Brownie.

Jag kanske har blivit en nyans brunare. Tusen nyanser kvar.
Jag orkar inte plugga, kanske gör lite franska, men resten av kvällen sitter jag framför datorn och latar mig, haha.
Anhthu försökte läska oss med sin danska mosade jorgubbsgodis. Utan resultat. Det luktade as, men hon åt som aldrig förr.
Det syns att både Becca och Malin blev äcklade, haha.

Bränd.

Kom nyss hem från skolan och ska sätta mig ute på verandan. Blev direkt sugen på att sola när mamma låg där ute. Det blir att lyssna på musik och fixa naglarna i solen, jag har svårt för att ligga still och göra ingenting ...
Jag undrar hur brun jag lyckas bli till skolavslutningen?

Ni är fina tjejer.HAHA. Kolla minerna.

French day tomorrow too.

Minst fem personer har ringt under en timma. Hatar att svara i telefon, det stör vad jag nu än håller på med. Irriterad? Oui, det blev jag.
Jag har inte haft för mig särskilt mycket idag. Mamma hade lektion med mig om alkohol och droger när jag berättade att jag skulle på valborg med vännerna - som om vi inte haft tillräckligt med föreläsningar i skolan. *Suck*

Förut fick jag för mig att det var tisdag. Sen kom jag på att det var onsdag = np i franska imorgon. Lika bra att sätta igång med franskan. Bättre sent än aldrig.

Jeansvästar är så underbara. Jag vill ha fler! Få ta och kolla upp det nån dag. Idag kom jag på att jag inte har en snygg svart kofta. Måste leta reda på i stan. Jag skulle vilja ha en liknande min beigea som har glansigt tyg på fickorna men i svart modell. Assnyggt.


French day.

Dagen började med ett nationellt franskaprov. Det gick sådär. Hade ett till np i franska då det var muntligt. Engligt mig gick det uselt. Jag satt tyst ganska länge för jag behövde tänka en massa för att få fram det jag ville medans min companjon sa "ehh" och "ööhhh" istället.

Har tänkt sätta mig vid läxorna, plugga till ett biologiprov som kamraterna gjort veckor sen och dessutom ett ton annat.

Igår när vi var på restaurangen och beställde så fick jag så mycket mat att det räckte för två. Kyparen frågade om jag skulle ta hem resterna, haha. Jag bah, why not liksom? Fick bära på en påse hela dagen med mat i. På kvällen råkade Becca sätta sig på min matpåse. Haha jag fick panik, jag menar min goda kinesmat blev ju mosad! Jag skrek: NEEEEEJ! Inte mina kycklingar! Becca bröt ut i asgarv. Ja. Vad ska man säga? Egentligen var det ju friterad fläsk.

Dagens: jeans - Levis, sandaler - Vagabond, linne, jeansväst, armband - allt BikBok.


Humdedum.

HAHAHA; ANNA du är ALLT ifrån konstig!!! Du är den normalaste människan jag känner! Det är därfär du passsar så bra i vårt gäng, du drar ner oss till jorden! :D:D

En kommentar jag fick idag. Alltså, jag ser mig inte som normal. Jag ser mig själv som lite tafatt, lite efter, seg, slow, akward. Call it what you want it. Men normal är jag inte. Eller jo, som kommentaren säger, kanske i vårt gäng.

Två av mina läsare har påpekat en bild i bloggen som ser helt knas ut. Nämligen denna.
Nu ska jag förklara att det inte är nåt fel alls på den.
Dessa läsare påpekade att min haka ser vriden ut som om jag har retuscherat den. Detta är inte fallet, det är bara en synvilla från den mörka skuggan som ligger över vänstra kinden. Resten av kinden är ljus och synns inte så tydligt. Före-bilden är till höger och där är hela jag (ganska) normal innan jag ändrade bildens färger!

Let the sun shine som more.

Dagen har varit underbart lång och precis så som jag vill att en bra dag ska vara.
Först slapp på förmiddagen, lunch på restaurang (fira kompis) med en massa fina människor, umgås i trädgårdsföreningen, hänga med Becca - bara slappa på en gräsplätt utomhus i solen och prata om en massa roligt.


Fix trix.

