populärt bak

Fyra och en halv timmars sömn blev det för mig. Hade ju lovat att jag skulle fortsätta dekorera lite på 100-planet i skolan. Jag var klar en kvart innan skolan började. Hade med mig en pumpa till skolan för att ha på bordet när vi säljer chokladbollarna. Men den hade jag inte hunnit skära ut så enda alternativet var att göra det i skolan. Så redan innan jag åkte till skolan tog jag med en täljkniv ifall att. Jag vet, att ta med kniv till skolan känns inte helt dunderbra. Men till en pumpa bara liksom? Så det packade jag ner. Nu har jag slagit mitt eget rekord och skurit ut en pumpa på skolans toalett. Papperskorgen full med oranget gegg och pumpakärnor. Undrar vad elever och städpersonal tänker när det ser det. Skitsamma. Den blev helt ok. Försäljningen gick otroligt bra! Verkligen kul att chokladbollarna var så populära. Kanske var det på grund av att vi gjorde reklam ganska tidigt så att alla visste om det ... eller så var de bara så fruktansvärt snygga. För våra tidigare bullar blev goda, men inte särskilt vackra. Becca kom också under lunchen och hälsade på. Blev otroligt glad! Hon är den närmsta vän jag har och får alltid ner mig på fast mark när vi umgås. Att gå på en annan skola än Becca är som att flytta hemifrån till en annan ort. När jag väl träffar henne känns det som hemma. För med henne kan jag alltid vara mig själv och hon bryr sig inte om jag är konstig. 
 
Jag hade hoppats på att ha en händelserik kväll men mina ögon är tunga som bly redan nu. Orkade inte ens med till mina kusiner för att fira en födelsedag och har ganska dåligt samvete. Men hur kul är det för dem om jag ligger i soffan och snarkar? Får bli en ensam filmkväll och äta något smaskigt tills jag slocknar. 
 

pumpkin day

Sorry peeps. Har haft en fullspäckad eftermiddag.
Hade sovmorgon, tack gode gud. Drömde en dröm inatt om mig och mitt skåpspan. Han har skåp typ två meter bort och är så jävla snygg. Tack vare drömmen njöt jag hela bussresan och var ovanligt glad på morgonen. Malin märkte klar skillnad och undrade vad det var för fel på mig. Heh ... Skoldagen har varit ganska chill men efter skolan har det varit chopchop. Från fyra till fem hjälpte jag tjejerna i elevkåren med Halloweenpyntet på 100-planet och i matsalen. ÄNTLIGEN en rolig och annorlunda miljö. Hade jag fått bestämma hade jag lagt minst en tusenlapp på pyntningen av Halloween och ytterligare på annat pynt inför andra högtider. Jag tror att gör man mer saker som är synligt för eleverna, kommer elevkåren få mer tillbaka av eleverna. För nu vet typ ingen vart kårens pengar går till. Kanske någon enstaka fest som de anordnar till eleverna. Mer synliga saker kanske skulle peppa oss elever. Efter skolan åkte jag hem direkt och köpte karamellfärg till bakningen. Hann äta en skål nudlar innan tjejerna dök upp hemma hos mig. Sen började det roliga! Vi färgade kokosen och pärlsockret och rullade på. Än har jag inte räknat bollarna, hoppas det blev tillräckligt. Fina blev de i alla fall. Nu ska jag skriva en svenskauppgift. När den är klar ska jag skära ut en pumpa om ögonlocken inte hunnit falla ihop. Dessutom lovade jag elevkårstjejerna att komma tidigare till skolan för att fortsätta pyntningen. Jösses, jag lovar för mycket. Jag vet redan nu att jag inte kommer få mer än 6 timmar sömn. Men detta är fettvärt för sedan väntar ett lov på 216 timmar. Och alla dessa timmar får jag sova om jag vill! 
 

