Hektisk dag ... typ.

Imorse var jag hos specialisttandläkaren för att kolla tandställningen. Jag var oerhört lycklig när han sa att allt satt fint och att jag kan ta ut den. Sen sprack min fantasibubbla om att få ut skrotet innan avslutningen. Jävla skit också. Får vänta tills augusti med att ta ut den, trots att jag inte behöver ha den i munnen mer. Alla tider är upptagna plus att folket ska ha semster också. -.- Fan. Jag MÅSTE göra nåt åt det här, hitta en privat tandläkare eller så som vill slita ut den. Jag har pratat med mamma men hon är tveksam, "tänk om privattandläkaren gör fel o blablabla ... du kommer ångra dig för livet mehmehmeh". Jag är näst intill desperat att få ut den.

Under dagen blev det inte mycket av att träffa kompisarna som vanligt (då vi brukar garva ihjäl oss), först tandläkaren på morgonen, lite läsning på h-tiden, mat, yttepyttelite SO innan jag stack på "möte", sen hemkunskap där alla var fullt upptagna med sitt. Det var faktsikt väldigt skönt att åka hem ensam lite tidigare från hkk:n då vår grupp var klar lite tidigare. Läste på bussen, haha, som jag också gjorde större delen av förra veckan. Läser ju en sån spännande bok. ^^

Nu är det att fixa den förbannade filmen tills imorrn. Peyda tjatar så mycket att jag vill smälla till honom och sen kommer Amed och frågar lite försiktigt. Vill smälla till han med. Haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0