Förra veckan, söndagen då vi skulle åka, hade det precis börjat bildas knoppar på buskar. Igår blev det en stor överraskning när hela Linköping har blivit grönt. Riktigt mysigt.

Fick nyss ett samtal från Malin. Enligt hennes order ska jag befinna mig i stan klockan två. Okej.

Från skidbackarna with loooove.

Svar.

Vad får dig att bli arg en vanlig skoldag?
Ehm. Arg blir jag inte särskillt ofta. Bara när folk gör riktigt dumma grejer. Annars blir jag irriterad på folk som inte är respektfulla. Respekt är en viktig sak för mig. Folk som slänger ur sig dumma kommentarer eller inte tänker efter på vad de säger. Om jag har blivit irriterad på något/någon på morgonen tar det lång tid för mig att få upp humöret under dagen. Dock är jag inte särskilt långsynt.

Dina bästa respektive sämsta egenskaper
Oj. Nu vågar jag inte vara ärlig längre.
Mina bästa egenskaper är ... jag är ganska kreativ. Jag gissar på att jag är omtänksam för det mesta. Jag står för det jag tycker och säger (jag vet inte vad den egenskapen heter). Jag tycker jag är bra på att prata inför folk och förmulerar mig någorlunda bra. (Dock har jag inte så stort ordförråd) Jag har blivit bättre på att lyssna. Jag är givmild av mig. Typ. Det beror helt på vad det är. Jag är givmilt med närhet, det vet mina vänner, haha. Men att ge bort typ saker eller ... godis, då vill jag inte dela med mig tex till mamma, men till kanske Matilda. Haha. Jag klarar mig fint utan sällskap. Relativt bra självkänsla och självförtroende.

Sämsta egenskaper ... jag är inte hjälpsam alls. Haha. Hemma hjälper jag inte till och om de frågar varför jag inte gör det svarar jag att jag inte vill hjälpa till. Haha. Jag tycker nog att hjälp är någonting man förtjänar. Om någon är dryg eller orespektfull hjälper jag inte till. Lite så är det nog hemma. Jag är medveten om att jag kan vara egoistisk. Jag är lite ensam av mig, haha. Men jag tenderar att dra mig undan lätt därför att jag tycker det är enklare att vara ensam, att umgås med mig själv.

Vilket ord hatar du?
Jag kan inte säga att jag hatar några ord direkt. Förut störde jag mig på att folk sa "fett" framför ord, men nu så har jag själv omedvetet börja göra det. Ordet "förlåt" är ett ord som används för mycket.

Din mest framträdande känsla( t.ex känslig, blyg ossv...)
Ehh. Borde inte du/ni/mina vänner svara på det? Jag kanske framstår som en pmskärring eller nåt? Jag vet inte.

Beskriv dig med 3 ord.
Rotlös, mild, konstig

Vart ser du dig själv om 5 år?
År 2016 ser jag mig själv ... jobba. Utomlands kanske. Jag vill absolut göra nåt roligt.

Framtida jobb!
Jag vet inte. Jag tog natur-sam-musik på Katedral för att jag inte har något bättre för mig att plugga till.

skulle du vilja leva i en fantasi värld där du var den vackra prinsessan?
Fantasivärld är väl ihopskrivet? Det är fult med särskrivning.
Absolut! Det skulle vara jätteroligt att vara prinsessa i en fantasivärld. Hell yeah!

vad föredrar du, metall eller plast?
Har det någon betydelse? Fast ... det skulle nog vara lite obekvämt med metallstolar, så jag väljer plast.

vad är du mest stolt med hos dig själv?
:O Ärligt ... mitt utseende. Egentligen tycker jag inte att jag har några särskilt bra personliga egenskaper. Jag kan inte se dem.

litar du på mig?
Ja, för det mesta Becca. Ibland undrar jag över lite djupare saker som vad du verkligen skulle göra för mig.

vad skulle du vilja göra om du fick vara kille för en dag i vår klass?
HAHA. Ååååh jag skulle hitta på en massa roliga saker. Heehee. Jag skulle hänga med killarna i vår klass och se vad de snackade för skit och sen ... hitta på en massa bus.

och vilken är just din favoritfärg :D?
Ööh. Grå.

är Matilda ledig? (a)
Just för dig är hon ledig.

