronen med denna.
Vid 1.32 börjar the partayyy.


En kallelse.

Gick in på Make Up Store efter fikat och jag hittade precis vad jag har sökt efter länge! Ett bra foundationpuder för sisådär 259 spänn. Som hittat. Denna foundation är i puderform men är en aning krämig så man ska använda en svamp som applikator för bäst effekt. Men man kan också använda borste för ett mer pudrigt resultat. Funderar på att köpa det snart. Jag känner absolut att det kallar på mig.


NA1a ♥

Jag sitter näst underst. Och drar i Jockes öra.

Lektionerna har varit helt ok. Det är mellan lektionerna som man är mest aktiv. I alla fall våran klass. Kramklassen nr 1? Heh! Efter skolan stack ett gäng av oss till Espresso House. Satt och pratade snusk. Jag är säker på att hela Espresso House hörde vad vi sa och att Sandra ropade att hon gillar fotsex. (Ironi åsido). Trevligt umgänge.

Mysigt.

Slutade runt tjugo över fyra. "Råkade" stanna kvar på skolan tills sju eller nåt. Ursäkten var att vi väntade på att det skulle sluta regna. Ett helt gäng av oss var kvar innanför ytterdörrarna. Ingen verkade vilja lämna gänget. Men en efter en gick efter en stund och tillslut var det kanske bara fyra av oss kvar. Vi hade det så mysigt, vi satt halft på varandra och snackade, haha. Jag älskar min klaaaaass!

Dåligt bloggande idag men jag har rätt mycket läxor att göra, som heller inte kommer bli gjorda. Plus att jag är trött.
Godnatt!

ps. Fyfan vad jag ser ner på folk som röker. Speciellt i ung ålder.

Kokostoppar.

På marknaden i Borensberg i lördags köpte vi bara ätbara saker. Bland annat fem påsar naturgodis och kokostoppar! Dessa är ju så goda att man kan äta sig illamående. Jag har redan smygätit en idag. Nyss åt jag en och jag vill nog ha en till. Perfekt mängd choklad och vitt fluff i ett.


Nytt runt halsen.

Gick runt så här på stan idag. Halsbandet är nytt ifrån USA. Forever 21.
Uppsättningen i mitt hår gillar jag väldigt mycket faktiskt. På bilderna ser man inte så tydligt men det är bara en vanlig hästsvans med en hårslinga virad runt snodden som jag har fäst med en miniklämma. Jättesnyggt och superenkelt. 





Stan idag med Anhthu.

Har precis kommit hem efter en stund på stan med Anhthu. Det var väldigt kul att träffa henne och ha lite gammalt hederligt snack. Kollade runt på höstskör också. Hittade ett eller två par som skulle kunna bli mina. Dessutom fick Anhthu sina presenter av mig idag när vi satt på Espresso House. Hon verkade gilla dom! Gav henne Hot Cheetos (superstarka chips från USA), två påsar Skittles (också godis från USA) och ett presentkort på Vagabond. Hon älskar ju deras skor så mycket.

Pappa (som är i sommarstugan) ringde mig på bussen och frågade om jag hade klippt gräset och gjort rent gympaskorna. "Ja" sa jag. "Nej" var verkligheten. Så nyss när jag kom hem började jag göra rent skorna. Nu ska jag ut och klippa innan pärona kommer hem.

Trötter. Och aj (!) min tå.

Kom hem rätt så sent från kalaset. Satte mig och kollade på film med mamma och pappa vilket händer rätt sällan. Numera är jag himla trött på kvällarna och orkar aldrig se på film. Nu är jag alltså jättetrött och kommer slockna så fort jag lägger huvudet på kudden.

Hos min kusin råkade jag slå i stortån så in i bängen att en stor skinnbit flashade allt blod som fanns under (en hel del alltså). Lustigt nog gick inte nageln av. Det slutade i en fruktansvärd öm och omplåstrad stortå.

Good night folks!

Ja. Precis som ni gissade är det mina korvliknande tår som är på bild.

Bra låt.

Älskar den.


Mobilblogg.

