Träna mer

Idag började jag inte skolan förrän tio i två. Fram till dess kollade jag på Lost såklart. Och nej, jag pluggade inte på min svenskaredovisning som jag ska ha imorgon. 
 
Efter min absolut sista musiklektion gick jag till gymmet. Jag insåg att jag skulle precis hinna att se Hela england bakar på kanal 4 under tiden som jag tränade på crosstrainern. Det verkar så kul att baka, blir så inspirerad! Sååå fina tårtor som ser  goda ut. Får ta och göra det i sommar med all ledig tid. Det är så bra att ha tv:n framför sig som får tiden på konditionsmaskinerna att gå snabbare. Annars är det ju bara pain in the ass. I vilket fall värmde jag upp i 30 min, sen blev det ett rygg- och axelpass. Gick bra för ryggen! Har inte känt så på länge. Men som vanligt är det benpassen som bränner mest kalorier. Detta pass blev det bara 465 eller nåt. Orkade inte köra kondition efter som jag alltid brukar göra. Blir lätt tråkigt i längden om det bara går en massa dåliga program på tv. Ser fram emot när det blir lite varmare och bättre väder som jag kan gå ut och springa i spåret. Saknar konditionen jag hade för ett år sen under hösten. Sprang rätt ofta i spåret. Det är så härligt. Det ska bli mitt mål. 
 
Igår blev det ingen uppdatering. Skulle ha gjort det men orkade inte. Kollade på Lost hela kvällen istället. Det är så spännande! Okej, tillbaka till ämnet. I tisdags lovade jag att inte vara sämst. Sagt och gjort, 1000kcal blev det igår på gymmet. Körde ett benpass och resultatet idag är välförtjänt träningsvärk. 
 
Igår. 
 
Idag glömde jag mitt träningslinne. Fick alltså träna i det jag hade på mig - en långärmad tröja. Great.
 
Konstigt nog känns en timma jättekort nu när jag kollar på klokan, och 465 är ju ingenting. 

Kommentarer
Postat av: Kristin Johansson

Hej! Tittade runt lite på din blogg och la märke till din pulsklocka. Vad heter den? och hur bra tycker du att den fungerar?

Super fin blogg btw :)

2015-01-17 @ 13:51:32
URL: http://www.kristinjohansson.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackRSS 2.0