Santa Barbara

Förlåt mina vänner för att jag inte har uppdaterat. Jag har varit så trött på kvällarna att jag inte har orkat. Jag är i Santa Barbara just nu och har det rätt så bra. Jag har handlat en massa och jag hoppas det blir mer! ^^
Idag ska vi nog ner till stranden och bara koppla av. På eftermiddagen runt fem ska vi äta middag med några av pappas och mammas vänner. Hm. Får se hur det blir.

Wööh. Orkar inte ladda över hundratals bilder så det får bli de här.



Ett inlägg från lilla flickan i det stora landet.



Tjohoo! Jag lever. Jag lovar. Men i ett annat fantastiskt land. Anledningen till att jag kan uppdatera nu är att jag är ensam på hotellrummet. Mor och far låter mig inte uppdatera av olika mobbade anledningar. Annars kommer Alex uppdatera åt mig. Alex, det vore ju trevlans om du berättade vem du faktiskt är? Tack.

(Åh nej. Nu kom föräldrarna in i rummet. Fasen. Bloggningen måste ske i största hemlighet nu)
USA är underbart. Vi landade i Denver, Colorado och ska bila till och genom hela Kalifornien. Just nu är vi i Moab, Utah. Det är otroligt varmt här. När man har stängt av bilen och ac:n blir det hett rätt fort. Öppnar man bildörren är det som att sitta i den torraste bastun som finns. Ställer man sig i solen är det som att man ligger i ett solarium med varenda solstråle på sig, det är ljust som attan och tänk dig att du vrider upp värmen till 45 grader i solariumet. Ungefär så varmt är det utomhus i solen. Rätt jobbigt. Men häftigt. Imorrn ska vi kolla runt på olika bergformationer, ashäftiga. Sen blire raka vägen till Las Vegas.

Ingen retuschering på bilderna. För en gångs skull. All natural. Dessa är från idag alltså.



Och här är bilden...


Gästbloggare: Alexandra

Hej! Som ni vet är Anna på efterlängtad semester och det har varit omöjligt att höra något ifrån henne ...förrän nu! Jag kommer att skriva några inlägg under tiden hon är borta och lovar att skicka vidare alla era kommentarer till henne. Bilden är från tiden då Anna bodde i USA, och jag undrar är det någon som egentligen ser någon skillnad på Anna då och nu?

Försök inte nå mig. Alls.

Just det. Glömde skriva ner. Smsa eller ring inte mig medans jag är utomlands. Ni kanske tror att det inte kostar mig nåt om jag inte svarar men grejen är att jag får betala för skillnaden mellan sms i Sverige och sms i USA om NI sms MIG. Svårt att förklara men så är det. Så nej Becca, smsa mig inte är du snäll. (:

Kram!

Off we fly.

Jag har packat klart och det finns inte mycket mer att göra. Käka sen vänta på rätt klockslag. Sen - off we fly!
Jag vet inte riktigt hur jag ska göra med bloggen. Det vore ju hur kul som helst att kunna blogga från USA. Men mina föräldrar är inte beredda att betala internetkostnader för enbart min skull. Jag kan ju betala själv - om det är värt det. Men vi får se. Jag kommer kanske kunna uppdatera. Kanske inte.


Vild.

Håller på och packar för tillfället. Vi packar bara för ca 1 vecka, vi komma ju handla hur mycket som helst där. Speciellt jag. Duh. Det kommer bli Converse, Victoria's Secret underkläder, linnen, jeans, skor ... Jag skulle ju gärna vilja ta med mig lite inredning hem från Pier 1 och en massa andra underbara ställen men jag har ju liksom inte en container att fylla (som vi hade när vi flyttade hem från USA) utan en vanlig resväska. Som MAX får väga 20 kg. Hm. Lycka till med det.

Mitt hår är lustigt idag. Det är ovanligt mjuk, glänser och har små vågor i topparna. Idag gillar jag mitt hår. Äntligen har jag lärt mig att hantera nåt så vilt som mitt egen hår. Bra Anna.