Not my day

Ojoj vilken dag. Hade samlektion på morgonen och kom försent därför att jag inte kunde hitta min mobil på morgonen. Tydligen låg den redan i min väska men hade redan missat bussen. Blev så jävla sur på mig själv, haha.  Väl på samlektionen hade vi diskussion om ett ämne och läraren frågar "vad tycker ni?" Knäpptyst så efter ett tag slänger jag upp handen i vädret för att unvika tystnaden. Sen så fortsätter det så under hela diskussionen. Pinsam tystnad hela jävla tiden. Jag klarar det inte. Kan inte nån bara öppna mun eller? På lunchen skulle jag träffa Becca för att äta lunch med henne. Väl på Berzan ringer jag henne och undrar vart hon är. Säger att det var på fredag vi skulle ses. Men ingenstans i våra sms hade hon nämt det. Hade alltså slösat en kvart av min 40 minuter långa lunch. Blev så sur att jag inte ens ville träffa henne på fredag. Men sen lugnade jag mig och allt blev bra. Efter språket hjälpte jag Josephine att klippa ut dekorationer till fredagspyntet. Trevligt. Hann vara med på musiken i en kvart och fick som straff skriva en uppgift på det läraren hade gått igenom. Fan. Efter skolan samlade jag ihop föreningens pengar för att köpa ingredienser till fredagens bakförsäljning. Två hundralappar och hundra enkronor skulle få plats i min plånbok. Gick inte att stänga den. När jag råkar luta på plånboken faller alla hundra enkronor ut  och sprider sid åt alla håll på golvet i korridoren. Inte min dag idag. Sedan stod jag inne på netto och skulle betala. Enligt min uträknade plan skulle allt gå på ca 230 kr. När kassörskan sa 295 blev jag förvånad men jag hade 300 med mig så det funkade. Så jag gav honom de två hundralapparna och sa sedan "har lite mynt också ..." och häver ur mig en näve enkronor ur min jackficka. Direkt sa han "det där kan inte jag räkna, det får du ta med banken". Panikartat säger jag "men hur ska jag betala då? Jag har ju inga andra pengar!". Sen upprepar han priset: 195 kr. Jag hade alltså hört fel och allt var egentligen ok från början. Typiskt. 
 
Nu är jag hemma och jag har ätit alldeles för mycket choklad idag. 
 
Gud, ibland saknar jag mitt blonda hår. Speciellt att det var långt. Nu försöker jag får det att växa i racerfart. Kommer säkerligen tröttna på det när det väl är långt och då hugger jag av det igen! 

ojoj

Idag blev det ovanligt mycket träning. Lustigt att jag orkade med. Fick välja fritt på idrotten, sprang ute med Malin och gjorde styrkeövningar. Tog bussen hem med Peyda och lyckades övertala honom att springa med mig så att jag skulle få snacka med honom om en sak, för han var knäpptyst om det på bussen. När joggingturen var klar och jag klev in innanför dörren frågar mamma direkt om jag ska med och träna. Jag bah, jaha ok då. Men under dagan gottade jag mig i en väldigt god cupcake gjord av två fina vänner i klassen som ville fira Sune så fyllde 17 idag. Väldigt snällt av dom! Jösses amalia inatt vaknade jag av att mitt långfinder kliade som satan. Det. Ville. Inte. Sluta. Och det sved och sved. Vaknar upp på morgonen med ett finger tjock som en korv och lika röd som en tomat. Vafan? 
 
Efter att vi hade slutat skolan övade Karro, Johanna och jag på lite låtar. Kul när det låter bra såklart. 

spooky snacks

Tjenatjena. Woho halloweensnacks på fredag till Katedral-peeps! Ta med 2 spänn. 
 
Stod ut med dagen tack vare lite godis och två mackor. Behöver göra två engelskauppgifter som jag låtsas ha skickat till läraren med att de inte kommit fram. Det verkar funka. Han går på det i alla fall. Dessutom ska en svenskauppgift göras. Yay. Jag har hur mycket som helst på axlarna. 
 
Det är så kul att göra affischer, har gjort flera av skolans affischer på tvn utanför kårrummet. Kul att de uppskattas! Denna gäller för vår bakgrupp, glöm det inte!
 

squats

Tränar man för ofta i början kan det ju bli så att man tröttnar, som du säger Sandra. Förhoppningsvis gör jag inte det. Idag gick jag ut och sprang igen och när jag kom hem gjorde jag två olika minipass på verandan, mage och rumpa. Dessa pass kör jag med hjälp av workout trainer-appen som jag skrev om. Väldigt lätta och ganska roliga att göra. Nu känner jag äntligen av träningsvärken i mage och rumpa, bevis på att man jobbar! Ganske springer senare ikväll. Mysigast är att springa på kvällen när det är mörkt och det får gärna dugga lite eller regna lätt. 
 