är jag gulig ?
Gulig som i gul eller gulig som i gullig?
Ja. Du är gul. Nej du är inte gullig.
Ärlighet varar längst.

Snabb uppdatering

Veckan har varit ganska bra. De gånger jag har tränat låren på gymmet har gett resultat men man kan aldrig ha för mycket lårmuskler i skidbacken. Jag håller på att dö. Trots det går det bra. Jag har äntligen fått till den rätta knycken! Haha. Just nu sitter hela familjen utanför en värmestuga i backen. Vi har precis ätit hamburgare och jag en hamburgare med köttbullar på, gott ju! Dessutom sitter jag i en solstol med min jacka över huvudet och bloggar med mobilen under jackan. Mina tår håller på att domna bort därför att mina pjäxor sitter så tajt. Stort problem det där. Jag köpte mig ett exemplar utav Elle i veckan och roar mig själv om eftermiddagarna om att läsa och se på allt jag vill slänga in rakt i min garderob. Vi åker inte hem för ens på söndag morgon och är hemma på eftermiddagen - kvällen nån gång. Uppdaterar då eller på måndag.

Hejdå.

Frågestund people!

Mamma och jag har spelat kort ikväll och garvat en massa. Hon är lustig ibland, haha.
Hon köpte dessutom hem en gigantisk godispåse. Självklart står den framme trots att det är tänkt att den ska ätas i Indre. Jag ska duscha strax sen ska jag försöka lägga mig tidigt.

Eftersom jag inte kommer blogga något under veckan, kommer hem på söndagkväll, så tänkte jag dra igång en frågestund, eller sk frågevecka ... whatever. Det verkar så kul med frågestunder, haha nu när både Becca och Malin har haft det. Fråga på allt vad ni orkar så ska jag svara (ärligt) under måndagen eller tisdagen.

Mamma har ingen bra godissmak.

Mot backen.

Idag är det packning som gäller och ta det lite lugnt innan jag ska upp imorgonbitti för att åka till Idre! Vi plockar upp syrran och hennes björn på vägen för att alla tillsammans spendera en rolig vecka i skidbacken. Som julklapp har hon hyrt en ganska stor stuga åt oss! Det är 8 bäddar och vi är bara fem pers. Askul!


Snart lämnar jag er.

Spenderade eftermiddagen med några killar och Becca nere på stan i nån random biljardhall. Kul!
Så kallat dagens outfit. Älskar linnet. Vill ha mer.


Varför gör Spotify så här?

De kan inte mena allvar. Men tydligen så är det så. Print screen från aftonbladet.
Spotify borde väl bli mer "öppnare" än att minska speltiden per månad?
(..... och nej jag har inte kommit speciellt långt i arbetet)


Inget mer bloggande idag.

Jag vet redan nu att jag kommer sitta uppe sent inatt för att göra klart SO:n. Fyfan. Nu är det dags att ta tag i det lilla jag påbörjat. Myspys.

trettonde april tvåtusenelva.

Här är lite av det jag har köpt. Titta, det är trots allt inte så mycket!
Bilden på klänningen sparar jag ett tag och sen så orkade jag heller inte ta kort på bh:n och de andra trosorna. Becca och jag på parkeringstaket i lördags. Vi använde oss utav en knappsakwhateverutlösare och den var ganska rolig att använda sådär lite spontant! Malin stod bakom kameran och Anhthu var på en långfärdsbuss.


En sista sak till klänningen.

Det enda som saknas till min avslutningsklänning (som är så underbart vacker) är ett par skor.
Jag har kollat på Zara.com och de har fantastiska skor och underbara färger.
Jag skulle definitivt kunna tänka mig allihopa i min minimala skosamling (som absolut skulle kunna utökas) men den jag gillar mest är nog den första oragea skon eller den andra skon som är brun.
Love love lööööve.

Wonder Powder.

Långhelgen har varit hur kul som helst och jag har hundratals bilder som hjälper mig komma ihåg allt. Som jag skrev i ett annat inlägg kan jag inte lägga upp allihopa.
I Stockholm köpte jag inte speciellt mycket: 
TShirt, linne, plånbok, pennskrin, trosor, bh, avslutningsklänning. 
Ca 1326 kr. Förhoppningsvis får jag pengar för klänningen.

Men nu har jag en sak att visa. Köpte detta idag.
Wonder Powder - Make Up Store - 395kr.