En massa fjädrar i öronen.

Jag stack till stan en stund för att inhandla detta som jag fick syn på igår. De röda är ju bara att älska. Fettcoola.


The purse.

Jag klev in i en affär på Öland och blev fångad. Deras väskor var himelska. Alla dessa färger och former. Hur kan man bara välja en? Dock gick jag ut ur butiken med plutmun. Utan väska. Jag hade 75kr för lite. På kvällen övertalade jag min mamma att sätta över pengar till mitt kort. Dagen efter cyklade vi tjejer (i regnet) till Bergholm för att köpa denna väska som var så fin. Det tog ett bra tag att välja vilken jag skulle ha. Men jag valde en lite annorlunda färg. Den svarta var ju himla fin och den bruna. Men brunt och svart är ju så vanligt.

Jag tycker inte riktigt att bilderna ger väskan rätt färg. Väskan är lite gråare och går i en blå ton. Lustigt att beskriva men det är så mina ögon uppfattar färgen, haha. 


Du och jag = bildbomb!

Jag träffade Becca en sista gång innan jag åker. Som jag kommer sakna henne och alla andra! Vi köpte onyttigt inne på Konsum. Vandrade runt och satt och pratade. Hemma hos mig fjantade vi oss framför kameran. Åkte in till stan där jag bjöd henne på fika på Espresso House. Följde henne hem efter bussen medans vi snackade om en massa fina saker.

Bästa vän.

Hemma.

Fan. Varför vill jag plötsligt färga håret mörkt? Jo för det är ju så jäkla sexigt med mörkt hår. Fick en klick inspiration från Öland. En tjej hade mörkt hår och mörka ögonbryn. Jävlar vad snyggt. Vill ha. VILL HA.
Jag har ont i magen för att jag har druckit för mycket cider. Ööh. Usch.

Imorrn har jag nåt riktigt roligt att visa! *ler världens största (fula) smile*
Ledtråd:

Ölandsbilder.

Snart träffas vi, du och jag.

Jag har precis satt mig på tåget. Det var precis att jag hann med. Jag trodde att jag var på rätt plats och tåget som stog 100 m bort var ett annat tåg. Men sen ropade de ut i högtalarna om mitt tåg att det skulle avgå så jag sprang till tåget framför mig för att se vilket tåg det var. Tur det. Annars hade jag missat det.
Oturligt nog har jag haft "lingonveckan" denna vecka. Min är inte regelbunden så det är svårt att förutse. Därför tog jag inte med nån värktablett. Dessutom brukar jag inte få så mycket värk. Men igår var det annorlunda. Jag vaknade runt elva, gick på toa och sen när jag la mig ner igen började värken. Vi tjejer gick upp halv tolv för att äta frukost. Jag och Matilda satt i vardagsrummet. Hon satt där för att hon var helt slut. Fortfarande trött. Jag satt ner för att jag inte hade orken att stå. Mensvärken var för stor. Det var då jag bad om en värktablett. Jag började må illa och gick in på toaletten. Försökte andas och öppnade fönstret. Jag började bli outhärdligt varm innombords och småsvetta. Emellanåt frös jag. Jag fick sätta mig ner på toaletten. Luta ner huvudet mellan benen och bara försöka vara i nuet. Det funkade inte. Jag satte mig ner på golvet. Mensvärken var så smärtsam. Jag satt där med huvudet framåtlutat och bara andades. Flåsade. Jag satt så länge. Illamåendet blev för stort tillslut. Jag undrade vad som var för fel på mig. Jag spydde i toaletten men bara galla kom upp. Jag hade ju inte ätit nåt. Sen låg jag mitt på golvet och hörde mina andetag. Jag ville bara få slut på det. Jag vred och vände på mig men inget hjälpte. Jag hade så jävla ont. Jag har aldrig upplevt mensvärk så här intensivt förut. Det var fruktansvärt. Jag är rädd att jag kommer få uppleva det här igen. Jag vill inte. Jag vill verkligen inte.

