Flow

Är musiken tillräckligt bra så sitter man även på toan och dansar. Min verklighet just nu. 
 
Jo men tjena alla mina kroppsdelar fungerar som de ska och psyket är på högvarv. Äsch, jag måste stänga av musiken. Jag kan inte tänka och lyssna samtidigt. Det har gått sisådär tre veckor av sommarlovet och det är hundra år kvar av det. Sista dagarna i skolan var repetitionsdagar och man var 100% social av dagen. Ingen vila för hjärnan. Folk var överallt. Nu är jag ensam och det bästa jag har här hemma är några krukväxter.
 
Jag sitter här och funderar på vad fasen jag ska göra om dagarna. Jag behöver rutiner! Innan sommarlovet började lovade jag mig själv att jag ska fokusera ordentligt på min träning och äta rätt dessutom. Och se här! Jag har hållt mitt löfte än så länge! Mina dygn kretsar alltså kring sova, äta och träna. Det går skitbra. 
 
Häromdagen blev det volleyboll med ett härligt gäng vattenpolospelare, bastu och olaglig simning inne på tinnis. Därefter väldigt trevligt inne på Platå. Dagen efter blev jag skyldig en nära vän en förklaring och situationen löste sig, tack o lov. Ni förstår mina vänner, uppstår ett problem måste jag lösa det. Nu är livet på G och snart kanske jag drar utomlands. 
 
 

Filmkväll

Jag har varit så fruktansvärt trött idag. Somnade i aulan när jag la mig ner på sätena. Jag har försökt överleva på cocacola och onyttigheter som höjer blodsockret men det har fasen inte hjälpt. Ikväll är det biomys med päronen. Lär få köpa mig ett dussin energidrycker och spä ut dem med dextrosol. 
 
Ikväll ska jag se The Great Gatsby! 
 

good start bad end

Idag har det varit repdag! Av nån anledning brukar jag vara på så bra humör när vi kör igång med rep inför olika konserter. Det är så kul att faktiskt äntligen få stå på scen och öva musik och sång. Det gör mig riktigt happy. 
 
Under eftermiddagen träffades klassen för lite mysigt häng i kungsträdgården. Det spelades brännboll och bjöds på fika! Möööms. 
 
Just nu är humöret inte på topp. Det var det förut men sen så frågade jag mina föräldrar en sak och en jobbig diskussion urartade. Nu är jag bara deppig. Det blir inte nåt roligt avslut på detta inlägg. 
 
Mitt nya favoritlinne.  
 

jäkla sömnproblem

Kan man inte få sova ordentligen nån gång? Imorse vaknade jag och insåg att jag hade sovit en kvart för länge. Så jag hoppade upp såklart. Sminkar mig och gör mig helt klar. Bara frukosten som väntar. Och så öppnar jag badrumsdörren och kikar på klockan. Vad är klockan? Jo, klockan är fan sju minuter över sex! Vad i helvete? Inser att jag gick upp en timme alldeles för tidigt. Vanligtvis brukar jag stiga upp runt sex. Nu gick jag upp kvart över fem. ÅÅÅHH. Det här har hänt flera gånger. Blir alldeles galen. Nu är jag trött också. 
 
Retuschering är bland det bästa och roligaste jag vet. Den här bilden tog jag i fullt solljus. Fick kämpa för att hålla ögonen öppna så länge. Men det gjorde bilden skarp! I photoshop gjorde jag bilden svartvit med mycket kontraster och lät sen min naturliga ögonfärg skina igenom, inte den blåa färgen, men det lilla brun-gula jag har.
 
 
 

Assflash

Alltså ni ska veta. Ni ska bara veta. 
Imorse tog jag på min lilla favoritklänning. Tänkte att den passade utmärkt med tanke på det fantastiska vädret. På vägen till bussen insåg jag faktiskt HUR liten klänningen var. Lite vind och kjolen fladdrade lite och klänningen gav en intim vink av min stjärt. Tänkte att detta var väl inte smartaste valet. Väl i skolan insåg jag hur stort mitt problem var. Bara upp för trapporna såg man skinkorna underifrån. Och tror ni att jag var så smart att jag valde ett par döljande trosor? Nej för i helskotta. Valde självklart ett par gula spetstrosor som visade mer hud än vad ett par bara ben kan lyckas förmå. Jesus christ. Utomhus fick jag använda båda händerna för att hålla ner klänningen. När jag och Nadja hade köpt glass blåste det lite lagom och jag hade bara en hand fri. Plötsligt kom en liten vild vind under kjolen och den åkte upp både fram och bak. Vad jag än gjorde med min fria hand så ville inte kjolen åka ner, den fortsatte att fladdra i vinden som om den tyckte att det var skitkul att flasha mina skinkhalvor! Samtidigt höll jag på att tappa glassen i min andra hand. Lyckades dessutom spilla på klänningen och mellan tuttarna. Åh du milde. Många lär ha sett min rumpa denna dag. Heh ...
Lovar att några gubbar satt o smålog. 
 
Citat från Nadjas blogg:
"Efter det så drog jag och Annie för att köpa glass men det uppstod lite komplikationer med Annies klänning, jäkla i-landsproblem men fan vad kul det var. Kunde inte sluta skratta. Värsta wannabe- Marly Moonroe."
 
 

pretty good peeps

Woho! Trots att Cilla, biologiläraren, ligger långt ner på min favvo-lista så är hon allt gullig när hon bjuder på kladdkaka, grädde och saft! Under denna lektion fick jag tillbaka mitt biologiprov. Jag som trodde att det var vårt senaste prov fick panik när jag såg att jag hade missat två sidor av provet, men det spelade inte så stor roll för jag fick ändå godkänt. Men sen gick det upp för mig att det var kursens första prov som jag tidigare var GARANTERAT säker på att jag hade fått icke godkänt på. Jag menar, jag satt och gissade mig igenom hela provet och gick efter 20 min. Fatta min eufori när jag förstod att jag faktiskt, mot all förmodan, att jag fick godkänt?! Jösses. 
 
Vi slutade biologin tidigt och satte oss på trappan utomhus i den underbara solen. Sen vare lunch och fucking hål från 11 till 15. FYRA TIMMAR. Waaahh. Ingen fysik och ingen engelska. Hade muntligt matteprov i 20 min kl 15. Sen ännu ett hål fram till kl 16. Under tiden unnade Nadja och jag mig varsin fet glass på Ben & Jerry's. Sista lektionen var ett svenskaprov. Najs. 
 
Idag fick jag för mig att ta med mig systemkameran i väskan. Fint väder och chilldag skulle ju kunna resultera i några schyssta bilder. 
 

döende

Ganska chill att sitta och dega här hemma istället för i skolan. 
 
I fredags var det lite partaj. Av alla 60 pers så kände jag kanske 5 stycken. Trevlans. Åkte hem ganska tidigt, träffade Vilhelm istället. 
 
I helgen har jag gjort absolut ingenting. Det är hemskt. I lördags klippte jag gräset på landet. Ett poäng för det. I söndags var jag så deppig att jag kände att det var meningslöst att ens sitta framför datorn. Jag kände för ingenting! Vad är det för fel på mig? Jag är så sjukt jävla skoltrött att läxorna som ligger i högar kväver mig så sakta dom förmår för högsta möjliga smärta. 
 
I fredags. 
RSS 2.0