Stockholm.

Igår anlände jag och Erica i Stockholm(!) klockan tio. Vi tog bussen till Esbjörns musikstudio där vi fick lämna våra väskor och packning så länge. Där efter tog vi tunnelbanan direkt in till stan för att shoppa. Lustigt nog har jag bara köpt ETT klädesplagg ... förutom underkläder. Jag har köpt lite annat också, bland annat en ursnygg plånbok. Min förra var säkert 5 år gammal. Nu har jag en helt ny som är den snyggaste jag sett någonsin. 300kr kostade den och den är av äkta skinn. Jag hittade den på marknaden som var på Hötorget. Erica och jag gick precis hela dagen och vi fick så ont i benen och fötterna. Jag höll på att somna vid middagen när vi åt på kinarestaurang. På kvällen såg vi en film men vi var så trötta att vi stängde av och somnade.
Nu sitter Erica och jag uppe i Alexs lägenhet. Erica kollar igenom allt hon har köpt, och det är mycket. Snart ska vi äta frukost för att sen ge oss ut på stan igen. Idag måste jag verkligen kolla efter en avslutningsklänning.

Imorn bär det av till ...

Allting är nästan packat och klart inför imorgon. Jag ska upp riktigt tidigt därför måste jag lägga mig nu.
God natt.


Bild ett.

Jag hinner absolut inte lägga upp alla bilder idag. Och jag hinner knappt lägga upp ett par stycken därför att mamma skriker på mig att jag ska göra en massa saker som egentligen är mina problem men som hon lägger sig i.
På stan i lördags fanns det hippies som sjöng en fin låt och gjorde reklam för en teater!

Hemma!

Herregud jag har hur mycket bilder som helst att visa er. På en och en halv dag har jag fotat 511 bilder, haha och jag har haft så himla roligt med alla människor. Bilderna kommer upp senare idag på obestämd tid. Jag har en massa annat att fixa så som packning, fixa min ipod och ringa lite mäniskor.

En lustig sak med statistiken har hänt.
Det finns ingen statistik från och med den 7:e plus att det står två 7:e datum.

En superlång dag.

Vi lyckades faktiskt åka med rätt buss in till Motala. Vi hade lite tid över så vi gick ner till vattnet innan det började. Det första bandet var nog det båsta. Killarna hade förvånadsvärt bra röster, haha. Owl Light var det andra bandet som spelade. De var väldigt duktiga! Jag gillade deras låtar. Resten av banden var inte värda att lyssna på. De fyra sista banden spelade metallic. Jag fick ont i öronen och huvudet. Så jäääkla jobbigt ljud. När allt var över var jag bara lättad över att oljudet hade slutat. Man fick rösta och tyvärr gick inte Owl Light vidare till final! Självklart röstade jag på dem. Annars var det kul att umgås med de som var där. Vi spelade biljard också! Jag är usel på det.

Nu sitter jag på bussen på väg till ... nånstans. Jag ska i alla fall sova över hos Matilda.

Mobilblogg från stan.

Just nu sitter jag med Malin och Becca utomhus i solen utanför kyrkan. Det är så himla skönt. Nu vet man verkligen att det är vår. Så jäkla härligt. Vi har med oss varsin systemkamera och har tagit en massa roliga kort på ett hustak och på en gigantisk cykel. Det är ganska kul att fota bland alla människor som kollar lite snett och undrar vad vi gör. Men vi har bara roligt. Förhoppningsvis kommer Anhthu snart och möter upp oss. Ikväll är det Sara och hennes band som spelar i Motala och jag och en massa fler ska dit! När det blir mörkt blir det att övernatta hos Matilda med Malin!

Stort är mysigt.

Mysbyxerna på mig och ett stort linne och kofta. Nu är det film med pappsen.Skor är kärlek.

Sko 1. Denna provade jag idag inne på Scorett. Jag fick syn på den i modetidningen Plaza. Skitsnygg till jeans. Jag hade lite problem att gå i den därför att klacken är smalare än vad jag är van vid plus att den har så halkig sula.
Sko 2. Jag fick syn på den inne på Scoretts hemsida. Jag bara älskar den. Så himla fin. Den skulle passa riktigt bra till ljusa jeans eller shorts. Vill absolut ha den.
Sko 3. Jag provade den här också inne på Scorett. Mer somrigt kan det inte bli.