Vi har tjockat oss hela veckan.

Vi tjejer sitter i Matildas mysiga Ölandshus och snackar om en massa olika saker. Jag har väldigt mycket åsikter men jag håller dem för mig själv. Om jag berättar blir jag alldeles för allvarlig. Det blir en för stor diskussion som kommer handla till största delen om dessa två. Det blir bara jobbigt.

Förövrigt har vi gjort lite olika saker. Hängt på stan, jättemysigt! Jag hittade min absoluta älsklingsväska!! Jag hade tänkt köpa den men kom fram till att jag hade 50 kr för lite. LÅT MIG DÖ. Världens perfektaste lilla handväska till bästa priset. ÅÅÅHH. -.- Dessutom kom vi in i en smyckesaffär och allt som fanns där var så himla fint. ÅÅHH. Älskar det. Men men, vi ska ju trots allt till USA så jag kommer hitta minst lika fina saker där om inte billigare. Detta är i alla fall vad jag intalar mig själv.

På öland för tillfället.

Igår landade jag hos Matilda, på Öland! Lite spontant bestämde jag mig att åka dit, Anhthu var redan där så ingen fara med ensamheten! Jag har ju aldrig varit på Öland förut men det är så himla mysigt! Jag la mig ändå rätt tidigt igår kväll, runt halv ett eftersom jag gick upp så himla tidigt för att ta tåget till Öland. Thu och Matilda somnade inte för ens kl halv fyra. Men nu har jag duschat och ska sminka mig. Vi ska träffa pojkarna om typ fem minuter. Vi hittar väl på nåt idag. Jo, VI SKA BADA SÅKLART. Duh.


Paparazzi a la the fab 3.

Våran bärbara dator som jag pajade för ett tag sen är nu återställd. Allt finns kvar! Det som var mig mest kär var en mycket speciell och exklusiv musikvideo.

Gissa vad jag garvade när jag såg den här nyss. Detta var ett musikprojekt.

Fest.

Nu är det stel familjefest på g! Skitkul. Not. Troligtvis kommer jag bara umgås med min kusin som är 11 år. Hon följer mig över allt, men hon är ju rätt söt ändå.

Planking. Och varför 3 huvuden i en frysdisk?

Pappa har precis öppnat sina presenter. Vi frågar om han gillar presenterna. Han svarar ja. Han ser så fundersam ut när han kollar på skjortorna. Mamma förstår inte så hon frågar om och om igen, är de inte bra? vill du byta? Pappa flinar och upprepar, JA DE ÄR BRA. Vad är det med mammor och alla dessa frågor hela tiden? När man har svarat på en fråga så måste de tydligen fråga igen. Och man ger samma svar. Så irriterande.

Igår cyklade jag och killarna ända bort till Berg där vi träffade Ljungsbromänniskor. Cykelturen dit var en smula svettig (ok, rejält svettigt). Vi hade motvind och uppförsbacke större delen av vägen. Det blev inte mycket bättre av att jag kraschade med cykeln. Som tur på gräset. Fick ont i rumpan och smalbenet men annars gick det utmärkt. Cykelturen var ändå rätt rolig eftersom jag hade killarna som sällskap och deras humor och kommentarer slår allt.

Vi hade ju tänkt grilla igårkväll men så blev det inte. Tjejerna hade med sig grill men ingen ville grilla kött, utan bara marsmallows. Jag hade inte ätit nån mat innan så jag gick döhungrig hela kvällen. Affärerna stängde sex. Kul. Vi hade kul ändå, satt vid en pytteliten vik och snackade. Det blev rätt lame ett tag men whatever, vad skulle vi göra liksom?

Bild 3: Mattias plankade på frysdisken. Tyvärr fångades han inte på bild i det ögonblicket. Plankningen tog plats på kundvagnarna istället.