Anastasia

Jag lyckades kombinera joggningen och konsum! Träningsvärken lyckades inte hindra mig och att springa i lätt regn var ganska härligt. Sprang förbi konsum och köpte några få godisbitar och en till pappsen. Ikväll ska jag se på en Disneyfilm, nämligen Anastasia. Den var min favorit som liten. Lite annorlunda än de andra prinsessfilmerna. Plus att killen hon haffar är ju så snygg. 
 

trainer

 Som jag sa igår blev det ett träningskort idag. Av nån anledning vaknade jag klockan åtta och var utvilad. Jocke smsade och ville hitta på något, tydligen var han också uppe. Så vi två stack till gymmet runt halv elva. Jag har laddat ner en app som heter Workout Trainer. I den finns alla olika träningsformer och hur man utför dem. Det finns program som man kan följa så att man kör sitt eget lilla pass. Den är verkligen super. Med hjälp av den tränade jag rumpa och lår samt magen. Ganska mycket träningsvärk i benen från igår och ännu mer idag. Trots det känner jag för att gå ut och springa. Det blir så varmt i gymmet annars. Skönt att vara ute. Får jag för mig att träningsvärken är för mycket går jag ner till konsum och köper godis annars. Bra val, jag vet! 
 

tillbaka på spåret

Efter mer än en månad och två förkylningar stod jag i mina löparskor och träningsbyxor igen. Så himla härligt. Fråga mig inte varför jag inte har tagit itu med det tidigare men efter en portion pasta och köttfärssås kände jag att det var dags att röra på röven. Istället för den vanliga löprundan i spåret sprang jag runt i området bland husen istället. Ganska mycket roligare, kika på alla nybyggda områden. Blir förvånad varje gång. Höll ut i tre kilometer sen blev det hemåt. Jag menar, hur mycket mer kan ni förvänta er av mig liksom? Under löprundan stannade jag för att träna baken och jösses vad anfådd jag blev. Jag ska banne mig ha en snygg rumpa inom en rimlig tid. Imorgon ska jag köpa mig ett gymkort igen och börja träna regelbundet. Nu säger jag inte detta för att låta det rinna ut i sanden. Har nämligen en idrottsuppgift att göra om min träning och den uppgiften går ut på att vara regelbunden. 
 
Nya träningsbyxor! Snyggare och bättre. Till skillnad från mina förra ser man faktiskt att dessa är för träning då mina förra såg ut som vanliga tajts. Med snyggare kläder blir man mer peppad, inte sant? 
 
Fina träningsstrumpor va? Haha. 

Lång dag

Jag är så trött att det sticker i ögonen och klockan är inte ens nio. Jag har varit vaken sek klockan sex. Varje morgon vet ni. Men just denna morgon hade jag sovmorgon med det kom jag inte på för ens jag var klar och åt frukost. Fasen. Hade en otroligt tråkig föreläsning i skolan av ett par treor. Rent ut sagt var de dåliga. Efter skolan gick jag direkt in till stan för att möta upp mamma för lite shopping. Mötte upp pappsen lite senare. Gick i alla skobutiker för att hitta ett par perfekta skor. Råkade bli två par skinnskor istället. Fick en hög med underkläder också, skitbra. 
 
Kunde ju inte fota alla trosor såklart, men nattlinnet är jättefint och skorna är underbara. 

Konserter hit o dit

Mer sex & samlevnad under dagen. En föreläsare var grov i munnen så att säga. Riktigt rolig snubbe. Hade musiklektion och jösses vad våran klass har svårt att komma överens om något. Men är jag förvånad? Alla klasser är väl så. Man blir så irriterad. Inget går som man själv vill och inget går som nån annan vill. Till slut bestämmer musikläraren alltihopa i alla fall. Så får det fortsätta vara så kommer allt att funka. Han bestämade också vem som ska göra vad i julkonserten. Johanna och jag sjunger lead i en låt tillsammans med Simon ... intressant. I en annan låt ska jag spela tre gitarrackord som jag kan lika lätt bakom ryggen med stängda ögon. Jag hoppas innerligt att årets julavslutning blir något värt för skolans stackars elever därför att förra året var det inte mycket att hänga i granen. 
 
Dagens smink. Inte mycket till färg. Men det är inte mycket färg i ansiktet som används.
Rutin: foundation, concealer, puder, vattenfast eyeliner, mascara, gråbrun ögonskugga, ögonbrynskugga och rouge. 
Eyelinern drar jag tunnt från mitten av ögat och gör den tjockare utåt ögat och slutar med en liten böj. Det gör ögat lite smalare, för jag har inte så breda ögon, utan ganska vida/klotrunda så det ser bättre ut på mig. Ögonskuggan ger är inte i någon färg, utan det ska se naturligt ut så att ögonlocket och ögonbrynsbenet får tydligare benstruktur. Ögonbrynen fyller jag i med en mörk ögonskugga. Har använt penna tidigare men det blir naturligare men ögonskugga. Använder en sned smal borste. 
 