Nya ringar.

Även idag gick jag en truddelutt på stan med mina fina.
Imorgon ska vi dit igen men då tar vi med alla våra kameror! Det ska bli så roligt. ^^

Idag köpte jag bara två små saker då jag inte har så mycket på kontot - handlat lite för mycket och sparat lite för lite.


En tiondel av läxorna avklarade.

Jag har suttit större delen av kvällen med att skriva en massa franskameningar. (Imorn är det förhör) Det är faktiskt jättekul att lära sig ett nytt språk.
Nu är jag jätte trött. Jag har svårt att hålla ögonen öppna, haha. Men jag ska ställa mig i duschen och sen till slut gå och lägga mig i min underbara säng. Dock måste jag vakna upp på morgonen ...

Mamma köpte hem vindruvor.

Erica drog med mig till stan idag och plötsligt så stod vi inne på Bik Bok i en otroligt lång kö i ca 30 minuter. När det är 50% rabatt i hela butiken var tiden värt det. Värken i benen, axlarna och fötterna hade vi gärna sluppit. Men ut från affären kom vi med var sin Bik Bok påse.
När vi ansträngt oss så mycket i butiken kände vi att det var dags att sätta oss på McD med var sin Happy Meal. ^^

Sen tog vi bussen hemåt. När jag har publicerat detta ska jag sätta mig med franskaläxorna och SO:n för en gångs skull.

1. Det var en djungelresa att bara åka med skolbussen imorse. 2. Tre tjejor åt glass på idrotten. 3. Två onyttiga flockor.  4. Erica funderar.

1. Over-size linne 2. Halsduk 3. Armband. Alla tre för 189kr. Damn!

En liten promenix.

Runt halv tio var jag hemma efter träningspasset. Vi var där runt sju, var klara runt åtta. Vi tyckte sen att det passade bra med att traska hemmåt med en chipspåse i handen och varsin vattenflaska. Under tiden vi gick pratade vi om hur mycket som helst. Under tiden vi promenerade hade vi liten chans att bli attackerad av ett psyko då vi var beväpnade - med nåntingnånting-plastpinnar som vi hittade på vägen. Ända bort från Friskis & Svettis promenerade vi hemmåt. Plus minus noll kalorier nu när vi smockat i oss jordnötsringarna. (Som jag dessutom tappade ut, haha)
Det var roligt att ha dig med Erreperre.

1. Erica beväpnad.          2. Ödlan obeväpnad.

Träning.

Ska klä på mig träningskläder, sen åker jag tillsammans med Erica ner till F&S för att träna. Så himla skönt.
När jag kommer hem ska jag helt enkelt sätta mig med engelska och sen SO och INTE fastna vid datorn.


Mobilblogg i badet, haha.

Jag är fullt medveten om min dåliga uppdatering. Jag fastnade på Youtube hela kvällen. Och där med har jag inte gjort några läxor alls. Dagen har varit ganska bra. Vi firade Matilda på morgonen med Cola i färgglada plastmuggar med sugrör i, ballonger och kakor! (Hon fyllde år igår) Det harvarit ganska slappt idag i och med att vi gick på skolbio, haha. ^^ Det känns som om de följande veckorna i skolan nu kommer vara slappa samtidigt som det kommer vara fullt ös med alla NP. Det är faktiskt inte långt kvar!

Ikväll kommer jag inte att uppdatera mer därför att jag är fullkomligt rädd för att paja ytterligare en dator. På ungefär 1 min fick den blåskärm två gånger. Nu börjar ujag bli rädd. Är det mitt fel igen?

Drar iväg snart till stallet.

Det fina vädret och gulliga Anhthu fick mig på bättre humör efter att jag snackat med hemkunskapsläraren. Det går inte uppåt kan jag säga. Mitt slutbetyg lär bli ett G. Fan. På nått sätt verkar lärare alltid hitta saker för att inte behöva höja en.

Om ca 30min ska jag ta bussen ut till stallet för att rida. Om några veckor ska jag "gradera" eller vad man nu säger inom hästsporten. Jag ska i alla fall hoppa upp en kurs. Askul! Anledningen är att jag kan fatta galopp ganska snabbt till skillnad från de andra slöfockarna i min grupp (haha) och att jag har bra balans i sitsen. Yay!