BBQ

Har precis gjort iordning mig och ska cykla iväg om 5 min. Jag och grabbarna cyklar upp till Berg för grillning vid kanalen med lite annat folk.
Ha en go' kväll. ;)

Min nya superkropp.

Mamma tjatar på mig att jag ska åka och träna. Hon fattar inte varför jag inte gör det direkt på förmiddagen så att jag har det gjort. Pappa förstår inte heller. Men jag vet precis varför. Allt som är ansträngande skjuter jag upp tills jag tvingas göra det. Då får jag bäst motivation ... tror jag. Eller jag vet inte. Egentligen skjuter jag nog bara upp det för att jag är så jävla lat. Plus att jag ska cykla till gymmet. Jag funderar på hur längde jag ska skjuta upp gymmet. Jag spelar hellre Sims. Lätt. Men jag ska iväg ikväll också, men vet inte när! Kanske lika bra att ta mig i nackskinnet och placera mig på en cykel som av sig själv trampar iväg mot gymmet.

Ingen trodde väl att jag ser ut såhär när kläderna fallit?

Det där om personliga tankar.

Jag vaknade för en bra stund sen, har precis ätit upp min frukost och jag funderar på det här med att vara personlig i bloggen. Jag har svårt för det. Enligt mig är det positivt att inte vara personlig i bloggen men för er är det ju mer negativt då ni bara får läsa om en massa yttre saker istället. Vilket kan vara kul om man är tjej ... eller whatever om man är intresserad av sånt. Men då får ni ju inte veta vem jag är. Troligtvis får ni bara en fel bild av mig som säger att jag bara bryr mig om utseende och kläder och smink. Vilket jag gör, men det är inte allt. I hemlighet är jag en datornörd bakom sminket! Heehee. Många tror att jag är en pryd tjej, att jag tycker det mesta är äckligt och att jag inte vågar smutsa ner mig. Men hallå! Gissa hur gross jag är när ingen ser, haha. Tänk er hur förvånade mina vänner blev när det hörde att jag hade börjat rida. Anna - bland hästskiten? Nuh-uh liksom ... Becca vet hur äcklig jag kan va, ha!

Ok, nu halkar jag ifrån ämnet ... som jag inte ens vet vad det är.
Nu till det personliga. Om jag nu vore personlig i bloggen, då skulle jag skriva om det som berörde andra också. Om jag skrev ner mina tankar om mina vänner, som Becca gjorde modigt häromdan, skulle jag kanske bli konfronterad senare och det skulle bli onödigt tjafs om vad jag skrivit och inte skrivit. Get the point? Jag skulle också kunna skriva personliga tankar om hur mycket som helst, men då kommer en annan tanke - hur många vill egentligen se in i mina tankar? Jag tycker förövrigt att det är ganska ointressant. Som jag håller på och babblar nu tycker jag är himla ointressant för er. Jag är ju bara en tjej i mängden som har tankar precis som alla andra. Ointressant helt enkelt. För några år sen hade jag en himlans massa djupa tankar om hur mycket som helst. Det var då jag skrev dagbok för att få ur mig allt. Det var ganska mycket drama i min värld. Men nu har allt drama försvunnit och det känns som om jag lever i en fantasivärld. Jag menar, jag har absolut inga problem att fundera över och jag bara hänger med livets ström känns det som. Därför skriver jag inte dagbok längre, jag har inget att få ur mig. Det kanske är det här som kallas att man lever i nuet?

En fråga till er:

Jag har en fråga till er läsare:
Är min blogg opersonlig? Jag har en känsla av det. Bör jag skriva mer/mindre personligt eller om nåt annat?
Svara gärna är ni snälla, för då kan jag ju uppdatera mycket oftare. ;)

Fick en fråga häromdan av en anonym. Who was it?
åååh vilken fin! var finns denna skönhet? :)
- Väskan jag fick i avslutningspersent är från Bianco Gear, köpt inne på Bianco Footwear.