Dagens snack

Kort och skön dag. Sex och samlevnadssnack i aulan. De flesta visste väl redan det mesta men man fick ju lite att fundera på, haha. Kom hem och har inte gjort någon nytta. Ikväll ska jag jobba från klockan sex till nio. Jobbet jag har är så sjukt tråkigt. Ringa runt och ringa runt. Vill verkligen ha ett annat jobb, där man är ute och möter nya människor, tex på ett café. Som telefonist är det inte mycket möte och lågt betalt om man inte får in så många bidrag/betalare. Lönen är alltså helt beroende på hur bra man presterar. Ovärt.
 

Rainy days

Det som händer i skolan är ganska tråkigt och ingenting utanför skolan är särskilt roligt. Där har ni anledningen till få inlägg. Malin har fått för sig att åka till Australien efter trean. Sure, jag är på! Men tragiskt nog har vi lite olika visioner hur vi ska spendera våran resa. Hellre skippar hon fyra dagar i Shanghai för att spara pengar och lägger hellre pengarna på dricka och fest i Australien. Min idé var lyxigt i Shanghai, chill i Australien med lite sightseeing, lagom fest och lite spontana grejer. Synd att Malin är av den spontana typen. Förresten vill jag åka till Alperna under sportlovet och tågluffa med tjejerna i sommar. Fan vad mycket pengar jag måste spara. Hur ska det här gå till? Jag har ingen jävla clue. 
 
Regnade hur mycket som helst när jag var på väg till bussen. Kom på att hade jag varit busschaufför eller kört bil hade jag kört i alla vattenpölar bredvid folk så att de blev dygnsura. Haha, bara för att jävlas. Det verkar vara så jävla kul. No harm intended. 
 
Måste bara få prova nån gång.
 
Hahah, shit. Alltså kolla tåget. 

Chill

Jag hade en härlig sovmorgon till klockan ett idag. Hade en lektion och slutade tjugo över två. Fikade en stund med två vänner men trots att vi sa att vi skulle plugga blev det självklart inget gjort. Åkte hem och på bussen var det en kille som lyssnade på Gangnam Style på repeat och det hördes i hela bussen. Man bah åh sjukt mig. Kan folk inte fatta att de inte kan ha hur hög musik som helst i hörlurarna? Fattar de inte att den "läcker" ut?? Stör mig sjukt mycket på det. Plus att det inte är något man vill höra på. Nae, uschibusch. 
 
Ska väl ta tag i matten nu. Puss o kram. 
 

Glassigt

 Känns som om jag börjar leva på power king nu för tiden. Åtminståne en gång per dag, helst under förmiddagen då jag fungerar mest troligt som en zombie. Nu fattar jag hur folk som dricker kaffe på morgonen känner. Helt stört. Förresten har jag varit väldigt effektiv idag. Arbetat under lektionerna. Jag vet, duktigt av mig. Kom hem, åt mat, åt glass. Sjukt gott med chokladglass med chokladsås och chokladbitar i. Ni som känner mig vet att choklad enligt mig is da shit. Lär mig franska och börjar greppa grejen med verb i olika tempus. Nu ska jag nog ha lite mer glass. 
 
Slänger in en dagens outfit. 
 

make up

Försäljning av bullar i skolan var ganska kul - när jag inte satt ensam, vilket jag fick göra i ca 45 min. Sen kom några snälla människor och var mitt sällskap. Hann inte äta någon lunch men som tur var hade jag två supergoda mackor med mig. Muuuums. 
 
Gick in till stan och köpte mig både foundation och concealer. Det är så sjukt svårt att hitta rätt färg till sin hudton. Gick in på Make Up Store och snackade minst 10 min med tjejen där om hur man använder saker si o så. Jag trodde jag visste en hel del om smink men ack det gör jag verkligen inte. Drog till Kicks sen och fick ytterligare info om en massa saker. Slutade med en foundation och concealer som sagt. Bra köp där. Slipper gå runt orange på morgonarna och fläckig på eftermiddagarna. 
 
Fick ett ryck efter att jag kommit hem och skulle ställa in de nya inköpen i mitt badrumsskåp. Där har jag inte städat på ett år så jag beslöt mig att nu fan ska det bli snyggt här. Och det ska gå att hitta. Nu är allt prima. 
 
Läxorna återstår och det ska jag borra ner mig i nu. Ha en go kväll. 
 