När jag kommer hem sen ska jag troligtvis sätta mig med engelskan som bör vara klar tills imorgon och flera andra papper. 

Tid för skönhetssömn.

Nu sitter jag här med en turban på huvudet.
Ja, alltså jag ska föna håret torrt innan jag går och lägger mig. Duschat.

Av någon superkonstig anledning brukar jag känna för att plugga sent på kvällarna. Det är just då som jag får pluggenergi. Nu skulle jag till exempel vilja sätta mig med NO:n eftersom det ska vara klart tills imorgon och SO:n ... och matten. Även fast både mamma och pappa skriker på mig att gå och lägga mig tänker jag ligga vaken i sängen och läsa Elle som jag köpte häromdan. Idag köpte jag ännu en modetidning. Jag har inte ens läst ut Elle.

Nu måste jag gå och hänga upp turbanen.
God natt.

Psst. När jag stod i duschen kom jag på att jag vill spara till en minidator att ta med till USA-resan i sommar. Asbra ju. Alla våra andra har ju pajat.

Redan april.

Woho! Vad skönt det var att träna efter ett kort uppehåll! Man märker att konditionen snabbt dalar om man inte håller igång den. Oftast när jag tränar så tränar jag ganska mycket lår och rumpa på maskinerna. Det har lett till att jag har märkt att jag nu har liiite svårare att få på mig jeansen. Kan nog ha fått större rumpa - men fastare! (mer muskler såklart) Haha! Men vadå, vem vill inte ha en snygg bakdel?

När jag kom hem kände jag plötsligt för att gå ut och fota, bara så där. Så ut jag gick i det mulna vädret men som var så varmt. (Jösses vilken poetisk mening ... ) Fotade alla dessa små vårtecknen man kan se lite här och var. Såklart skulle kameran jävlas med mig, batterierna tog slut.

Jag har en fundering. Kan det vara så att mina föräldrar har slagit i huvudet? Pappa står just nu och steker våfflor. VÅFFLOR. Mina föräldrar köper varken hem McDonalds eller pizza. När jag frågar om vi kan äta våfflor säger de alltid nej oavsett vad. Nu har jag inte ens frågat och de steker våfflor frivilligt. Jag förstår inte.


Casual sunday.

För en gångs skull sitter jag och pluggar på en söndag. Ni anar inte hur mycket som måste göras. Som de flesta ligger jag sjukt efter med SO:n. För tillfället gör jag matte. Tills på onsdag nästa vecka ska 14 sidor vara klara. Det klarar jag, jag har gjort det förut! Men SO-projektet, nja, det vet jag inte om jag klarar ...

För övrigt är detta en väldigt tråkig söndag.
Halv sex ska jag vara på gymmet. Har längtat dit lite smått under tiden då jag var sjuk.

Inspiration, habegär och längtan.

Film!

Nu ska jag se på film med familjen, dvs mina två föräldrar. Vi är inte så många fler.
Ikväll har jag dessutom suttit och kollat hur länge som helst på Weheartit. Älskar.

Tjejhäng igår kväll.

Uppdatering: Glad Anhthu? ;)
Kvällen med tjejerna igår var jättemysig. Vi låg och snackade om en massa saker och åt onyttigt.

Jag köpte en chokladkanin.

Ännu en bra dag.

Det var helt galet i slutet av idrottslektionen. Folk ställde frivilligt upp på brottningsmatcher. HAHA. Skitkul. Becca var den som var mest intim med killarna. Hon blev näst intill kvävd av Mattias och tafsad av Nils. Mysigt värre. Typiskt NO.

Efter skolan drog Malin, Anhthu och jag med Amed, Macke, Peyda och Matte J till stan. Vi släpade med dem till lite olika butiker som H&M och MQ där vi kommenterade kläder och vad de borde köpa. Fashionistas på G. Haha. Vi tjejer kom fram till att Peyda borde köpa Converse. Supersnyggt. Vi fikade dessutom inne på Gränden och delade på 1,5 liters Cola.
Snart kommer tjejgänget hem till mig för lite fredagsmys. Wieee!


1. Albin kramar Becca. 2. Fab 5 killarna.
RSS 2.0