Väskan.

Jösses, jag brände mig rejält på ryggen igår. Det gör riktigt ont, bara att bära en bh gör ont, haha. Inte så smart. Börjar jag passa i hårfärgen nu?

Jag har en annan sak att visa er! Denna fina, fina present fick jag i avslutningspresent. Det är skinnväskan jag kikade på ett par dagar innan jag slutade skolan. Då hade jag inte pengar att köpa den, hade runt hälften haha. Eftersom den kostade 1100 kr så uteblev den. (Det är som vanligt med mig o pengar - inget sparande) Blev överlycklig när jag öppnade det gigantiska paketet. ^^ Nu återstår bara att smörja in den med minkolja eftersom det är skinn o grejer. Orkar inte -.-


Sommarhuset.

Det var riktigt kul att hänga med tjejerna på landet. Becca lyckades bada trots den opererade foten i bandage. Ikväll är det grillning nånstans i Berg med en massa rändommänniskor, folk som jag känner igen och folk som jag faktiskt känner. Men grejen är att jag är alldeles för trött och jag skulle verkligen vilja ha mina två bästa vänner med mig om jag åkte. Tyvärr däckar de hemma hos sig.


Igår.


HAHA stackars Becca, hon satte sig på en bänk med ryggen mot en buske som hade en massa moshiga bär. Smart. Kvällen spenderade vi större delen på stan och runt halv tio satt vi i biosalonen för att se Bad Teacher. Helt ok film.

Idag ska Anhthu, Becca och jag till sommarstugan. Åker om ca 30 min och jag måste hinna äta och packa lite. :O

Brunis på g.

Jag är riktigt glad över att solen skiner utan ett moln på himelen. Det känns som en lyx. Sånt händer inte ofta. Jag har bara slappat hela dagen och solat med en bok i handen. När jag var mindre orkade jag aldrig sola framsidan av kroppen, jag tyckte det var obekvämt att ligga raklång på rygg. Så jag blev mest brun på ryggen. Nu är jag bara brun på framsidan av kroppen. -.- Det går att sola framsidan i en solstol. Det gör det. När jag ska sola ryggen bli jag bara svettig. Usch. Sommarens dilema.


Last monday night.

Det var en riktigt lyckad kväll igår. Härligt gäng! Vi hänge i Ameds lilla koloni, haha. Asgulligt! Sen runt kvart i tolv på kvällen drog vi in på McDonalds och tog varsin glass. Hehe. ^^
Tänkte dra ut o sola en stund idag också, måste bättra på brännan. (Y)


Grillning.

Ska iväg o möta upp kompisarna o sen blir det grillning hos pojkarna. Ha en trevlig kväll ;)


Sola.

Nu ska jag ut på baksidan och sätta mig i en solstol och sola. Egentligen är inte jag en sån där människa som kan ligga o sola hur länge som helst, som mamma tex. Hon ligger i solen tills hon ser ut som en rå köttbit. (Det är åtminståne vad jag tycker) Jag blir bara rastlös, man kan ju inte bara ligga still sådär! Igår lyckades jag sitta still i 45-60 min. Sen sprang jag in. Men jag hade dessutom inget solskydd så jag ville inte bränna mig.

Sen ska jag klippa gräset. Det gör jag bara för att jag får betalt. Fast det är en liten gräsmatta så det gör inte så mycket. Det går snabbt. Är annars alldeles för lat. Jag är så pass lat att jag verkligen överväger att inte klippa på landet i 2½ timma även fast jag får 150kr för det ... Jag menar, vad ska man göra medans man går o klipper? Anhthu skriker "lyssna på musik såklart idiot". Ja men det gör jag ju. Men tillslut blir man less på det, iaf jag. Jag orkar inte gå o lyssna på mina egna tankar. Det har jag gjort alldeles för många gånger förut ...

Nu så.

Egentligen har jag huuuur mycket som helst att ta igen och uppdatera er om. En massa shit. Därför får bilderna tala.


Ingen kan väl glömma denna dag.

Inte särskilt mycket uppdatering. Just nu sitter jag med tandborsten i munnen. Våran lilla familj på tre pers gör sig redo för midsommarfirande - ensamma. VI HAR INGEN ATT FIRA MED. Är inte det lite patetiskt?? Vi ska iaf till Vårdnässomethingsomething.
Bilder kommer på måndag.  Vi ska vara på landet under helgen vilket innebär NO internet.

Ha en trevlig midsommar. Hoppas jag får kul. -.-

Fortsättning följer.

Jag gillar låten. Jag älskar refrängen.


Det var blixten + bildbomb.

Jo det är sant. Förra veckan så vet ni ju att det blixtrade. Tydligen ganska mycket ovanför just vårat hus då blixten dödade våran router som ger oss den himelska internetuppkopplingen. Pappa ringde efter en ny och häromdan kom en ny. Pappa fixade den igår men internet laggar fortfarande. Alltså har jag väntat i över en vecka på att kunna ladda ner Gossip Girl helt o hållet. När det var typ 10% kvar av nedladdningen så dör internet. Nu kan jag glatt avsluta den och börja se på en serie som jag sorgligt ligger efter med i alla säsonger som har visats.
Under dagarna som jag har varit utan internet har en massa roliga saker hänt. Fast det vet ju typ alla vad jag snackar om. Därför lägger jag bara upp en bildbomb. Jag vill också poängtera att jag inte fällde en enda tår under avslutningen. Det är lite sorgligt att jag inte gjorde det. Det vore tragiskt om jag faktiskt hade gjort det.


Ascoolt.


Tillbaka efter en liten paus.

Det har varit en bra helg med ett sämre slut. Under lördagen cyklade jag och några pöjkar till Matilda för lite häng och grillning. Årets första dopp togs då dessutom. Kollade på film med Matilda mitt i natten och sov över lite spontant. Jag vaknade upp på söndagen med en igentäppt näsa av snor. Mötte upp Malin utanför Ikano och köpte glass. Låndade en kundvagn och hade kul med den ända bort till Lambohov ... där vi kraschade ... med mig i kundvagnen. HAHA. Ni skulle ha sett hur det såg ut. Under kvällen mötte vi upp grabbarna grus. Började må ganska dåligt under kvällen. Snöt mig som attan. Spelade fotboll i mörkret. Matilda och Malin sov över hos mig. Jag vaknade upp med en hink snor i näsan idag. Mysigt. Mådde sämre under dagen. Bakade med flickorna och sen kom Becca och Anhthu. De lämndae huset med mig i skuldkänslor, snor i näsan och chokladsmulor på golvet. Omtumlande dag.


What if?

Jag har bara slappat hela dagen. Inte gjort något annat. Och jag har inte mycket mer att göra! Snart är det slut och det är så skönt. Jag längtar till USA.




RSS 2.0