Det är himla tråkigt att gå ensam med sina föräldrar på marknad. Det enda som håller mitt humör uppe är att jag har låten "Bögarnas fel" på replay i huvudet. HAHA. Den har fastnat. Men den är ju lite småkul. Fråga mig inte varför. Killarna i klassen har sjungit den under veckan. Tanks to them liksom.
Nu beger vi oss mot lillkusinen och hans kalas.

Kalas!

Dagens sminkning.

Alldeles strax åker jag med mamma o pappa till min kusin som har ett 7-årskalas. Innan dess ska vi på marknad nån stans i Sverige (??). Kommer inte hem förns ikväll antagligen.

Lockar.

Tidigare har det ju pratats en del kring den här locktången. Främst för att just Kenza använder den. Själv äger jag ingen locktång. Fixar lockar och vågor med plattången. Men jag har kommit fram till att det blir mycket snyggare med en tunn locktång, som denna (bilden) - 19 mm i diameter. Borde den köpas? Känns som så.
... Dock har jag ju kollat igenom Elle och Trendbibeln och det finns en hel del som har hamnat på (önske-)shoppinglistan. Nu gäller det att prioritera.



Dagen blev inte som jag trodde.

Skoldagen var rätt slö, hade bara tre ämnen och Kemin, då vi istället hade Biologi av nån anledning, var oändligt långtråkig. Efter lunch hade vi idrott - sprang 2,5 km i Rydskogen. JÄTTEKUL. Not. Trodde jag skulle få över 15 min men lyckades på 13 min 55 sek. Under dagen hade jag snackat med några tjejer om de ville fika efter skolan av anledning att jag inte ville sitta hemma ensam på en fredagskväll - som jag gör nu, utan liv. Efter springturen drog alla ur och jag blev ensam.
Köpte mig Elle (HÖSTENS TRENDBIBEL I DETTA NUMMER!!) och insåg att jag skulle få tillbringa fredagskvällen ensam med en tidning.

DÄR HAR NI (ett rätt så) NORMALT LEENDE PÅ BILD!! (Jag syftar på hur mitt leende ser ut utan tandställning)

Hur?

Någon vet tydligen lite för mycket. Hur fasen gick det till?

Ridningen var ... komplicerad. Så mycket att fundera på. Det var lite svårt därför att jag red en häst som är väldigt aktiv vilket jag kan ha lite svårt med för jag har problem att bromsa såna hästar när de rusar iväg, hehe. Galloperingen var i alla fall väldigt kul. Jag har otroligt mycket att lära på kort tid om jag ska stanna i gruppen.

Nu ska jag sova. Har egentligen matte att göra men orkar inte. Sömnen är för underbar.


Bra dag.

Hinner inte uppdatera särskilt mycket därför att idag är det ridning! Det är ikväll som jag hoppar upp till den avancerade gruppen, vilket kommer bli superkul! Ser fram emot det. Måste därför göra iordning mig. Har matteläxa tills imorgon men det får vänta tills jag kommer hem ... runt nio.

Förresten! Träffade Malin och Becca idag och det var ASKUL!! Saknade dom så himla mycket! Malin träffade jag när vi tjejer var på väg till Karamella. Sprang över gatan och skrek MALIIN!!! med öppna armar. När jag hade slutat gick jag med Tippen och Caroline till busshållsplatsen. Hörde nån som sa Anna, Anna, Anna och så var det Becca! Då skrek jag HEEEJ BECCAAA!!! och blev superduperglad! Jag menar,  vi är bästa vänner - hon går ju på Berzan och jag på Katedral vilket innebär hårda stunder när vi är isär. Så det var väldigt kul att åka buss med henne hem. Anhthu träffar jag på söndag (om jag inte har helt fel Anhthu?) och det ska också bli kul att se henne!

Förövrigt har jag varit på väldigt bra humör. Positivt.

KOLLA VAD BRUN JAG VAR FÖRUT!??!?!?!!!! Om man ändå kunde se ut så jämt ... Nu träder blekfisen fram istället ... Och dessutom så har den här bilden absolut ingen retuschering. Så det SÅ. (Ni vet, jag fixar ju ljuset och färgerna ibland)




RSS 2.0