 Foundation och conealer från L'Oreal

vardags

Jag börjar bli så blek att det näst blekaste pudret från Make Up Store är för brunt för mig. Måste köpa mig ett nytt. Mitt nuvarande är inte ens slut. Snacka om att slösa pengar på att alltid anpassa sig efter sin hudton. 
 
Dagen har varit kort - hurra! Ingen engelska- eller svenskalektion. Har två prov på fredag och inget av dom är jag förberedd på. Hur fasen ska det gå? 
 
Träningen går åt fanders. Måste ta tag i den när latheten har lagt sig. 
Nu: livar upp stämningen med nudelsoppa ... yay
 
 
 
 
 
 

Rapport

Ååååh. Ledig dag och jag har inte gjort något vettigt under dagen. Det är nu som det börjar brinna i baken och jag måste sätta igång med sam-rapporten. För att fira min lediga dag köpte jag mig en Ben & Jerrys. Tyckte jag var värd det då jag inte har ätit ur en sån förpackning på mer än ett halvår. Mums. 
 
Sam-rapporten då. Jag har skrivit 700 ord och jag har ett helt parti kvar att skriva om, för- och nackdelar samt en stor diskussionsdel. Dessa områden ska klämmas in på ca 500 ord. Kommer aldrig gå. Får göra som Karro och klämma ihop texten så mycket som möjligt så att det precis blir tre sidor. 
 
Skulle läsa ett dokument från en hemsida om borgerlig regering. Fick ladda ner det och det var sparat som textdokument, ni vet anteckningsprogrammet. Allt var bara allmänt fucked-up. 
 

Drömmar

Inatt hade jag en riktigt konstig dröm. Jag drömde att jag hade pojkvän (yes jag är förevigt singel) och jag var upp över öronen kär i honom. Men det konstiga var att var ful. Han var så FRUKTANSVÄRT ful. HAHA, vafan är det här?  I drömmar ska man drömma om sin prins som är gudomligt snygg. Ae, jag förstår ingenting. Jag har bara varit allmänt lustig den senaste veckan. 
 
Idag kan jag vara uppe sent och jag kan vakna sent imorgon för imorgon är det en underbar studiedag. Precis vad jag behöver. Jag ska fucking plugga. Ösch. Förresten - idag fick jag en komplimang från min franskalärare om att hon tyckte om min sminkning och främst mina ögonbryn. Ha! Werid. Men kul. 
 
Hittade denna bild och det är så sant som det kan bli. Jag trivs i mitt eget sällskap.
 

Zombie

Jag vet inte vad det är för fel på mig. Jag går runt under dagen och bär på en massa ilska eller irritation. Jag vet inte vart den kommer ifrån. Och jag tänker på saker som får mig på dåligt humör. Vad är det här? Dessutom är jag helt galen i sötsaker just nu. Just nu - det kanske jag har varit hela tiden. Men nu märker jag verkligen av det, jag kan inte vara utan sötsaker när jag kommer hem. Jag gissar att det är mensen som spökar. Kanske har jag pms. Jag vet inte. Men det är inte kul. Jag är sur och tjock liksom. 
 
Hahaha, den här bilden är ju för rolig. Känner mig lite som en zombie ibland.  
Inte för att jag duschar i mölk då. 
 

Illa

Nae. Dagen började väldigt dåligt. Jag hade sovmorgon men vaknade upp av mig själv för jag trodde att jag hade sovit förbi larmet. Sen vaknade mamma och var på allmänt dåligt humör och gjorde mig också på dåligt humör. Stod på busshållsplatsen och väntade på bussen som var flera minuter sen. Kom fram i tid som tur var. Väl i skolan berättade Alicia att jag hade missat Sam-lektionen och därför hade vi faktiskt lektion och inte sovmorgon. Great. Ytterligare frånvaro. Fan. Under dagen kände jag mig allmänt plufsig och usch. Byxorna satt inte bra (har aldrig gjort) och hela jag kände mig ful och ofräsch. På toppen av detta missade jag min SYO-tid därför att min jävla mobil inte påminde mig. Påminnelsen var på. Helvette. Hinner jag inte till honom imorgon kommer jag få ytterligare frånvaro från mitt IV-val som jag har SLUTAT PÅ. Jag kom hem och var hungrig och deppig. Kände att jag var värd en påse godis och en Ben & Jerry. Så blev det inte. Jag har noll fickpengar och 1,92 kr på kortet. Fick unna mig världens godaste polarbröd och joghurt med flingor istället. Nu har jag en mindre hög läxor att göra. 
 
Hoppas ni har haft en bättre dag än mig. 
 
RSS 2.0