Segare än en snigel.

Ööh. Jag är inprincip död. Skitseg. Jag orkar inte göra nånting. Helst av allt skulle jag vilja ha antingen en Marabou eller en Ben & Jerrys framför mig. Det skulle vara gott. Men orkar inte gå nånstans, haha. Jag kom just på att jag skulle vilja se på film men vi har kanske 5 filmer i filmsamlingen så vi har inte jättestort sortiment.
På söndag är det kalas för pappa som blir 100 år gammal. Söndagen efter det sitter hela familjen, dvs 3 pers, på flygplanet mot Förenta Staterna.

I tisdags gick ju jag och mamma på stan hur länge som helst. Hade på mig kjolen som jag hade på 7ans avslutning, hehe. Passar fortfarande, förvånande!

The Varamon

Ok. Här kommer uppdateringen.

Jag och Malin hängde med grabbarna till Varamon igår. Vi åkte halv elva från lkpg och var framme ca 1½ timme senare. Vi gick en väldans bit innan killarna var nöjda med var vi skulle slå ner på stranden. Volleyboll spelades, jättekul! Vi badade i det iskalla vattnet. Förutom Johan då, han var förskyld. Hehehe, minnet av en skrikande August som plumsade runt i vattnet från ett bi med en gormande Amed på axlarna. (Y) Grävde ner Peyda under sanden. Han blev sur för jag ösde in sand i hans ögra. Jag blev också nergrävd. Lyckades kväva den kommande paniken av att inte kunna andas ordentligt. Som hämd fick jag själv 2 ton sand i örat. Lyckades fiska ut resten av sanden i örat som fanns kvar imorse, haha. Vi käkade hamburgare (Peyda åt pannkakor och Malin mackor och Johan ingenting). Jag åt godis med smält choklad över. Oooch vi solade. Det var en av de bästa dagarna med er. :)

Malin har de bästa bilderna. (Förutom den första bilden här, HAHA) Jag får väl sno dom av henne nån dag.

Mojs. (Jag lånar det igen becca)

I måndags var internet utslaget igen. Tekniska pappa lagade det hela med en sladd. Jag åkte till F&S och fick reda på att mitt kort hade slutat gälla dagen innan. Lyckades övertala mina föräldrar om att köpa ett nytt halvårskort. Tränade. Igår var jag på stan i fem timmar med mamma. Handlade 2 shorts, kjol, 3 linnen och 2 bikinis. Och nu ska jag cykla till stan för att köpa ett par träningsshorts. Sen cyklar jag direkt till gymmet.

Mojs. (Jag lånar ordet för stunden Becca)

Tackar så mycket. Jag blev antagen på Katedral. Trevligt. Precis vad jag ville!

Mitt gymkort går ut nån gång i juli och jag måste bara släpa mig dit de sista veckorna innan resan. Den här tanken hade redan förra fredagen med det blev inte mycket av den. På måndag, om inte söndag, (måste intala mig själv att jag faktiskt ska göra det) SKA jag åka till gymmet och få lite gjort där. Jag vill absolut inte gå på kaliforniens stränder och se ut så här.

Imorgon är det hejdundrandes 90-års kalas för gamle farfar. Han bor i en liten håla som ingen känner till och vi måste åka redan klockan åtta imorgon bitti för att vara där runt tio. Men jag har inte träffat kusinerna på pappas sida på över ett år. Det ska blir kul!

Förövrigt har jag ett stort problem. Antingen måste jag anstränga mig riktigt ordentligt för att övertala pappa att köpa en ny eller så måste jag få tag i en systemkamera på annat vis. Möjligen låna Alexs. Jag menar, HUR(?!?!?) kan man åka till Förenta Staterna utan en systemkamera?

Om ni ändå kunde följa med hela högen i en resväska.




RSS 2.0